Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='luka1']widziałam dzis straszną rozpacz, wyciagnięte łapki i psine usiłujacą przecisnąć sie między kratami - to Sasanka[/quote]

O Matko:placz::placz::placz::placz:

• Replies 863
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeja słów brak i rece się w piąchy zaciskają.
A ja jak popatrzę na chudość Pata na jego oczy - uszkodzone choroba ktorej można było zapobiec to chce mi się wyć razem z Kleszczem Q mać

Posted

[quote name='luka1']jak to zrobic by wygłaskać wszystkie psy tak by miały dość.[/quote]

To jest swoiste "perpetum mobile". Nie da się wygłaskać tak żeby miały dość, tak samo jak nie da się ich oduczyć miłości do człowieka, pomimo tak okrutnych nieraz doświadczeń.

Posted

[quote name='luka1']umie ktos te hopki kasować???????????[/quote]

Jak własne to edytujsz posta i masz tam kasację.

Eeee niestety nie ma na tym wątku, nie wiem na jednych jest na innych nie ma

Posted

[quote name='luka1']:crazyeye:właśnie o to chodzi że zniknęła możliwość kasacji. Watki rosną - a składają sie z samych hopków[/quote]

Jasne, ja robiłam nieraz jakś grafikę którę potem kasowałam i dawałam na nowo. Wątek nie rósł a ja miałam metode na szybkiego hopka.

Posted

[quote name='luka1']ech, ty dolo moja i niedolo - znajdzie sie wreszcie ta chata?[/quote]
Ciotka...a może w wyborczej napiszę, że jamnik :cool3: to napewno będą dzwonić :evil_lol: i napiszę, że z piękna czerwoną kokardą (ja jej kupie :eviltong:)

Posted

[quote name='Talcott']Nie wiem, w Łodzi znowu full Jamników - i nikt nie dzwoni:placz::placz::placz::placz:[/quote]
Ja zawsze jak dawałam ogłoszenia do naszej GW o psach w typie rasy to Luka się nie mogła opędzić od telefonów - tym razem tak spróbuję :diabloti: