Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny. jest niedziele nasza gazetka
z adopcjami wychodzi w piątek poproszę o przesłanie mi na maila zdjęc i opisu 3 psów ,które mogą pójść teraz ([email protected]) pisze na wątku bo widzę,że trochę zamieszania jest ,ktoś adoptuje inne jada do niemiec nie chce sama tu wybierać bo nie wiem co jest aktualne a co nie..:-)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pani Kasieńko kochana. Miałam napisać co do tej wizyty w schronisku żeby wybrać tego psa :multi: Hmm.. najbardziej zależałoby mi żeby pojechać tak po południu albo najwcześniej to ok. 12 ale z tego co wiem to pani nie pasuje:-( więc spróbuje ja się dostosować:lol:. Proszę mi napisać w jaki dzień by pani pasowało.
Szczerze mówiąc to ja najbardziej jutro albo w czwartek bym miała czas.

Proszę mi odpisać kiedy i o której. Czekam :lol:

Posted

Gosiu ta szczeniaczka już wyjechała w czwartek, a psica u Megi zostanie na stałe, jeśli nie znajdzie ise jej przedpowodziowy właściciel, bo tylka ta opcja oddania wchodzi w gre, rudzielec z postu 43 to stare dane, lolka nie wyedytowała starych postów.

Madziara do kiedy foty? Bo ja z wesela wróciłam i jutro dopiero się zorganizuję....

Witaj Wojtusiu:loveu::loveu:

Shawnee dzieki:)

Posted

kurcze, kurcze czy jest tu ktoś niemiecko języczny????? potrzebuję przetłumaczyć maila od niemcow i odpisać im również po helmudzku....sprawa oczywiście psiaków dotyczy

Posted

lolka napisał(a):
kurcze, kurcze czy jest tu ktoś niemiecko języczny????? potrzebuję przetłumaczyć maila od niemcow i odpisać im również po helmudzku....sprawa oczywiście psiaków dotyczy

napisz może do ick, ona na watku Traktora nam pomagala - pracuje z niemieckim i tam studiowała.

Posted

magda z. napisał(a):
Gosiu ta szczeniaczka już wyjechała w czwartek, a psica u Megi zostanie na stałe, jeśli nie znajdzie ise jej przedpowodziowy właściciel, bo tylka ta opcja oddania wchodzi w gre, rudzielec z postu 43 to stare dane, lolka nie wyedytowała starych postów.

Madziara do kiedy foty? Bo ja z wesela wróciłam i jutro dopiero się zorganizuję....

Witaj Wojtusiu:loveu::loveu:

Shawnee dzieki:)

spoko spoko, w takim razie czekam na fotki i krótki opis.

Posted

Dzieki za odpowiedzi.

Dziewczyny, czy nie wiecie kto chce 10-miesiecznego labradorka ??????
Jacys ludzie chca oddac, bo nie maja dla niego czasu. Moja mame pytal znajomy kierowca busa, z ktorym do mnie przyjezdza.
Mama dokladnie nie wypytywala, ale cos jej sie kojarzy, ze mowil o brazowym.....

Posted

Gosiu to daj znac na watek o labradorach w potrzebie

Magda to może Torro i ten staruszek ślepy co masz już foty i teksty? Bo ja wtedy więcej psów wysłałam, tylko zaraz poślę kierownikowi sms'a czy one są

Posted

magda z. napisał(a):
Gosiu to daj znac na watek o labradorach w potrzebie

Magda to może Torro i ten staruszek ślepy co masz już foty i teksty? Bo ja wtedy więcej psów wysłałam, tylko zaraz poślę kierownikowi sms'a czy one są

tak tak oczywiście może być to tylko właśnie chciałam żeby ktoś na pisał jak wygląda sytuacja czy one są czy nie bo widzę,że się ciągle coś dzieje w tym tygodniu.

Posted

madziara1983 napisał(a):
tak tak oczywiście może być to tylko właśnie chciałam żeby ktoś na pisał jak wygląda sytuacja czy one są czy nie bo widzę,że się ciągle coś dzieje w tym tygodniu.

oki, to ja zaraz to wyjaśnię, na koncie echo, ale jest pakiet sms'ów jesczze;)

Posted

madziara1983 napisał(a):
Magda ja mam na mailu jeszcze torro bo miało pójść 3 ostatnio ale poszło 2 wiec w tej chwili wysłałam uszatka, ślepego i torro i dołączę tego julka jak dojdzie.

Uszatek w sobotę wyemigrował;) dlatego o nim nie napisałam, wybacz, już go ściągnełam z postów z 3 strony.
Przy Torro nie jestem pewna numeru lp, czy nie jest z tamtego roku, bo przy slepym to na bank dobry, on w sierpniu przyszedł.

Dlatego zostanie nam Torro, slepy i dosyłam Juliana zaraz, bo foty Bryzuchny teraz dodawałam

Posted

poszło, jak za mało fot to krzycz doślę więcej, ale tutaj jest najlepiej widoczny, w innych się wtula w Kasię i tylko uszy widać;) na 3 stronie jest post z jego fotami, jak coś bardziej wpadnie Ci w oko to powiedz które, a ja w duzej rozdzielczości przeslę

Posted

magda z. napisał(a):
poszło, jak za mało fot to krzycz doślę więcej, ale tutaj jest najlepiej widoczny, w innych się wtula w Kasię i tylko uszy widać;) na 3 stronie jest post z jego fotami, jak coś bardziej wpadnie Ci w oko to powiedz które, a ja w duzej rozdzielczości przeslę

dobra mam już maila. W takim razie plan wygląda tak ,że pójdzie Julek, Ślepy i Torro. Mam nadzieje ,że uda się 3 a nie tylko dwa. Jak dostane odpowiedz to zaraz napisze ile da rade :-)

Posted

madziara1983 napisał(a):
dobra mam już maila. W takim razie plan wygląda tak ,że pójdzie Julek, Ślepy i Torro. Mam nadzieje ,że uda się 3 a nie tylko dwa. Jak dostane odpowiedz to zaraz napisze ile da rade :-)

oki, dzięki wielkie, ja kierownikowi posłałam info juz via sms, a później maila napiszę

Posted

Madzia, Daria, czy w czwartek pasuje Wam schronisko z wyjazdem po godz. 11 ? Czy wyjazd za późno lub czwartek w ogóle nie pasuje?
Kasiunia bardzo by chciała jechać i zabrać jakiegoś małego psiaka, dla którego ma domek, pasuje jej właśnie czwartek..co Wy na to?

Posted

Wstępnie mi pasuje.
Co do tricolorki to jest już u mnie,i zaskoczyła mnie bardzo, początkowo, miauczała może z poł godzinki a potem kręciła sie koło nas ocierając o nogi:crazyeye: okazała się ogromną pieszczochą:loveu::loveu::loveu:, i bardzo głośno mruczy.najadła się, i od kilku godzin śpi:) niestety jest kotna, i to dość zaawansowana:placz:
rozmawiałam z etem będzie miał czas w środę albo czwartek.

Posted

daria1990 napisał(a):
Wstępnie mi pasuje.
Co do tricolorki to jest już u mnie,i zaskoczyła mnie bardzo, początkowo, miauczała może z poł godzinki a potem kręciła sie koło nas ocierając o nogi:crazyeye: okazała się ogromną pieszczochą:loveu::loveu::loveu:, i bardzo głośno mruczy.najadła się, i od kilku godzin śpi:) niestety jest kotna, i to dość zaawansowana:placz:
rozmawiałam z etem będzie miał czas w środę albo czwartek.

Cudnie Daria:loveu::loveu::loveu:bardzo się cieszę:lol: a jak Twoja kocica...co ona na to?

Posted

Na razie było zapoznanie, przez drzwi:) bo moja kocia to jest podwórzowa, ma swoją bude jak piesek:) ona już była u nas jak jeszce budowa była, i nie mieszkaliśmy, to się przytrafiła nam, i już została. docelowo myślę, że tamta też na dworku będzie, zresztą wygląda na dwór, ale zobaczymy. może jutro zrobimy konfrontacje,na razie chcemy dać jej trochę spokoju:) a ona z niego chętnie korzysta:)

Tu widać już spore cycuchy:(

a Tak zazwyczaj siada, boczkiem :)