kaskaSz Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 A koniecznie muszą być beczułki na te smakołyki? Może jakieś inne pojemniki ceramiczne, glinine? Rozetki z imieniem i gratulacjami ukończenia roku też dobry pomysł. Albo takie dyplomy jak dla ludzi na 18 czy z okazji 50 lat :) Na deseczkach, do powieszenia, na ozdobnym papierze z gratulacjami i życzeniami wymienionymi w punktach. Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Wolałabym rozetki, mam kogoś, kto robi je pięknie :loveu: Nad tą beczułką się zastanawiam, odpowiedź tego pana mnie ciut zniechęciła... :watpliwy: Jesu nie sądziłam, że to będize AŻ taki problem :mdleje: Quote
DuDziaczek Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 :evil_lol: Ale wlasciciele szczeniorow beda b.mile zaskoczeni :razz: Quote
panienkabubu Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 [quote name='DuDziaczek']:evil_lol: Ale wlasciciele szczeniorow beda b.mile zaskoczeni :razz:[/QUOTE] O ile cichaczem nie czytają forum :cool3: Quote
Szarik Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Tez nie spodziewałam się, że to może być az taki problem, ale widzę, że mamy badzo pomysłowych dogomaniaków, więc dajesz radę! Pomysł za pomysłem, w końcu coś trafi do Ciebie (i nie będzie kosztować 200 zł :razz:) ;) Apropo Twojego następnego miotu, to przy pierwszej ewentualnej wizycie przedadopcyjnej nie dałabyś mi nawet na dzień żadnego szczeniaka! :evil_lol: Mam M3 w którym mieszkają 4 osoby i Owczarek Niemiecki, Bern musiałby mieć posłanie w wannie :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 Szarik, masz rację, nie dałabym :cool3: Ja podjęłam decyzję, bo czas naglił. Zamówiłam rozetki z taką fajną 1-ką, które wykona dla mnie [B]Bura[/B] z dogomanii :loveu::loveu: I do tego wymyśliłam dyplomik i owinięte w przezroczystą folię smakołyki i karmę jakąś taką fajnistą :cool3: I może jakiś aporcik-zabaweczkę :cool3: Co Wy na to? :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 A dyplomik można tak zawinąć w taką tubę i obwiązać wstążeczką:cool3: Quote
SZPiLKA23 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mam pomysł tylko nie mordujcie :D mozna by odbic na kazdym dyplomie łape mamy i taty szczeniaka koszt nie wielki tylko gabka z tuszem (czarny/czerwony/niebieski/zielony) a efekt moze byc fajny, tylko trzeba odbic tak zeby tekst było wiadac a wiec pewnie najlepiej jakims jasnieszym tuszem i nie wiadomo czy benki sie zgodza:D Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 a może jednak chusteczki jeszcze? super pomysł naprawdę. Ja mam 2 takie, jakchoćby odświetnie - taki dodatek. [URL]http://www.imageshock.eu/?img=3268696~hustki.jpg[/URL] ja mam takie 2 :P Quote
panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 A skąd ja wezmę łapę ojca?:cool3: A ile $ taka chusta?:) Quote
panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 tak, ale wolałabym, zeby taka chusta była z polaru i zeby bylo na niej naszyte chociaz imie psa.... Quote
panienkabubu Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [URL]http://www.zoomania.pl/product_info.php/products_id/3086?osCsid=35b72125ae24f00b22155ac44ba8fffb[/URL] fajna rzecz ale maaaaaałaaaaaaaaaaaa:shake::shake::shake::shake: Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 a to to trzeba przez internet na zamówienie u jakiegoś dobrego, taniego chusteczkarza :P I taki mały off - jak się zarejestrować na pies.pl ??? Quote
requiem. Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 można taką własnoręcznie zrobić posty sie przestawiają Quote
SZPiLKA23 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='panienkabubu']A skąd ja wezmę łapę ojca?:cool3: A ile $ taka chusta?:)[/quote] Wez jaka kolwiek nie dowiedza sie :D albo sama mame wkoncu ona dla szczeniaka wazniejsza ;) Quote
WŁADCZYNI Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 nie wiem - cena pewnie zależna od wielkości, a dochód idzie na psiaki ze schroniska:cool3: napisz pm do taks :) Quote
DuDziaczek Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='SZPiLKA23']Wez jaka kolwiek nie dowiedza sie :D albo sama mame wkoncu ona dla szczeniaka wazniejsza ;)[/quote] Szpilka z ta lapka b. fajny pomysl :razz: Quote
NightQueen Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Mam pomysł :diabloti: Może kupisz im takie ramki z gliną i odbijesz łapkę mamusi i wypiszesz na tym imię psiaka i przydomek hodowlany tu są takie ramki [URL]http://allegro.pl/item357376186_ramka_z_glina_najwieksza_na_allegro_19x14cm.html[/URL] albo taką ramkę ze zdjęciem mamusi, a na górze wygrawerować imię psiaka i przydomek [URL]http://allegro.pl/item358824353_nowosc_ramka_obrotowa_z_grawerem_w_pudelku.html[/URL] do tego tak jak mówiłaś, smaczki psie ładnie zapakowane :) Quote
Recommended Posts