Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kolejne zgłoszenie. Biała,młoda amstaffka niema sie gdzie podziac. Przerzucana z domu do domu jak niepotrzebny mebel. Okolica nie ciekawa,sunia często chodziła sama po ulicy. Wzieła ją do siebie pani która sama jest osobą ubogą,ma juz w domu młodego rotka i nie moze zatrzymac suni. Za 3 dni musi sie przeprowadzic bo dostała eksmisje,brak środków na zycie a tymbardziej na utrzymanie dwóch psów. Kobieta która zainteresowała sie tym wszystkim i która sobiscie równiez ratuje psie zycie jak moze poprosiła w imieniu tamtej pani o pomoc i zabranie suni. Dała 300 zł na opłacenie hotelu. Pojechałysmy z Olga na miejsce i zabralysmy sunie. Dejzi bo tak ma na imie czeka na wspaniały dom w hotelu.

Kontakt w sprawie adopcji: Olga 665-219-777 lub Sylwia 501-712-216

" class="ipsImage" alt="">

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Suka jest troche nie wychowana, ale miła i sympatyczna. Jak udalo nam sie ustalic ma rok.
Wczoraj po przywieziemu jej do hotelu była bardzo przerazona, caly dzien zmieniał miejsce, wieczorem juz zupełnie stracila orientacje kto przyjaciel kto wrog.
Sunia lubi dzieci, to pies dla kogos kto moze jej poswiecic duzo czasu i wlozyc cale serce w jej wychowanie, jest mloda wiec nie powinno byc problemu.

Prosze o pomoc w oglaszaniu jej gdzie tylko mozna.
Tekst do ogloszenia jak trzeba bedzie napisze, tylko niestety ja nie mam mozliwosci robienia ogloszen.

Beda rowniez wystawione bazarki na suczydło i kazda złotowka mile widziana.
Za dwa tygodnie jestem umowiona na sterylizacje.

Ktokolwiek zdecyduje sie na danie jej domu otrzyma od nas niezbedna pomoc.

Posted

Wrociłam wlasnie z hotelu, niunia poznala ciotke natalia.
Pani z hotel mowi ze nasza sunia (przepraszam ze nie uzywam imienia , ale tak strasznie mi sie nie podoba ....) jest prwdziwym skarbem, nie brudzi, siedzi sobie pokojnie, na spacerach tez sie zachowuje wzorowo.
Poszlysmy z nia połazic, caly czas sprawdzala czy wszysko sie zgadza, i czy sie ktoras z nas nie gubiła.
To jeszcze takie psie dziecko, ktore bardzo potzrebuje czlowieka.
Jeszcze nie jest za pozno, jeszcze jej psychika jest ok.
Spieszmy sie bo kazda kolejna zmiana, jest dla niej bardzo trudna do zrozumienia.

Posted

Malutka, żeby ten domek szybko pojawił się na Twojej drodze :calus:
Gdyby nie to, że po prostu nie dam rady to już byłaby u mnie :( Strasznie mnie męczy myśl, że nie mogę nic dla niej zrobić..Wierzę, że szybko znjadzie kogoś kto ją pokocha, zasługuje na to :calus:

Posted

ogloszenia potrzebne bo niestety nikt sie juz ze mna wiecej nie skontaktował :(

Moze jeszcze allegro, pleasse

Anka doslała wczoraj ode mnie pol szafy rzeczy na bazarek, jak tylko uda jej sie z tym obrobic to zapraszam ciotki na wyprzedaż :)

DZIEKUJE ZA OGLOSZENia :loveu: