ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Aga_Mazury']ARKO w wątku jest napisane gdzie są dokumenty świadczące o stanie psa (psów).[/quote] Ja wiem co jest napisane, tylko jakos tych dokumntow nie widac:roll: Quote
bea_m Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Dokumenty, prawo którego nie ma... to jest wyrocznia dla Arki. A życie... życie psów ... sytuacje... to dla Arki jedynie jest wirtualna rzeczywistość... TEJ PANI PODZIĘKUJEMY NA TYM WĄTKU.... nie potrzebna jestes Tu arko. Nie pomożesz a jedynie krew popsujesz... offa robisz... Psiak potrzebuje wsparcia i nowego domu. Arko dasz mu td bądź ds? Jeżeli nie to idź mi stąd!!!!! Quote
ARKA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='bea_m'] Psiak potrzebuje wsparcia i nowego domu. Arko dasz mu td bądź ds? [B]Jeżeli nie to idź mi stąd!!![/B]!![/quote] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: cos ci sie znow pokickalo, to nie piaskownica. A Ty co tu robisz? Znow wirtualnie zaczynasz. Poszukaj psa co byl w twoim dt i zniknal jak zjawa jakas!! Realny pies. Spadaj. Twoj slowotok bez pokrycia jest zalosny, pies zniknąl: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9777838&postcount=356[/URL] Quote
lothia Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 a nie mogłybyście się przenieść na ogólny Korabiewicki wątek,bo pomimo że Wasze posty podnoszą wątek do góry to o samym psie staje się nieczytelny,a jego to dotyczy,czy mod mógłby wyciąć posty nie zwiazane z tym konketnym psem? Quote
patch75 Posted April 29, 2008 Author Posted April 29, 2008 Misiek zostal przewieziony dzis do Poznania, gdzie bedzie mial opieke w DT Quote
lothia Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 wspaniale, teraz czekamy na domek stały w takim razie Quote
patch75 Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 tak jest, a ze psiak sliczny i neistary, moze ma jakies szanse Quote
patch75 Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Misiek jest w nowym domu, mieszka w lesniczowce, ma duzo terenu do biegania, ma szczescie Quote
Recommended Posts