Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A koniecznie muszą być beczułki na te smakołyki? Może jakieś inne pojemniki ceramiczne, glinine?

Rozetki z imieniem i gratulacjami ukończenia roku też dobry pomysł. Albo takie dyplomy jak dla ludzi na 18 czy z okazji 50 lat :) Na deseczkach, do powieszenia, na ozdobnym papierze z gratulacjami i życzeniami wymienionymi w punktach.

Posted

Wolałabym rozetki, mam kogoś, kto robi je pięknie :loveu:
Nad tą beczułką się zastanawiam, odpowiedź tego pana mnie ciut zniechęciła... :watpliwy:

Jesu nie sądziłam, że to będize AŻ taki problem :mdleje:

Posted

Tez nie spodziewałam się, że to może być az taki problem, ale widzę, że mamy badzo pomysłowych dogomaniaków, więc dajesz radę! Pomysł za pomysłem, w końcu coś trafi do Ciebie (i nie będzie kosztować 200 zł :razz:) ;)

Apropo Twojego następnego miotu, to przy pierwszej ewentualnej wizycie przedadopcyjnej nie dałabyś mi nawet na dzień żadnego szczeniaka! :evil_lol:
Mam M3 w którym mieszkają 4 osoby i Owczarek Niemiecki, Bern musiałby mieć posłanie w wannie :evil_lol:

Posted

Szarik, masz rację, nie dałabym :cool3:

Ja podjęłam decyzję, bo czas naglił. Zamówiłam rozetki z taką fajną 1-ką, które wykona dla mnie [B]Bura[/B] z dogomanii :loveu::loveu:
I do tego wymyśliłam dyplomik i owinięte w przezroczystą folię smakołyki i karmę jakąś taką fajnistą :cool3:
I może jakiś aporcik-zabaweczkę :cool3:

Co Wy na to? :cool3:

Posted

Mam pomysł tylko nie mordujcie :D mozna by odbic na kazdym dyplomie łape mamy i taty szczeniaka koszt nie wielki tylko gabka z tuszem (czarny/czerwony/niebieski/zielony) a efekt moze byc fajny, tylko trzeba odbic tak zeby tekst było wiadac a wiec pewnie najlepiej jakims jasnieszym tuszem i nie wiadomo czy benki sie zgodza:D

Posted

a może jednak chusteczki jeszcze? super pomysł naprawdę. Ja mam 2 takie, jakchoćby odświetnie - taki dodatek.

[URL]http://www.imageshock.eu/?img=3268696~hustki.jpg[/URL]

ja mam takie 2 :P

Posted

[quote name='panienkabubu']A skąd ja wezmę łapę ojca?:cool3:

A ile $ taka chusta?:)[/quote]

Wez jaka kolwiek nie dowiedza sie :D albo sama mame wkoncu ona dla szczeniaka wazniejsza ;)

Posted

Mam pomysł :diabloti:
Może kupisz im takie ramki z gliną i odbijesz łapkę mamusi i wypiszesz na tym imię psiaka i przydomek hodowlany
tu są takie ramki
[URL]http://allegro.pl/item357376186_ramka_z_glina_najwieksza_na_allegro_19x14cm.html[/URL]

albo taką ramkę ze zdjęciem mamusi, a na górze wygrawerować imię psiaka i przydomek
[URL]http://allegro.pl/item358824353_nowosc_ramka_obrotowa_z_grawerem_w_pudelku.html[/URL]

do tego tak jak mówiłaś, smaczki psie ładnie zapakowane :)