Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Ale wam zazdroszczę tych odbić skoków i chęci:D... u mnie to za duży wysiłek i paniusi się nudzi skakanie na nogi lepiej iść sie gdzieś położyc i wszystko olac:shake: niestety zapału do ćwiczeń niema:(
Gin piękna kocham łyse psy akurat swojego muszę trymować ale też jak najkrócej;)

Posted

Dziękujemy! :)

Ismena napisał(a):

Nie masz problemów z 2 psami w autobusach? Na mnie ludzie okropnie dziwnie się patrzą, gdy wchodzę z psicami do autobusu.:diabloti:

Na mnie też się dziwnie patrzą :lol:, raz przyczepił się do mnie gość, że psy kagańców nie mają, a tak to jak jeżdżę z nimi pojedynczo to nikt nie zwraca na nie uwagi.

westie_justa napisał(a):
Ale wam zazdroszczę tych odbić skoków i chęci:D... u mnie to za duży wysiłek i paniusi się nudzi skakanie na nogi lepiej iść sie gdzieś położyc i wszystko olac:shake: niestety zapału do ćwiczeń niema:(
Gin piękna kocham łyse psy akurat swojego muszę trymować ale też jak najkrócej;)

Może ma kiepska motywację? Albo ćwiczysz z nią o złych porach (np. wtedy, kiedy jest bardzo gorąco)?

Tosia z soboty, zdjęcia by Nicka

Posted

deer_1987 napisał(a):
Widac ze sprawia jej to radosc :loveu:

Bedziecie dopiero miec przed soba debiut na zawodach? czy juz byl?

Nie, jeszcze nie startowałyśmy, ciągle to odkładam :oops:. Bardzo bym chciała wystartować w tym roku chociaż raz, ale muszę przestać cały czas widzieć wszystko w ciemnych barwach i znajdować nowe wymówki.

Posted

to ja z zawodami mam tak samo, kusiło mnie żeby na jakieś jechać, ale mam setki wymówek. W końcu ostatecznie stwierdziłam, że pojadę dopiero, jak sobie kupię innego psa, którego wychowam lepiej :lol:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ten pierwszy raz zawsze jest najtrudniejszy :razz:

A potem jest jeszcze gorzej :evil_lol:.

Ewa&Duffel napisał(a):
Widać, że Tosia uwielbia skakać :)

To zdjęcie jest świetne ! Ginny jest niesamowita, taka pchełka skoczna :cool3::loveu:
http://i297.photobucket.com/albums/mm205/Nicka0/8lip2011/2.jpg

To fakt, Tosi agilitowanie bardzo podpasowało :).

dagaa111 napisał(a):
to ja z zawodami mam tak samo, kusiło mnie żeby na jakieś jechać, ale mam setki wymówek. W końcu ostatecznie stwierdziłam, że pojadę dopiero, jak sobie kupię innego psa, którego wychowam lepiej :lol:

Najlepsze są działania spontaniczne, w takich wypadkach myślenie nie pomaga :lol:.

bianka19 napisał(a):
my tutaj pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni. :eviltong: psiaki zdolniachy, kurde. :cool3: cudowne są. :loveu:

Witamy! :multi:

Posted

Tosiak jest świetna :) A powiedz mi, Ty ją podcinasz jakoś czy coś? Bo już nie wiem co mam zrobić z tym moim oszołomkiem :evil_lol:

Posted

evel napisał(a):
Tosiak jest świetna :) A powiedz mi, Ty ją podcinasz jakoś czy coś? Bo już nie wiem co mam zrobić z tym moim oszołomkiem :evil_lol:

Nie, Tosię tylko od czasu do czasu wyczesuję, ona ma raczej rzadkie, przylegające futro i wydaje mi się, że tak jest jej dobrze (w sensie nie jest jej z takim futrem gorąco) ;). Podcinam jej jedynie portki, żeby sobie nie brudziła i jasne futro na ogonie (jak jest już naprawdę długie to niezbyt fajnie wygląda).