Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ecci napisał(a):
:calus: dziękuję KOPERKU, ISADORO, wystawiłabyś Bysia na allegro?

Jasssne, ale wieczorem jak będe w domu. Zbierz może pare info i daj mi na priva a ja to ubiore. No żebym po watku nie musiała biegać.

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Isadora7']No pięknie ecci a ty mi nic nie przypomniałaś. Wiesz że trzeba puknąć:mad::mad::mad::mad:
Isadoro, słyszałam o Twoich kłopotach i nie chcę Cię obarczac Byśkiem, poczekam do 10 aby oddac Ci za allegro, bo wówczas mamy Matki Boskiej Pieniężnej...

Posted

ecci napisał(a):
Isadoro, słyszałam o Twoich kłopotach i nie chcę Cię obarczac Byśkiem, poczekam do 10 aby oddac Ci za allegro, bo wówczas mamy Matki Boskiej Pieniężnej...

Rozumiem, że to jest święto narodowe (znaczy urzędowe:eviltong:) i że każdego obowiązuje??

Posted

dziewczyny dajcie info o nim a zrobię mu ogłoszenie allegro i inne w tym miejscach gdzie ja robię ogloszenie pieskom i do kogo dawac dane kontaktowe?
Ile on gdzie ma lat, i takie ogolne dane - przyjacielski, rodzinny itd.
Z gory dziękuję

Posted

GoskaGoska napisał(a):
dziewczyny dajcie info o nim a zrobię mu ogłoszenie allegro i inne w tym miejscach gdzie ja robię ogloszenie pieskom i do kogo dawac dane kontaktowe?
Ile on gdzie ma lat, i takie ogolne dane - przyjacielski, rodzinny itd.
Z gory dziękuję

Bysiek ma 5 lat, został przywieziony z działek, jego koleżanka z którą mieszkał na działkach została zagryziona. Ogólnie pies jest jest wystraszony, jest raczej przyjacielski, wystawia pysio do głaskania...
namiary podaj na mnie!zaraz napiszę pw

Posted

GoskaGoska napisał(a):
Wielke dzięki jak zdąze to jeszcze dziś zrobię, jak nie to jutro na 100% :)).

dziękuję w imieniu Bysia, który chce domku :calus: