Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 Naprawdę??? A to dziwne - bo szczenior to duuuże wyzwanie! Quote
luka1 Posted July 24, 2008 Author Posted July 24, 2008 zwłaszcza kobitki - mysla ze mając pow.sześćdziesiatki na karku przezyją jeszcze setke. Jaka jest średnia wieku w Polsce? Ech, szkoda gadac nie raz wyszłan na niegrzeczną bo przypomniałam że trzeba w końcu umrzeć. Ale jak sie nie wkurzyć jak ktos wybiera dla 80cio letniej cioci szczeniaka "bo ona lubi maluchy". Zapytałam - jak jest pewność ze ciocia dozyje setki, bo trzeba załozyc ze szczeniak te 16 lat pozyje. :shake: Quote
Talcott Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 No też się właśnie dziwię, bo to absurd - a potem laduje taka bida w schronie:angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Ola164 Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [I]Wstało słońce, kolejny wstał dzień A ja nadal proszę, los mój zmień! Chcę wąchać kwiaty, chce podziwiać świat... Ale nie sama i nie zza krat! Ja podam Ci łapkę, ufnie spojrzę w oczka i stanę na łapkach niczym zwinna foczka! Specjalnie dla Ciebie ogonkiem pomacham i będę słodka jak lukrowe ciacha! Tylko nie odchodź i nie zostawiaj mnie! Ja już na zawsze będę kochać Cię...[/I] Quote
Ziutka Posted July 24, 2008 Posted July 24, 2008 [quote name='Ola164'][I]Wstało słońce, kolejny wstał dzień A ja nadal proszę, los mój zmień! Chcę wąchać kwiaty, chce podziwiać świat... Ale nie sama i nie zza krat! Ja podam Ci łapkę, ufnie spojrzę w oczka i stanę na łapkach niczym zwinna foczka! Specjalnie dla Ciebie ogonkiem pomacham i będę słodka jak lukrowe ciacha! Tylko nie odchodź i nie zostawiaj mnie! Ja już na zawsze będę kochać Cię...[/I][/quote] Piękne :-( :-( :-( Quote
Ziutka Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='luka1']ciotka Ziuta sie rozkleja?[/quote] Noo...przy takich tekstach to zawsze :eviltong: Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 [quote name='Ola164'][I]Wstało słońce, kolejny wstał dzień A ja nadal proszę, los mój zmień! Chcę wąchać kwiaty, chce podziwiać świat... Ale nie sama i nie zza krat! Ja podam Ci łapkę, ufnie spojrzę w oczka i stanę na łapkach niczym zwinna foczka! Specjalnie dla Ciebie ogonkiem pomacham i będę słodka jak lukrowe ciacha! Tylko nie odchodź i nie zostawiaj mnie! Ja już na zawsze będę kochać Cię...[/I][/quote] No to przypomnimy! Quote
Talcott Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 Ja już nawet płakać nie mogę tylko mnie mrozi:-(:-(:-( Quote
Ola164 Posted July 26, 2008 Posted July 26, 2008 Nie płaczcie Ciocie.... Kikunia szuka wspaniałego domu! Quote
luka1 Posted July 26, 2008 Author Posted July 26, 2008 domek który by zdecydował sie na Kikę nigdy tego nie pozałuje - pies jest bardzo oddany i kochany Quote
luka1 Posted July 27, 2008 Author Posted July 27, 2008 pozwolicie jej zgnić w schroniskowym boksie? Quote
Recommended Posts