BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 demi napisał(a):to czekamy, aż sie Bianka1 odezwie. Ja jutro mam dzionek interwencyjno-samochodowy bo też po za wro, wiec można by podjechać;) Ja nie mieszkam za Wrocławiem :mad:Labek znajduje się na Strachocinie , na osiedlu domków Politechniki . Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 źle się zrozumiałyśmy, ja mam interw po za wro i bede autkiem, dlatego mogę podjechać:roll: wiem na jakim osiedlu mieszkasz:evil_lol: Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 demi napisał(a):źle się zrozumiałyśmy, ja mam interw po za wro i bede autkiem, dlatego mogę podjechać:roll: wiem na jakim osiedlu mieszkasz:evil_lol: Ja mieszkam obok na " normalnym osiedlu " Jak będziesz , to możemy pójść . Tylko nie trzeba na kobietę napadać , bo ponoć ona chce go oddać , A jak napadniemy , to może się postawic . Nadal jesteś w TOZie ? Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 tak nadal:razz: ja nigdy nikogo nie napadam, chyba, ze widze tragedie, to już samo z siebie wychodzi...:lol: najważniejszy wielki uśmiech i miły głosik, bo inaczej w łeb mozna zarobić:evil_lol: Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 tylko kochana, ja ci nie powiem o której dokładnie bym była, wogóle narazie nie potrafie godziny określic. wiec najlepiej podać mi do siebie tel, jak cię nie zastaniemy to sami podejdziemy;) Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 demi napisał(a):tylko kochana, ja ci nie powiem o której dokładnie bym była, wogóle narazie nie potrafie godziny określic. wiec najlepiej podać mi do siebie tel, jak cię nie zastaniemy to sami podejdziemy;) Ja nie znam adresu . Tak na oko mniej więcej wiem . 0604 116 056 Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 słuchaj kochana, bo ja jeszcze nie znam dokładnie jutro grafiku, w razie czego była byś rano tzn ok 10 w domku?:) to najwyzej wcześniej bysmy podeszły. dam jeszcze znać dokładnie! Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 demi napisał(a):słuchaj kochana, bo ja jeszcze nie znam dokładnie jutro grafiku, w razie czego była byś rano tzn ok 10 w domku?:) to najwyzej wcześniej bysmy podeszły. dam jeszcze znać dokładnie! Powinnam być . Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 jak byś dała rade sie adresiku dowiedzieć dokładnie to było by git:) a właśnie kochana, a czym bym miała do ciebie dojechać? bo tak sobie myśle, że mogłabym z toba to wcześniej załatwic, a później dalej w teren z ekipą jechać:) jakieś namiary do ciebie, co? Quote
BIANKA1 Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Jeśli wiesz gdzie mieszka Pani Ania z TOZu , to ja na tej samej ulicy w nastepnej wnęce pod nr 40. Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ok, ale ja tu pytam o autobusik:) bo jak bym z rana miała jechać to wtedy niebede ludzisk fatygować i sie na inne interw umówimy troszku później:)) Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Bianko, a o ok. 11 by ci pasowało? 118 sobie bym dojechała, a później jakoś Cię bym znalazła:) Quote
demi Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 ale wprowadzam zamieszanie na wątku... masakra. I troszkę lipa, bo nie moge transportu na później przełożyć... więc bedę później... bede dzwonic i jakoś sie jutro ugadamy na gorąco!;) i juz siedze cicho:roll: Quote
BIANKA1 Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 demi napisał(a):Bianko, może by napisać, ze labek juz w nowym domu:razz:Labek już w nowym domu :loveu: Napisz , bo ja z czasem ostatnio kiepsko :roll: Quote
demi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Bianko, może by napisać, ze labek juz w nowym domu:razz: Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 No to napiszcie cokolwiek!;) Wiecie coś więcej??? Quote
demi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 cóz tu pisać, jak zadreptałyśmy na miejsce, okazało sie że właściciel oddał psa gdzieś do pilnowania terenu pod sobótke... Quote
Koperek Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Labek do pilnowania???????????:crazyeye::crazyeye: Szkoda słów na właściciela!:angryy: Quote
xxxx52 Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 labrador do pilnowania:mad::mad::mad:nie mozna sie dowiedziec gdzie dal dokladnie i odkupic?pieniadze robia cuda;)Sobotka jak to duz miescina,wies? Quote
demi Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 to już by Bianeczka musiała spróbować jakieś informacje od sąsiadki wyciągnąć. Sobótka nie jest taka duza, ale kto pójdzie piesia szukać, jak nawet nie wiemy jak wygląda...:shake: Quote
xxxx52 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 dogomanianki tamtego regionu ,labrador do budy ,do pilnowania to zwykla paranoja:angryy::angryy:przeczasnijcie ta mala miejscowosc,zrobcie wywiad z ludzmi ,gdzie sa zaklady w ktorych sa psy do pilnowania.Ten pies nie przetrzyma zimy w budzie.:shake:Musi znalezc sie pies i cieply kacik przed zima. Quote
demi Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 to wszytsko sie paranoją zaczyna robić coraz wiekszą... dzis byłam na interw z piw i babką z um, ja sie popłakałam bo niemogłam na to wszytsko patrzeć, a oni cos tam napisali i dali miesiać na poprawde warunków... Ja wcześniej właścicielom dałam tydzien i sie wogóle nie przejeli... ludzie starszej daty:shake: ja juz nie wiem:placz: Quote
Cekinka13* Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A co ja mogę? Ehhh, tylko podnieść.... :shake: Dlaczego przez głupotę ludzi muszą cierpieć zwierzęta?? Quote
xxxx52 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 nie wiem ktora dogomanianka jest z tamtego regionu,ale dla chcacego nic trudnego:razz: Quote
Recommended Posts