Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aga_Mazury']ARKO w wątku jest napisane gdzie są dokumenty świadczące o stanie psa (psów).[/quote]

Ja wiem co jest napisane, tylko jakos tych dokumntow nie widac:roll:

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokumenty, prawo którego nie ma... to jest wyrocznia dla Arki. A życie... życie psów ... sytuacje... to dla Arki jedynie jest wirtualna rzeczywistość... TEJ PANI PODZIĘKUJEMY NA TYM WĄTKU.... nie potrzebna jestes Tu arko. Nie pomożesz a jedynie krew popsujesz... offa robisz...

Psiak potrzebuje wsparcia i nowego domu. Arko dasz mu td bądź ds? Jeżeli nie to idź mi stąd!!!!!

Posted

[quote name='bea_m']
Psiak potrzebuje wsparcia i nowego domu. Arko dasz mu td bądź ds? [B]Jeżeli nie to idź mi stąd!!![/B]!![/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos ci sie znow pokickalo, to nie piaskownica.

A Ty co tu robisz? Znow wirtualnie zaczynasz. Poszukaj psa co byl w twoim dt i zniknal jak zjawa jakas!! Realny pies. Spadaj.

Twoj slowotok bez pokrycia jest zalosny, pies zniknąl:

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9777838&postcount=356[/URL]

Posted

a nie mogłybyście się przenieść na ogólny Korabiewicki wątek,bo pomimo że Wasze posty podnoszą wątek do góry to o samym psie staje się nieczytelny,a jego to dotyczy,czy mod mógłby wyciąć posty nie zwiazane z tym konketnym psem?

• 3 weeks later...