Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jagoda*']Czarusiowi wczoraj "powiedziałam", że czeka na niego nowa Rodzina. Ucieszył sie bardzo.
Zrobiła się z niego niezła kluseczka....;)[/quote]

Wysmyrdaj Czarusia ode mnie

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!![/quote]
Powodzenia malenki..........

Posted

[quote name='Ania_i_Kropka']Czaruś już spakowany. Był na ostatnim przeglądzie u weterynarza. Jutro po 6 rano rusza w drogę do nowego domku!!![/quote]

Trzymajcie kciuki!!!

Posted

Czaruś szczęśliwej drogi, szczęśliwego życia psiaku.

Posted

Czaruś już z nową Rodziną:lol:!

Szczęście uśmiechnęło się do naszego Psiaka, trafił do wrażliwych, kochających ludzi, wiem, będzie na pewno szczęśliwy. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Dla tych Cioteczek, które mocno trzymały kciuki za Czarusia, fragment maila od Pani:

[FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]...."Czaruś, ku naszemu zdziwieniu, bardzo szybko się zadomowił i myślę, że nas polubił. Ma również koleżankę z sąsiedztwa - Migotkę.[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Bardzo lubi chodzić na spacery do pobliskiego lasku. Jest grzecznym pieskiem.[/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Mam nadzieję, że będzie nam ze sobą dobrze."...[/FONT][/SIZE][/B][/I]

[FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]:lol::lol::lol: :multi::multi::multi:[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[FONT=Courier New][/FONT]

Posted

[quote name='Jagoda*']Dla tych Cioteczek, które mocno trzymały kciuki za Czarusia, fragment maila od Pani:

[FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]...."Czaruś, ku naszemu zdziwieniu, bardzo szybko się zadomowił i myślę, że nas polubił. Ma również koleżankę z sąsiedztwa - Migotkę.[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Bardzo lubi chodzić na spacery do pobliskiego lasku. Jest grzecznym pieskiem.[/FONT][/SIZE][/B][/I]
[I][B][SIZE=6][FONT=Courier New]Mam nadzieję, że będzie nam ze sobą dobrze."...[/FONT][/SIZE][/B][/I]

[FONT=Courier New][SIZE=6][B][I]:lol::lol::lol: :multi::multi::multi:[/I][/B][/SIZE][/FONT]
[/quote]

Na pewno będzie dobrze:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Isadora7']Ja poprosze o przekazanie Czarusiowi: mizianka, smyrdanka, rozpieszczanka od ciotki Isadory.[/quote]
Od cioteczki Rity tez:multi::multi::multi: