asiaf1 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wątek ten zakładam na prośbą Pani, którą spotkałam u weterynarza. Była u niego z sunią, którą pracownicy budowy znaleźli obwiązaną drutem kolczastym.:shake: Mała musiała przejść leczenie łapki, w którą wdało sie już zakażenie i groziła jej amputacja. Na szczęście udało sie ją uratować. Obecnie sunia mieszka u tej Pani ale nie może tam zostać. Lada chwila czeka ja schronisko. Jest bardzo przyjazna do ludzi, kocha dzieci. Jest jeszcze młodziutka bo ma ok. roku. Została wysterylizowana. Będzie zaszczepiona. To bardzo fajny psiaczek ale wszystkie takie tutaj są. A oto i ona (bardzo podobna do Frugo, któremu szukam domu już 2 rok :-( Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 pokazuj się światu śliczna mała czarnulko! Quote
beka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jak moja Idka i wiek podobny. Ile musiała sie nacierpieć biedulka. Quote
Helga&Ares Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no, słodka, jeszcze raz chop, bo coś nie ma zainteresowania:( Quote
asiaf1 Posted April 19, 2008 Author Posted April 19, 2008 Proszę o pomoc w rozgłaszaniu suni na różnych forach. Niestety niedługo będzie musiała opuścić miejsce w którym aktualnie przebywa i trafić do schroniska.:placz: Quote
beka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 zrobię wieczorek parę ogłoszeń, ale przed długinm weekendem to cięzko chyba bedzie :( Quote
asiaf1 Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Witam, mam dobrą wiadomość sunia zostaje w DT na stałe:multi: Po cichu liczyłam , że tak się stanie. Quote
Helga&Ares Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 super wieści! wszystkiego dobrego Sunieczko:multi: Quote
Recommended Posts