Lorijel Posted April 19, 2008 Posted April 19, 2008 Gadżet to psiak o nieznanej przeszłości. Zobaczyłyśmy go dzisiaj, trafił ze starej wiaty do kojca przy bramie schroniska - i całe szczęście dla niego, bo mógł nigdy nie zostać zauważony :( Przebywa w schronisku dla bezdomnych zwierząt w Ostródzie. Wzbudza respekt wyglądem, ale okazało się, że w stosunku do ludzi to pieszczoch - liże dłonie, przytula się, misiek taki :) Jak z innymi psami - nie wiemy. Skąd drugie imię - no cóż... psiak ma zeza :D I to jakiego... przez niego wygląda jeszcze bardziej słodko :) Nie udało się zajrzeć mu w paszczę (ciężko to zrobić przez kraty :P ), także nie wiadomo, ile może mieć lat. Staruszkiem na pewno nie jest ;) Obiecałam mu na uszko, że za tydzień może go wyciągniemy na spacer... Oby się udało. Zdjęcia nie oddają nawet w połowie jego urody... No i trudno je było zrobić, bo ruszał się misiek cały czas. kontakt: [email protected] gg - 4086818 Quote
Nicol Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Do góry Malutki, cudny z Ciebie psiutek. Może by mu jakies ogłoszenia porobic? Czy moze ma juz jakies? A może ktoś potrafi zrobić mu banerek? Ja niestety zupełnie nie wiem jak to sie robi :oops:, ale ogłoszenia jak najbardziej moge zrobic dziś wieczorkiem Quote
Lorijel Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 ogłoszeń jeszcze nie ma i byłby na pewno bardzo wdzięczny za pomoc w zrobieniu ich (i ja też, hehe) ;) o banerek zaraz poproszę kogoś :) za tydzień w sobotę postaram się dowiedzieć o nim coś więcej, określić mniej więcej wiek i zrobić lepsze zdjęcia (może wyprowadzimy go z boksu). Quote
Szczurosława Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Piękny psiak:loveu: Troszke jakby miał coś z azjaty? Tymczasem na góre! Quote
Lorijel Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 hmmm nie wydaje mi się podobny do azjaty, głowa zdecydowanie nie azjatycka ;) molosowaty to na pewno :) mi skojarzył się z tośkiem trochę... Quote
Nicol Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Do góry Gadżet. Niestety dopiero co udało mi sie zalogowac, nie dam rady juz z ogłoszeniami, ale jutro na bank zrobie mu ogłoszonka. Quote
Nicol Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Lorijel jaki numer telefonu podac w ogloszeniach Gadżeta? Quote
Szczurosława Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Jakiej krwi by w sobie nie miał,ważne,że jest piękny i ma przyjacielski charakter;) Quote
Anashar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Przepraszam, że tak późno ale jestem totalnie zagoniony ic zasu na wszystko brak... Quote
Lorijel Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 ten charakter jeszcze sprawdzimy w sobotę (mam nadzieję) ;) telefon do mnie: 509251595 (Ola) ooooooo wielkie dzięki w imieniu Gadżeta :) Quote
Lorijel Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Obiecane miał i wywiązaliśmy się - Gadżet wyszedł dziś na spacerek :) Na wszelki wypadek na dwóch smyczach, w razie jakby okazał się psem pociągowym, ale... całkiem grzeczne bydlę z niego :) Wie od czego jest smycz :) ożywił się i zaczął trochę ciągnąć, jak zobaczył inne psy, ale można go bez większego problemu opanować. No właśnie, jeśli chodzi o inne psy - strasznie był rozczarowany, że nikt nie chce się z nim bawić. Chciał się witać, ale niestety ze względu na gabaryty musiał być trzymany z dala od reszty psiaków. Nie zauważyłyśmy żadnej agresji. Na nasze oko ma około 2 lat :) Jest w schronisku od niedawna, błąkał się w Ostródzie w Wielkanoc. Nie wiadomo - zgubił się czy został wyrzucony... Quote
Lorijel Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 hop do góry, taka ładna morda na zdjęciach, a nikt nie zobaczył :( Quote
Lorijel Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 a na żywo jest jeszcze piękniejszy :D Quote
Szczurosława Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Lorijel napisał(a):a na żywo jest jeszcze piękniejszy :D Nie wątpie;) Jeśli będzie gotowy tekst moge ogłosić go na alegratce, gumtree, psy.pl, kupiepsa, adopcje.org Quote
Lorijel Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 przepraszam za brak reakcji, nie miałam ostatnio głowy do niczego... Gadżecik pojechał dziś do nowego domku, trzymamy kciuki za niego, żeby się udało! Quote
Recommended Posts