magda z. Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='daria1990']a czemu coś się stało w schronie?[/QUOTE] nie, jesteśmy już zmeczone po prostu, we dwie nie poszalejemy za bardzo, Kasia ostatnio z 3 psami była na spacerze, a np Melisa już nie zdążyła, tu foty, tu tamto i w zasadzie mało.... Lolka ja zaraz Ci wyślę te foty, tak pomyślałam, ze dam Cyrylkę, a Ty wybierz, bo ona już wycięta jest i może w kazdej chwili pójść do domu Quote
daria1990 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 następnym razem obiecuję pojechać! żałuje ze w czwartek nie dałam rady :( Quote
magda z. Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='daria1990']następnym razem obiecuję pojechać! żałuje ze w czwartek nie dałam rady :([/QUOTE] spoko, może teraz się trochę rozkręci. Lolka da kilka psów do Gablotki - na wiosnę poszły hotelowce, teraz mieszane, od Beaty, ramzes, szczylki, i ze schronu 2. Suczka ze szczeniaków jutro jedzie do domu do Wrocławia, razem z Onkiem, którego Beata też wiezie do ds:) Zostaną wiec dwa chłopaki. Quote
daria1990 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 o fajnie na lubaniu zmienie, no i uzupełnie bo troche zaległości mam zaraz poogłaszam, a ten owczarek to ten c zuzia o nim pisała? to jego tez usunnę Quote
magda z. Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 [quote name='daria1990']o fajnie na lubaniu zmienie, no i uzupełnie bo troche zaległości mam zaraz poogłaszam, a ten owczarek to ten c zuzia o nim pisała? to jego tez usunnę[/QUOTE] no on jutro własnie jedzie do ds i z nim przy okazji szczeniorka, ja własnie też wyedytowałm ich ogłoszenia, a chłopaka jutro ściągnę, aby nie zapeszać;) Quote
daria1990 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 nr. mikroczipu 982061600013455 został skradziony, samiec, 5 lat, mieszaniec wilczura i labradora, 30kg, żółty-złocisty brąz, czarny pysk, oklapnięte uszy, bardzo łagodny. Proszę o pomoc wysoka nagroda dla znalawcy TEL: 605642011 lub: 502290933 [IMG]http://www.zinfo.pl/imageOgloszenia/3617/big/1.jpg[/IMG] [IMG]http://www.zinfo.pl/imageOgloszenia/3617/big/4.jpg[/IMG] [IMG]http://www.zinfo.pl/imageOgloszenia/3617/big/5.jpg[/IMG] Quote
daria1990 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [IMG]http://images50.fotosik.pl/362/e70e00c4938e4cbemed.jpg[/IMG] madzia chętnie przekaże ci 2 takie STYLOWE ŚWIECZNIKI NOCNE na bazarek. ty zadecyduj czy na jakiegoś psa, czy na hotelik, czy sterylkę, lepiej się orientujesz naco najbardziej potrzeba. jak myślisz nadadzą się?? jak tak to możesz wystawić, ewentualnie wyśle sama, na mój koszt;) Chyba, że dam ci przy następnej wizycie w schroo? Quote
magda z. Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Dzieki - pomyślimy jescze co i kiedy, bo ja na razie musze na cito kończyć pisanie pewnej sprawy, bo na początku grudnia czeka mnie chyba małe wystąpienie i musze się przygotować Ta szczeniorka jednak nie została w tym domu - Beata i Sławek nie zdecydowali się jej tam wyadoptować, za to owczarek oficjalnie znalazł dom. Po astkę jednak nie wyjechali, ale na spanielkę są chętni, labka nadal siedzi... Quote
wiolka1653 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 była bym zainteresowana adopcja jednego szczeniaka (jego) ze strony 448 czy jest taka możliwość ?? ewentualnie jeśli są inne szczenięta do adopcji proszę o kontakt Quote
magda z. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 spanielka własnie jedzie do domu do Wrocławia:) Daria, jesli mozesz to do szczeniorków daj teraz numer do Beaty 660 795 327, bo lolki nie będzie przez tydzień w kraju, a szkoda jakby ktoś chciał zabrać coś już do domu. Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ok, poprawione:razz: a ja w domu mam gołębia:placz: dziś w mieście zobaczyłam go dokładnie pod przed oponą auta, podeszłam i wzięłam go normalnie, zero reakcji, nie wiem czy coś z niego będzie, ale zostawiony był by przejechany, albo stał by się łupem kotów, których tam skąd go wzięłam nie brakuje, tak więc teraz siedzi u mnie w kotłowni, wygląda jakby spał, no zobaczymy czy da radę Quote
wiolka1653 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 a mogl by ktos sie skontaktowac z ta beata bo ma wylaczony telefon prosze podac mojego meila [email][email protected][/email] i zeby mi wyslala szczeniaki z dluzyny bardzo chciala bym zabrac szczeniaczka chodzby zaraz Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 chodzi ci o któregoś z tych małych szczeniaków?? łaciatych? dzwoń do skutku. Quote
wiolka1653 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ma wylaczony no na tej stronie zauwazylam tylko te szczeniaki ale jesli sa inne to bym chetnie zobaczyla zdjecia Quote
kasia310 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [quote name='wiolka1653']ma wylaczony no na tej stronie zauwazylam tylko te szczeniaki ale jesli sa inne to bym chetnie zobaczyla zdjecia[/QUOTE] musisz dzwonić, a skąd jesteś? Quote
wiolka1653 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 z bogatyni jestem dlatego najlepiej zeby byly szczeniaki z dluzyny Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 [IMG]http://www.puppydogbreedinfo.com/petit_basset_griffon_vendeen_03.jpg[/IMG] SŁUCHAJCIE TEN SZCZENAK 10 MIESIECZNY, JAK DLA MNIE MOŻE BYĆ BASETEM GRIFONEM :D PRAWDZA ŻE PODOBNY???? Quote
magda z. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 Wiola może coś się stało, bo zazwyczaj Beata ma włączony telefon... zaraz poślę Ci na pw numer do jej męża:) Kasia wiadomo co z Cyrylką? Daria ZuziaM kiedyś miała gołebia, moze coś podpowie Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Też już miałam niejednego gołębia, ale zazwyczaj były wyczerpane upałem, albo podlotki, starsze pisklaki, a ten chyba albo chory, albo wypadkowy, nie chce jeść, ani pić, jedynie to mogę już kciuki trzymać, myślę ze jak noc przeżyje to może powinno mu sie poprawiać, dość chudy jest. NA SWOIM KONCIE MAM TEŻ KILKA KAWEK, PIERWSZĄ KAWKĘ MIAŁAM JAK MIAŁAM JAKIEŚ 12 LAT, I NA ROBAKACH JĄ OD PISKLAKA WYKARMIŁAM:lol: Quote
magda z. Posted November 8, 2010 Author Posted November 8, 2010 [quote name='daria1990'][IMG]http://www.puppydogbreedinfo.com/petit_basset_griffon_vendeen_03.jpg[/IMG] SŁUCHAJCIE TEN SZCZENAK 10 MIESIECZNY, JAK DLA MNIE MOŻE BYĆ BASETEM GRIFONEM :D PRAWDZA ŻE PODOBNY????[/QUOTE] podobny jak nic, dzisiaj za późno do Kasi napisałam, żeby kuknęła czy on jescze jest Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 WYDAJE MI SIĘ ŻE MOŻNA BY NAWET W OGŁOSZENIACH PISAĆ ŻE W TYPIE Petit Basset Griffon, JAK PIES MA JAKĄS RASE W TYLULE TO ZAZWYCZAJ SZYBCIEJ KTOŚ SIE PRZEKONA:( Quote
daria1990 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 a gołąb to chyba jednak po wypadku, w jednym skrzydle brak znacznej części piór, lotek. do tego ma nerwowe ruchy głową na bok, jak maszynka, do tego nie otwiera oczu, ale w łapkach ma normalne odruchy. Quote
wiolka1653 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 ladny jest tylko ze mnie bardziej interesuje szczeniak okolo 2-3miesiecy Quote
wiolka1653 Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 mam koazje wziac kundelka ale chcem zarazem pomoc schronisku i je troche odciazyc takie cos w stylu przyjemne z pozytecznym Quote
kasia310 Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Może uda Ci się dzisiaj dodzwonić.... Spanielka szczęśliwie pojechała do nowego fajnego domku:loveu: Cyrylka niestety nie:-( pies państwa, którzy chcieli ją zabrać zareagował agresywnie... Szkoda gołąbka Daria, ale może się pozbiera jakoś....a jak kotka? bo pisałaś, że coś z łapką nie tak... Quote
Recommended Posts