Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ziutka']Ciotka...a może w wyborczej napiszę, że jamnik :cool3: to napewno będą dzwonić :evil_lol: i napiszę, że z piękna czerwoną kokardą (ja jej kupie :eviltong:)[/quote]

Jasne - spróbuj. To naprawdę śliczna sunia. Ona musi kogoś znaleźć. Same zalety: ładna, malutka, przytulna.

Może bandamkę śliczną czerwoną w groszki w ramach posagu :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']O jeżu tylko nie jamnik :crazyeye:. Nie zdołam wytłumaczyć w którym pokoleniu Sasanki był jamnik.[/quote]
Taaa....nie znam nikogo innego kto by lepiej to wytłumaczył :diabloti: :evil_lol:

Posted

[quote name='luka1']O jeżu tylko nie jamnik :crazyeye:. Nie zdołam wytłumaczyć w którym pokoleniu Sasanki był jamnik.[/quote]

Przejrzyj ten wątek co ludziska wstawiali:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110908[/url]

a powiesz że Sasanka to 95% jamnika

:cool1:

Posted

[quote name='Talcott']A już poważnie - to dobry pomysł- zawsze wzbudza zainteresowanie - że w typie rasy np jamnik[/quote]
Dokładnie...i tak właśnie napiszę a reszta na Luki głowie :evil_lol: bo telefon podaję do niej :eviltong:

Posted

[quote name='luka1']No kurcze - jamnik. Jak sie zgasi swiatło - to jamnik:loveu:[/quote]

Może to tak jak w bajce o księżniczce zamienionej w żabkę. Jak Sasanka pójdzie do kochanego domku to zamieni się w jamola.

Posted

[quote name='Isadora7']Może to tak jak w bajce o księżniczce zamienionej w żabkę. Jak Sasanka pójdzie do kochanego domku to zamieni się w jamola.[/quote]

Brawo Isadora - własnie tego mi brakowało. Wiedziałam, że coś gdzies piszczy ale nie mogłam sobie przypomniec CO.

Posted

W czasie interwencji w Zamościu dostałam telefon, że mają jamniczkę - szczeniaczka i czy wezmę na tymczas. Wziełam. Zobacz co przyjechało do mnie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111847[/URL]

naprawdę trzeba nieograniczonej wyobraźni, albo kilku kieliszków procentów aby dopatrzeć się w tej suni 1% jamnika.

Jak widzisz nawet ja się "nacięłam" na hasło jamnik.

Posted

[quote name='Isadora7']W czasie interwencji w Zamościu dostałam telefon, że mają jamniczkę - szczeniaczka i czy wezmę na tymczas. Wziełam. Zobacz co przyjechało do mnie:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111847[/URL]

naprawdę trzeba nieograniczonej wyobraźni, albo kilku kieliszków procentów aby dopatrzeć się w tej suni 1% jamnika.

Jak widzisz nawet ja się "nacięłam" na hasło jamnik.[/quote]

Jakie to zarozumiałe " nawet Ja" Hi Hi:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Talcott'] [SIZE=1][COLOR=Gray]ulica[/COLOR][/SIZE] [SIZE=4][B]Dobra[/B][/SIZE], :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Na Powiślu jest :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: