maga18 Posted August 29, 2008 Author Posted August 29, 2008 ja bylam rok temu na tych wystawa, ale nie pamietam niestety o ktorej zaczyna sie sedziowanie, jednak z dosiwadczenia wiem, ze warto byc juz na 9:00, by zająć sobie miejsce w cieniu ;) i lepiej godzinke poczekac na rozpoczecie sedziowania niz sie spoznic ;) Quote
Dream Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 Dzien pierwszy: [B]DREAMER[/B] CAC,CACIB, BOB i ukonczony championat Wegier Quote
kinnia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Dream']Dzien pierwszy: [B]DREAMER[/B] CAC,CACIB, BOB i ukonczony championat Wegier[/quote] Gratulacje:) wynik taki jak myślałam że będzie:P mogę poprosić o stawkę gordonów?!?! bo nam niesety nie udało sie tam być Quote
Tecia Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 [quote name='Dream']Dzien pierwszy: [B]DREAMER[/B] CAC,CACIB, BOB i ukonczony championat Wegier[/quote] Gratulacje, polskie setery górą:)) Ja poprosze o staweczkę rudych, na przyszły rok wpisujemy tę wystawę w kalendarz:)) Quote
Elitesse Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 wczoraj ALBA ASTRA Elitesse CAC, CACIB I BOB - skonczyla wegierski championat :multi::multi::multi: Quote
Błyskotka Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Gratulacje :multi::multi::multi: Poproszę o stawkę chow chow :lol:. Quote
Dream Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Dzień drugi: [B]DREAMER[/B] CAC, CACIB, BOB, dzisiejszy CAC był 6-ty więc jest Show Champion Węgier ;) Stawka gordonów była jeszcze mniejsza niż rok temu. Wczoraj o BOBa walczyliśmy z suką (przyrodnia siostra), a dziś dołączył jeszcze pies z młodzieży z holendersko-włoskim rodowodem, chyba z niemieckiej hodowli - to tak na gorąco Quote
karenina Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Debrecen podbity :evil_lol: Moje burki: sobota: CAC CACIB BOB ARTEMIS Forum Romanum CAC CACIB NDPwR Il Cagnolino FERNANDO CAC res CACIB Eledi Grace HADRIA DI FORUM ROMANUM niedziela CAC CACIB BOB Il Cagnolino FERNANDO - ukonczony Hungarian Grand Champion!! CAC res CACIB ARGOS Forum Romanum - rozpoczety INTerchampionat i championat Wegier CAC CACIB ARTEMIS Forum Romanum CAC res CACIB Eledi Grace HADRIA DI FORUM ROMANUM Quote
Musiałek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 qwow GRATULUJEMY!!!! :multi: :multi: :multi: a moge prosić o stawkę owczarków ausralijskich ?? Quote
narisowa Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Dream']Dzień drugi: [B]DREAMER[/B] CAC, CACIB, BOB, dzisiejszy CAC był 6-ty więc jest Show Champion Węgier ;) [/quote] dream - gratulacje wielkie!!! a myśmy nie dojechali:( dziecię mi się rozchorowało:(:( i nici z wyjazdu.... Quote
APPALACHIAN Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Czy mozna prosic o stawke malamutow:Rose: Quote
Tecia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Dream']Dzień drugi: [B]DREAMER[/B] CAC, CACIB, BOB, dzisiejszy CAC był 6-ty więc jest Show Champion Węgier ;) Stawka gordonów była jeszcze mniejsza niż rok temu. Wczoraj o BOBa walczyliśmy z suką (przyrodnia siostra), a dziś dołączył jeszcze pies z młodzieży z holendersko-włoskim rodowodem, chyba z niemieckiej hodowli - to tak na gorąco[/quote] Jeszcze raz serdeczne gratulacje:) i tak niesmiala przypomne sie z prosba o staweczke rudych:) My mamy zamiar walczyc na Wegrzech w przyszlym roku wiec zbieramy info:) Quote
bety Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Gratulacje dla wszystkich!!!!!!! Czy mogę prosić o staweczkę AKIT AMERYKAŃSKICH? Z góry dziękuję. Pzdr Quote
maga18 Posted September 1, 2008 Author Posted September 1, 2008 Gratuluje wszystkim! :laola: Rok temu bylam i tez podbiłam tą wystawę ;) W tym roku niestety nie miałam możliwości sie wybrac... a zaluję bo mam sentyment do Węgier i własnie tej wystawy... mogę prosić o stawkę grzywaczy? (po ang. chinese crested dogs) Quote
aniakrawet Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Troche uzupełnie wyniki: W pierwszy dzień dodatkowo airdelka Angeliki Żabickiej z Polski CACIB & BOB, oraz [B]PON, Ponadto GAWĘDA CACIB & BOB, a także[/B] [B]Zw. Grupy i 5 w Best in Show :-)[/B] w niedziele airdalka także CACIB & BOB, a w ponach Ponadto HRECZKA, CACIB & BOB- ukończony Interchampionat- już nie czekaliśmy na finały. Ogólnie wystawa bb fajna, tylko w sobotę dantejskie sceny przy opłacaniu zgłoszen i straszny bałagan w sekrretariacie - dramat. Gratuluje całej polskiej ekipie :-) Ania Quote
bargest Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja tez gratuluje wygranym.Moje psiaki rowniez wrocily jako zdobywcy: sobota Ali-Be v.d.Platte Belskes CAC,CACIB,BOB Sillja Bargest Zw.Mlodziezy Tequila Bargest CAC,CACIB,BOB Amur Udachlivy Strelok For Imgosbull CAC,CACIB Zakonczony INTERCHAMPIONAT niedziela Ali-Be v.d.Platte Belskes CAC,CACIB,BOB Sillja Bargest Zw.Mlodziezy Tequila Bargest CAC,CACIB Amur Udachlivy Strelok For Imgosbull CAC,CACIB,BOB Organizacja do kitu:shake:Oprocz tego pierwszego dnia wial taki wiatr, ze polamal nam namiot, ale ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni:multi: Quote
Dream Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja już wolę ten wiatr od upału, który był rok temu ;) Quote
dzamal Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='bargest']Ja tez gratuluje wygranym.Moje psiaki rowniez wrocily jako zdobywcy: sobota Ali-Be v.d.Platte Belskes CAC,CACIB,BOB Sillja Bargest Zw.Mlodziezy Tequila Bargest CAC,CACIB,BOB Amur Udachlivy Strelok For Imgosbull CAC,CACIB Zakonczony INTERCHAMPIONAT niedziela Ali-Be v.d.Platte Belskes CAC,CACIB,BOB Sillja Bargest Zw.Mlodziezy Tequila Bargest CAC,CACIB Amur Udachlivy Strelok For Imgosbull CAC,CACIB,BOB Organizacja do kitu:shake:Oprocz tego pierwszego dnia wial taki wiatr, ze polamal nam namiot, ale ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni:multi:[/quote] Jeszcze raz gratuluje i ciesze się z udanej wspolnej wycieczki z przygodami :) A teraz czas się pochwalić :evil_lol: Sobota:Bojar Acceptarius - CAC, res.CACIB niedziela:Bojar Acceptarius - CAC,CACIB,BOB. Tym samym Bojar rozpoczął Championat Węgier i ....ukonczył [B][SIZE=4]INTERCHAMPIONAT!!!!!!!!!!!!!![/SIZE]!:multi::loveu: [/B]Bardzo bardzo się cieszę z tego sukcesu. Quote
Musiałek Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 wow Gratuluje i zazdroszcze :)) ja musze czekac jeszcze do marca i kwietnia aby zakonczyc interchampiony :)) a czy jeszcze raz moge sie przypomniec o owczarki australijskie ?? dzieki!! Quote
Katarzyna Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 No u nas "tylko" Sennenland's AMERICAN BEAUTY - HPJ, Best Junior 1/4 (30.08) i HPJ 1/4 (31.08) BARNARIAN BARBAROSSA Altura - 2 x 2 doskonały na 5 (przegrał z psem starszym 5 mieś. a u Berneńczyka to szmat czasu:) Iwona, jestem wsciekla jak diabli ze nie wzielam Didi, bo byly 2 ausiki: Pies kl.ml. ACCRA SHOCK N' ROLL Suka kl.mł. PIJAMA PARTY OF WOLF POINT Quote
APPALACHIAN Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 ekhm ekhm... bardzo serdecznie wszystkim gratuluje . Wspaniale sukcesy!! A czy moglby ktos wkleic stawke malamutow? Byl tam ojciec moich szczeniat i bardzo jestem ciekawa reszty stawki. Bede bardzo wdzieczna. :) Quote
dzamal Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='APPALACHIAN']ekhm ekhm... bardzo serdecznie wszystkim gratuluje . Wspaniale sukcesy!! A czy moglby ktos wkleic stawke malamutow? Byl tam ojciec moich szczeniat i bardzo jestem ciekawa reszty stawki. Bede bardzo wdzieczna. :)[/quote] pies mlodziez - Mc Mounty's Shouting Amadeus posrednia - Artic Sunshine"s Blueberry Freeze - Windrift"s This The Time otwarta - Herceg The Bestial Face of Beauty - Kids of the Snow Suki-baby Immacolata The Bestial Face of Beauty posrednia - Arctic Sunshine's Born To Be Wild -Bess otwarta - Ice Moraine Huk Amarok - Kids of The Snow Chyba dobrze napisałam...uffff...trudne te nazwy Quote
Tecia Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 Ja jeszcze raz prosze o stawke rudych, jesli jest duzo to chociaz same psy pleas:) Quote
bety Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 To i ja się może przypomnę z Akitami Amerykańskimi :p :) Pzdr Quote
Różyczka Posted September 1, 2008 Posted September 1, 2008 [quote name='Dream']Dzien pierwszy: [B]DREAMER[/B] CAC,CACIB, BOB i ukonczony championat Wegier Dzień drugi: [B]DREAMER[/B] CAC, CACIB, BOB, dzisiejszy CAC był 6-ty więc jest Show Champion Węgier ;)[/quote] Ogrooomne gratulacje :multi::multi::multi:. Bardzo cieszę się, że udało się tak pięknie dokończyć wszystko i buziaki dla przystojniaka :loveu: [quote name='karenina']Debrecen podbity :evil_lol:[/quote] [quote name='bargest']Moje psiaki rowniez wrocily jako zdobywcy: [/quote] [quote name='dzamal']A teraz czas się pochwalić :evil_lol: [/quote] [quote name='Katarzyna']No u nas "tylko" [/quote] Gratuluję :multi: [COLOR=navy]P.S. Poproszę staweczkę sznaucerów miniaturowych białych oraz pieprz i sól+sędziego:roll:[/COLOR] Quote
Recommended Posts