Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 343
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dnata5 napisał(a):
Jutro Koka ląduje u mnie :) Jadę po nią ok 15

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::laugh2_2:

Posted

Dostałam od dnata5 sms'a o godz. 16:30, że KOKUSIA (a w zasadzie Suma z poprzedniego domu) jedzie właśnie do domku! :)

Więc ja proponuję dać dzisiaj nowej rodzince święty spokój, bo napewno mają urwanie głowy, a od jutra się dopytujmy o wieści ;)

Posted

No wlasnie śpi sobie szczęsliwa na swoim legowisku. Mnie i Jagodę od razu pokochała bezwarunkowo, nie spuszcza z nas oka, super pilnuje się na spacerze, smycz własciwie niepotrzebna ;). Na męża przez jeden dzien powarkiwała jak się do nas zbliżał - broniła nas :). Ale juz są w dobrej komitywie. Z kotami nie jest tak łatwo bo kilka razy je przegoniła po domu, ale generalnie je ignoruje, więc myślę ze się dogadają za kilka dni, zresztą nie mają innego wyjścia, bo ja jej na pewno juz nie oddam :). Mieszkamy w Wilkszynie (ul Pod Lasem - zapraszam w odwiedziny jakby co :)), czyli na wsi, więc jak idziemy na spacer to wbiega w taką wysoką trawę i goni w te i wewte. Pracujemy nad tym zeby brzuszek zgubiła. Generalnie całym swoim jestestwem okazuje miłość i wdzięczność... Maciek robi dla niej tak box w zagjniku brzóskowym zeby miała gdzie siedziec jak bedziemy do pracy jeżdzić. Spi z nami w sypialni - pierwszej nocy tylko 3 razy mnie obudziła zeby dać buzi, drugiej nocy juz grzecznie czekała az otworzę oczy :))). Generalnie wszystko jest ok, ma ADHD, bo chyba myśli ze moze ją oddam czy coś... ale z czasem z pewnoscią się uspokoi, teraz uwielbia na mnie wskakiwać ha ha, zeby się ubrac to trzeba ją zamknąć w przedpokoju bo inaczej chce wskoczyć na ręcę. Jest kochana... :))
Pozdrawiamy, wrzucę jakies zdjęcia niebawem

Posted

To się nazywa DOBRE WIEŚCI!:loveu: Cudnie to mało powiedziane- dziękuję Ci dnata z całego mojego serca- dałaś dziewczynie szansę, którą jej od półtora roku wszyscy odbierali. Daj tylko jeszcze nacieszyć oko jakimś fotoskiem :)

Posted

Ja od razu melduje, że się wprosze :evil_lol: W Wilkszynie bywam bardzo często, bo 2 miesiące temu przeprowadziła się tam moja przyjaciółka, także czesto wybywam od siebie i nocuje u niej ;) A mieszka na bocznej Pod Lasem ;) W którym miejscu mieszkacie?, bo ona jest dość długa ;)

Posted

Korenia napisał(a):
Ja od razu melduje, że się wprosze :evil_lol: W Wilkszynie bywam bardzo często, bo 2 miesiące temu przeprowadziła się tam moja przyjaciółka, także czesto wybywam od siebie i nocuje u niej ;) A mieszka na bocznej Pod Lasem ;) W którym miejscu mieszkacie?, bo ona jest dość długa ;)

Pod Lasem nr 7, w zasadzie na samym końcu drogi. Zapraszam na wspólny spacer :))

Posted

Dzis została sama w tej "zagrodzie" co ją mój mąż zmajstrował. Tylko na dwie godziny. Nie wiem jak się zachowywała jak nas nie było, ale jak przyjechalismy to lezała przy budzie. Oczywiscie jak ją wypuściłam to mało mnie nie przewróciła za szczęścia :)). Wczoraj robilismy dwie "próby" przesiadywania w zagrodzie i za pierwszym razem się podkopała a za drugim odgięła bramkę ;). Po serii umocnień chyba juz nie jest w stanie jej sforsować he he. Z kotami z kazdym dniem lepiej, koty wychodzą z ukrycia nie goni juz za nimi, ale nadal ją jeszcze upominam, bo dziwnie patrzy. Do obcych podchodzi z dystansem, zwłaszcza facetów próbuje "podgryzac" - myślę ze jest tak przestraszona ze sama próbuje straszyć. W każdym razie póki co jak ktos nowy przychodzi to muszę jej pilnować ;)

Posted

To ja podpowiem, że jak ktoś nowy ma zamiar przyjść do kaganiec na pyszczek i wpuszczać gości wraz z Kokunią przy boku. Ugryźć, nie ugryzie, a z fajnymi "odwiedzającymi" nabierze do ludzi, a tym samym do mężczyzn zaufania;)

Super się czyta takie rzeczy:loveu:- jakbym gdzieś w kosmosie była, bo nadal nie mogę uwierzyć, że ta cudowna sunia w końcu ma swój wymarzony domek!!!

Posted

dnata5 napisał(a):
nie wiem jak Wam tu wrzucić zdjęcia :oops:, nie umiem :oops:

Więc którejś ciotce na maila trza wysłać ;) i wstawi. Osobiście się nie polecam, bo raz mi się uda, a raz nie:oops: