Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

psiur juz ma domek :multi:tzn. przyjezda po niego jego nowa rodzinka tak za polgodziny.dostal nowe imie Rufus(ja na niego mowie tyfus bo jest takim lobuzem:cool3:)bedzie mieszkal w zgierzu ,w domku z ogrodkiem -tak jak mi sie marzylo,rodzinka ma dwie corki ,ale juz duze jedna 15 l. a druga 22.tyfusek calkiem podbil moje serducho wiec troche mi ciezko go oddawac:roll:

Posted

tyfusek pojechal:placz:za dwa tyg.pojade zobaczyc jak sobie radzi.strasznie pusto mi teraz bez niego:placz:musze sie uwazniej rozgladac po ulicy moze ''cos'' nowego wypatrze i zgarne:evil_lol:;)

Posted

[quote name='Kunda']tyfusek pojechal:placz:za dwa tyg.pojade zobaczyc jak sobie radzi.strasznie pusto mi teraz bez niego:placz:musze sie uwazniej rozgladac po ulicy moze ''cos'' nowego wypatrze i zgarne:evil_lol:;)
Kunda a może weźmiesz na tymczas szczeniaka?
Lunka to jest niejaka
i domku pilnie szukamy
byle komu jej nie oddamy...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501&page=21
oto spacerkowa Luna:loveu:

Posted

Kunda napisał(a):
psiur juz ma domek :multi:tzn. przyjezda po niego jego nowa rodzinka tak za polgodziny.dostal nowe imie Rufus(ja na niego mowie tyfus bo jest takim lobuzem:cool3:)bedzie mieszkal w zgierzu ,w domku z ogrodkiem -tak jak mi sie marzylo,rodzinka ma dwie corki ,ale juz duze jedna 15 l. a druga 22.tyfusek calkiem podbil moje serducho wiec troche mi ciezko go oddawac:roll:

SSSSuperrrr !!!!

Posted

[quote name='Figa Bez Maku']Kunda a może weźmiesz na tymczas szczeniaka?
Lunka to jest niejaka
i domku pilnie szukamy
byle komu jej nie oddamy...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501&page=21
oto spacerkowa Luna:loveu:

no dziewczynka sliczniutka:loveu:ale ja raczej nie moge chociaz bardzo bym chciala jakiegos psiura w domku:roll: w czerwcu lece na 4 msc do uk wiec nijak nie moge sobie pozwolic na psiura.wierze ,ze mimo tego ze suczydelko takie pechwe gdzies czeka na nia jej czlowiek:p