Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki, paros:)

Obiło mi się o uszy (czy też może o oczy, bo na dogo:lol:), że fundacja Maja z Zielonki organizuje festyn dla zwierząt. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo ponaciskałabym, by pamietali i o Maksie....Edit.... Co prawda zbierają na im pieniądze a nie pokazują psów... ale zawsze można by było przypomnieć....

Posted

[quote name='madcat1981']Dzięki, paros:)

Obiło mi się o uszy (czy też może o oczy, bo na dogo:lol:), że fundacja Maja z Zielonki organizuje festyn dla zwierząt. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, bo ponaciskałabym, by pamietali i o Maksie....Edit.... Co prawda zbierają na im pieniądze a nie pokazują psów... ale zawsze można by było przypomnieć....[/quote]
pokazują, namawiają, ale prawie nikt się nie interesuje

[IMG]http://images50.fotosik.pl/139/153fac8316376a77med.jpg[/IMG]

Posted

Oj szkoda. Ludzie nie wiedzą, co tracą. Psie serca przechodzą im koło nosa. Szkoda, ze mnie tam nie ma, bo widzę książkę Whartona w lewym dolnym rogu. Zbieram te ksiązki jak wariatka;)

Posted

[quote name='madcat1981']Oj szkoda. Ludzie nie wiedzą, co tracą. Psie serca przechodzą im koło nosa. Szkoda, ze mnie tam nie ma, bo widzę książkę Whartona w lewym dolnym rogu. Zbieram te ksiązki jak wariatka;)[/quote]
wczoraj chyba poszła jako los. ale jeszcze sprawdzę, bo sporo fantów zostało

Posted

[quote name='madcat1981']Wujku Zmysł, sprawdź proszę czy nie ma tam jeszcze jakichś książek Whartona. Chętnie wezmę udział w loterii... wirtualnie;) Proszę o wiadomość na pw:)[/quote]
dobrze, sprawdzę i dam znać

Posted

Kurczę, ja się wczoraj zalogować nie mogłam potem na dogo, ale kibicuję ci Maksiu!!!

I mały off:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/f99/wszystko-po-kilka-zlotych-na-pieseczki-czyli-ady-kolorowe-karteczki-do-25-06-a-139680/#post12434891[/url]