Isadora7 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [quote name='Jagoda*']Czarusiowi wczoraj "powiedziałam", że czeka na niego nowa Rodzina. Ucieszył sie bardzo. Zrobiła się z niego niezła kluseczka....;)[/quote] Wysmyrdaj Czarusia ode mnie Quote
Ania_i_Kropka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!! Quote
rita60 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!![/quote] Powodzenia malenki.......... Quote
Jagoda1 Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!![/quote] Trzymajcie kciuki!!! Quote
Isadora7 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 [quote name='Ania_i_Kropka']Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!![/quote] Czaruś szczęśliwej drogi, szczęśliwego życia psiaku. Quote
luka1 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No już 6,00 mam nadzieję że jestem świadkiem szczęśliwego zakończenia pobytu Czarusia w schronisku Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Czaruś już w połowie drogi do domu, dosłownie...:lol: Monika i Wojtek nie mają z nim kłopotu. Quote
mru Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 :multi: kolejny psiak może odzyskać wiarę w człowieka... Quote
Jagoda1 Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Czaruś już z nową Rodziną:lol:! Szczęście uśmiechnęło się do naszego Psiaka, trafił do wrażliwych, kochających ludzi, wiem, będzie na pewno szczęśliwy. :loveu::loveu::loveu: Quote
luka1 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 lubię takie zakończenia - wczoraj dwa znajome psiaki odnalazy nowe rodziny - Czaruś i mój Apacz, to był dobry dzień :multi: Quote
Jagoda1 Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Dla tych Cioteczek, które mocno trzymały kciuki za Czarusia, fragment maila od Pani: [FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]...."Czaruś, ku naszemu zdziwieniu, bardzo szybko się zadomowił i myślę, że nas polubił. Ma również koleżankę z sąsiedztwa - Migotkę.[/I][/B][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Bardzo lubi chodzić na spacery do pobliskiego lasku. Jest grzecznym pieskiem.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Mam nadzieję, że będzie nam ze sobą dobrze."...[/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]:lol::lol::lol: :multi::multi::multi:[/I][/B][/SIZE][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] Quote
Isadora7 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Ja poprosze o przekazanie Czarusiowi: mizianka, smyrdanka, rozpieszczanka od ciotki Isadory. Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Jagoda*']Dla tych Cioteczek, które mocno trzymały kciuki za Czarusia, fragment maila od Pani: [FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]...."Czaruś, ku naszemu zdziwieniu, bardzo szybko się zadomowił i myślę, że nas polubił. Ma również koleżankę z sąsiedztwa - Migotkę.[/I][/B][/SIZE][/FONT] [I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Bardzo lubi chodzić na spacery do pobliskiego lasku. Jest grzecznym pieskiem.[/FONT][/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Mam nadzieję, że będzie nam ze sobą dobrze."...[/FONT][/SIZE][/B][/I] [FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]:lol::lol::lol: :multi::multi::multi:[/I][/B][/SIZE][/FONT] [/quote] Na pewno będzie dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 tak, niech będzie tak szczęśliwy jak tylko sie da! :D Quote
patch75 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 wiedzialam, ze znajdzie dom szybko-ktos go w schronisku wypatrzyl?ciesze sie, ze w domku wreszcie:multi::multi: Quote
Ania_i_Kropka Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Państwo wypatrzyli Czarusia na allegro. Psiak mieszka niedaleko Tych. Quote
rita60 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 [quote name='Isadora7']Ja poprosze o przekazanie Czarusiowi: mizianka, smyrdanka, rozpieszczanka od ciotki Isadory.[/quote] Od cioteczki Rity tez:multi::multi::multi: Quote
Recommended Posts