Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, paros:)

Obiło mi się o uszy (czy też może o oczy, bo na dogo:lol:), że fundacja Maja z Zielonki organizuje festyn dla zwierząt. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo ponaciskałabym, by pamietali i o Maksie....Edit.... Co prawda zbierają na im pieniądze a nie pokazują psów... ale zawsze można by było przypomnieć....

Posted

[quote name='madcat1981']Dzięki, paros:)

Obiło mi się o uszy (czy też może o oczy, bo na dogo:lol:), że fundacja Maja z Zielonki organizuje festyn dla zwierząt. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo ponaciskałabym, by pamietali i o Maksie....Edit.... Co prawda zbierają na im pieniądze a nie pokazują psów... ale zawsze można by było przypomnieć....
pokazują, namawiają, ale prawie nikt się nie interesuje

Posted

Oj szkoda. Ludzie nie wiedzą, co tracą. Psie serca przechodzą im koło nosa. Szkoda, ze mnie tam nie ma, bo widzę książkę Whartona w lewym dolnym rogu. Zbieram te ksiązki jak wariatka;)

Posted

madcat1981 napisał(a):
Oj szkoda. Ludzie nie wiedzą, co tracą. Psie serca przechodzą im koło nosa. Szkoda, ze mnie tam nie ma, bo widzę książkę Whartona w lewym dolnym rogu. Zbieram te ksiązki jak wariatka;)

wczoraj chyba poszła jako los. ale jeszcze sprawdzę, bo sporo fantów zostało

Posted

madcat1981 napisał(a):
Wujku Zmysł, sprawdź proszę czy nie ma tam jeszcze jakichś książek Whartona. Chętnie wezmę udział w loterii... wirtualnie;) Proszę o wiadomość na pw:)

dobrze, sprawdzę i dam znać