Olena84 Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 Najlepiej byłoby gdyby jakiś DT bezpłatny zgłosił się chętny pomóc Maxowi:roll:. Quote
paros Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 [quote name='Olena84']Najlepiej byłoby gdyby jakiś DT bezpłatny zgłosił się chętny pomóc Maxowi:roll:.[/quote] Ale gdzie taki znaleźć? :-( Quote
Daria_13 Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 A może Emir by pomógł? chociaż finansowo na jakiś płatny DT lub hotelik? Quote
Olena84 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Co tu zrobić, żeby więcej osób odwiedziło wątek:-(? Quote
Daria_13 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja czytam, ale nie wiem jak pomóc, w miarę moich możliwości czasowych porobię Maxowi ogłoszenia;) Quote
Daria_13 Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Max ma ogłoszenia na : adopcje.org pineska.pl animalia.pl adopcjapsa.pl ojej.pl Petworld.pl e-zwierzak.pl Quote
Niuni&Pupi Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Jeśli jest taka potrzeb, mogę zrobić (zprojektować, bo wydrukować nie mam jak :-( ) psu plakat oraz ulotki. Jeśli tak to poproszę o info, które Waszym zdaniem powinno znaleźć się na takim plakacie lub ulotce. Oraz zdjęcia, które uważacie za najlepsze ;) Quote
Daria_13 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Podnoszę... niestety dzisiaj nie miałam żadnych telefonów w sprawie Maxa Quote
Olena84 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Zdjecia sa niestety tylko 3, wiec moze to jak go widac najbardziej calego. Ja moge kolo siebie i w lecznicach powywieszac. Quote
paros Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='Olena84']Zdjecia sa niestety tylko 3, wiec moze to jak go widac najbardziej calego. Ja moge kolo siebie i w lecznicach powywieszac.[/QUOTE] Jeżeli możesz to ogłoś go :modla::modla::modla::modla: Quote
paros Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Max na allegro :lol: [URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=600968106"][B][COLOR="Purple"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=600968106[/COLOR][/B][/URL] :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Niuni&Pupi Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='Olena84']Zdjecia sa niestety tylko 3, wiec moze to jak go widac najbardziej calego. Ja moge kolo siebie i w lecznicach powywieszac.[/quote] W weekend zrobię plakat dla Maxa i umieszczę na wątku, gdybym tego nie zrobiła prosze mi przypomniec, bo czasem poprostu skleroza mnie bierze:roll: Quote
Niuni&Pupi Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='Niuni&Pupi']W weekend zrobię plakat dla Maxa i umieszczę na wątku, gdybym tego nie zrobiła prosze mi przypomniec, bo czasem poprostu skleroza mnie bierze:roll:[/quote] Cioteczki prosiłam o przypomnienie się :shake: Jestem ostatnio zakręcona jak baranie rogi. Za dużo na głowie i wstyd się przyznać, ze zapomniałam o plakacie dla Maxa :placz: Oddech będe łapać dopiero w święta, wtedy to mam nadzieję nie zapomnieć o plakaciku dla psiaka;) Quote
agata51 Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Aż się boję zaglądać do psów z podpisu Oleny! Zagladam, bo ją lubię. :loveu: Rok i tylko 25 stron? :crazyeye: Prześledzę jutro. Nawet babcie muszą trochę pospać. Trzymaj się, piesku! Quote
agata51 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Maksiu, co tak pusto u ciebie? Cioteczki nie doszły jeszcze do siebie po świętach? Pomyślcie o płatnym DT albo o hoteliku. Skrzyknie się na wątek ciotki i jakoś uzbieramy. To ładny, młody psiak. Szkoda go. Quote
Olena84 Posted April 17, 2009 Posted April 17, 2009 Agatko dziekuje, że jesteś:loveu::calus:. Ja się wezme też za plakat i znowu ogłoszenia. Kurczę, hotelik dobra rzecz, ale aż boję się, że okaze sie, ze nie bedzie tylu chetnych do pomocy:shake:. Quote
Recommended Posts