Kunda Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 psiur juz ma domek :multi:tzn. przyjezda po niego jego nowa rodzinka tak za polgodziny.dostal nowe imie Rufus(ja na niego mowie tyfus bo jest takim lobuzem:cool3:)bedzie mieszkal w zgierzu ,w domku z ogrodkiem -tak jak mi sie marzylo,rodzinka ma dwie corki ,ale juz duze jedna 15 l. a druga 22.tyfusek calkiem podbil moje serducho wiec troche mi ciezko go oddawac:roll: Quote
Kunda Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 tyfusek pojechal:placz:za dwa tyg.pojade zobaczyc jak sobie radzi.strasznie pusto mi teraz bez niego:placz:musze sie uwazniej rozgladac po ulicy moze ''cos'' nowego wypatrze i zgarne:evil_lol:;) Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Rufus z nowym imieniem swoje życie zaczyna zmieniać:multi: Już ma rodzinkę nową Rośnij Rufusie zdrowo:loveu: Quote
Figa Bez Maku Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 [quote name='Kunda']tyfusek pojechal:placz:za dwa tyg.pojade zobaczyc jak sobie radzi.strasznie pusto mi teraz bez niego:placz:musze sie uwazniej rozgladac po ulicy moze ''cos'' nowego wypatrze i zgarne:evil_lol:;) Kunda a może weźmiesz na tymczas szczeniaka? Lunka to jest niejaka i domku pilnie szukamy byle komu jej nie oddamy... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501&page=21 oto spacerkowa Luna:loveu: Quote
nika28 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Kunda napisał(a):psiur juz ma domek :multi:tzn. przyjezda po niego jego nowa rodzinka tak za polgodziny.dostal nowe imie Rufus(ja na niego mowie tyfus bo jest takim lobuzem:cool3:)bedzie mieszkal w zgierzu ,w domku z ogrodkiem -tak jak mi sie marzylo,rodzinka ma dwie corki ,ale juz duze jedna 15 l. a druga 22.tyfusek calkiem podbil moje serducho wiec troche mi ciezko go oddawac:roll: SSSSuperrrr !!!! Quote
Kunda Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 [quote name='Figa Bez Maku']Kunda a może weźmiesz na tymczas szczeniaka? Lunka to jest niejaka i domku pilnie szukamy byle komu jej nie oddamy... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108501&page=21 oto spacerkowa Luna:loveu: no dziewczynka sliczniutka:loveu:ale ja raczej nie moge chociaz bardzo bym chciala jakiegos psiura w domku:roll: w czerwcu lece na 4 msc do uk wiec nijak nie moge sobie pozwolic na psiura.wierze ,ze mimo tego ze suczydelko takie pechwe gdzies czeka na nia jej czlowiek:p Quote
Recommended Posts