Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja nie rzucam haseł... Mojej znajoma znajoma wzieła suczke... Wczoraj ona umawiała sie na 18 dzisiaj na spotkanie,,, pisała mi ze rodzinka zachwycona, napisała mi m.in WIERZE ZE BEDA JĄ KOCHAĆ WOLNO JECHAL IAUTEM

ZEBY JEJ NIE PRZESTARSZYĆ CAŁOWALI SIE.

niech olgaj sie wypowie,.

Posted

Puma1984 napisał(a):
Ja nie rzucam haseł... Mojej znajoma znajoma wzieła suczke... Wczoraj ona umawiała sie na 18 dzisiaj na spotkanie,,, pisała mi ze rodzinka zachwycona, napisała mi m.in WIERZE ZE BEDA JĄ KOCHAĆ WOLNO JECHAL IAUTEM

ZEBY JEJ NIE PRZESTARSZYĆ CAŁOWALI SIE.

niech olgaj sie wypowie,.

dzisiaj olgA napisała ze nikt sie nie odzywał :/

NIEWIASTA21 PISZE ZE DOM JEST NA DABROWIE NIEDALEKO ANI I OLGI

Posted

Tak, wiec... po kolei
Dejzi jest od wczoraj w nowym domku, jej domek jest bardzo blisko mnie, zaledwie pare ulic dalej. Rodzina jak najbardziej normalna, drosła pani domu i dorosły syn.
Pojechalismy do hoteliku i zapdła decyzja o zabraniu jej z tamtad jak najszybciej.
W hotel miala naprawde dobrze, ale nie ma jak dom, poza tym ta suka bardzo sie przyzwyczaja do miejsca i czlowieka. W zasadze nie chciala jechac :), tak bardzo bala sie kolejnej zmiany.
Jej pani jest stale w domu, jest juz na emeryturze wiec poswieci jej czas na maksa.
Szukała przyjaciela, ktory umili jej samotne chwile, syn dorosły, zupełnie normalny, mlody czlowiek.
Na sterylka umowilismy sie tak ja planowalismy, chca jednak zeby sunia troche sie do nich przyzwyczaiła zaniem spotka ja kolejny stres, ale na 100% zostanie wysterylizowana pod koniec kwietnia lub na poczatku maja. Uzaleznione jest to od powrotu wetki z urlopu.
Podroz sunia spedzila juz tylko z nowymi wlascicielami w ich aucie, jechala na kolanach u swojej nowej pani, zjadla kabanosika, ktorego nawet nie chciala tknac na spacerze.
To ludzie, swiadomi ze beda dla niej calym zyciem. Sunia przezywa rozstanie z pania z hotelu, jest troche smutna, nie odstepuje swojej nowej pani ani na krok, chyba boi sie ze znowu ja zabiora, noc spedziala w łózku swojej pani , wlasciwie na swojej pani :)
Je i rozdaje buziaki, i tak podobno caly dzien. :)
Na piatek jestem umowiona na odwiedziny.

AAAA. bardzo dziekuje wszyskim za pomoc, za ogloszenia i za wszytko, moje rzeczy na bazarek przekazuje ani na innego psa, niech inna bida skorzysta, pai zwrocila rownierz niewykorzystane pieniazki za hotel, przekazalam Ani na potrzebujacego kacpra.
Dziewczyny wasze ogloszenia naprawde pomogly , telefon dzwoni, moze uda mi sie jakas inna bidke komus podarowac.
Dzieki , dzieki, dzieki, wielkie jestescie, dziekuje :)

Posted

Super :multi: :multi: :multi: Już mi kolejny kamyczek z serca spadł :multi: :multi:
To teraz poproszę o konkret, bazarek nadal dla Dejzi na sterylkę, czy dla innego psiaczka? Ale upierdliwa jestem :evil_lol:

Posted

Oj ciotki naprawde :)
Róbta co cheta.
Bazarek na innego potrzebujacego, np: kacpra, chlopak został bardzo dotkliwie pogryziony, walsciwie zagryziony :( Niewiasta jak sie pojawi to poda link dla kacpra.
Ogloszenia chyba sciagamy, chociaz jak tak dzwonia to ja zawsze mam nadzieje ze dejzi zrobi dobra robote dla innego biedaka, ale chyba trzeba zdjac. Bo ja tak przy okazji mowie ze dejzi to juz ma domek, ale... ja mam takie inne potrzebujace wiec moze gdyby pani albo pan zechcial obejrzec .... :)
Dobra bo mi glupawka zaczyna chyba ze szczescia odbijac. :)