zonia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [SIZE=3]Tuf to śliczny pies. Ma ok.3lat. Jest średniej wielkości. [SIZE=3]Jest miłym, łagodnym, sympatycznym psiakiem. Uwielbia biegać, bawić się- jest energiczny ale opanowany. Lubi towarzystwo człowieka, jest spragniony pieszczot, nie jest agresywny. Obecnie przebywa w schronisku, czeka na kogoś kto go pokocha, zaadoptuje a Tuf na pewno odwdzięczy się miłością i wiernością na całe życie. [SIZE=3]Kontakt: [email protected] tel.606 210 658 ************************************************** Na początku Tuf był zlęknionym, przestraszonym, wychudzonym i dzikim psem...ale teraz jest już "normalny" i nie ma śladu z tamtych czasów:lol: BARDZO POTRZEBNA POMOC W OGŁASZANIU PSIAKA!!!!!!!!!! Quote
nika28 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Śliczny piesek :loveu: :loveu: :loveu:mam nadzieję że szybko znajdzie domek Quote
zonia Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='nika28']Śliczny piesek :loveu: :loveu: :loveu:mam nadzieję że szybko znajdzie domek Oby nie musiał długo czekać...;) Quote
magdyska25 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 mam wielki sentyment do tego imienia:loveu:.....kiedyś był u nas w schronisku taki jeden Tufiasty na szczęście znalazł wspaniały dom i przy okazji koleżankę również z palucha. Mam nadzieję że to imie przyniesie szczęście:) Quote
zonia Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 :lol:Oby:lol: Jutro będzie spacerek:multi: Quote
magdyska25 Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 i jak psiaczek zachowywał się na spacerku?? Piękny Tufcio pragnie być już zawsze kochany i spędzić resztę życia u boku swego ukochanego pana/pani...... Quote
Cockermaniaczka Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Na gore malutki. Ale on m aprzerazone oczy,az plakac sie chce jak sie patrzy:-(:-( Quote
Selket Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Już jest u mnie na stronce ;) Może ktoś wypatrzy :kciuki: Quote
magdyska25 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 i jak znalazł się Tuf??????........gdzie On mógł zostać przeniesiony.....:roll: Quote
magdyska25 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Tufiasty również nie zapomniałam o Tobie......biedaku znajdź w końcu swoje miejsce.... Quote
Recommended Posts