Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 550
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Olena84']Najlepiej byłoby gdyby jakiś DT bezpłatny zgłosił się chętny pomóc Maxowi:roll:.[/quote]

Ale gdzie taki znaleźć? :-(

• 2 weeks later...
Posted

Jeśli jest taka potrzeb, mogę zrobić (zprojektować, bo wydrukować nie mam jak :-( ) psu plakat oraz ulotki.

Jeśli tak to poproszę o info, które Waszym zdaniem powinno znaleźć się na takim plakacie lub ulotce. Oraz zdjęcia, które uważacie za najlepsze ;)

Posted

[quote name='Olena84']Zdjecia sa niestety tylko 3, wiec moze to jak go widac najbardziej calego. Ja moge kolo siebie i w lecznicach powywieszac.[/QUOTE]

Jeżeli możesz to ogłoś go :modla::modla::modla::modla:

Posted

Max na allegro :lol:

[URL="http://www.allegro.pl/show_item.php?item=600968106"][B][COLOR="Purple"]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=600968106[/COLOR][/B][/URL]

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

[quote name='Olena84']Zdjecia sa niestety tylko 3, wiec moze to jak go widac najbardziej calego. Ja moge kolo siebie i w lecznicach powywieszac.[/quote]

W weekend zrobię plakat dla Maxa i umieszczę na wątku, gdybym tego nie zrobiła prosze mi przypomniec, bo czasem poprostu skleroza mnie bierze:roll:

Posted

[quote name='Niuni&Pupi']W weekend zrobię plakat dla Maxa i umieszczę na wątku, gdybym tego nie zrobiła prosze mi przypomniec, bo czasem poprostu skleroza mnie bierze:roll:[/quote]

Cioteczki prosiłam o przypomnienie się :shake: Jestem ostatnio zakręcona jak baranie rogi. Za dużo na głowie i wstyd się przyznać, ze zapomniałam o plakacie dla Maxa :placz:
Oddech będe łapać dopiero w święta, wtedy to mam nadzieję nie zapomnieć o plakaciku dla psiaka;)

Posted

Aż się boję zaglądać do psów z podpisu Oleny! Zagladam, bo ją lubię. :loveu:
Rok i tylko 25 stron? :crazyeye: Prześledzę jutro. Nawet babcie muszą trochę pospać. Trzymaj się, piesku!

Posted

Maksiu, co tak pusto u ciebie? Cioteczki nie doszły jeszcze do siebie po świętach?

Pomyślcie o płatnym DT albo o hoteliku. Skrzyknie się na wątek ciotki i jakoś uzbieramy. To ładny, młody psiak. Szkoda go.

Posted

Agatko dziekuje, że jesteś:loveu::calus:.

Ja się wezme też za plakat i znowu ogłoszenia. Kurczę, hotelik dobra rzecz, ale aż boję się, że okaze sie, ze nie bedzie tylu chetnych do pomocy:shake:.