Agama Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Bardzo prosze o obiektywne wypowiedzi czy to prawda ,ze one osiagaja predkosc swiatla na wysokosci lamperii Quote
oktawia6 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 jak mają gdzie to prawda:evil_lol:i jeśli nie są zapasione to dodatkowe zwinniejsze i zwrotniejsze!:loveu: Quote
bargest Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Ja bym powiedziala tak.Mlode gryfoniki sa naprawde bardzo energiczne i szybkie z wiekiem powaznieja i staja sie stateczne a nawet powolne, ale nawet w starszym budzi sie czasami chec do zabawy. Quote
oktawia6 Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 to fakt Grysio ma ponad 4 lata i najbardziej lubi byc przy mnie, na mnie i na moich kolankach Dandiś jest inny, gdzie by zrobic tylko zadymę, poskakac, polatac z piszczałką, powkurzac Jacusia 3 razy większego-inny temperament a różnica niecałęgo roku w sumie. Quote
loony_bee Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 Tak, to prawda, że osiągają w locie prędkość światła na wysokości lamperii. Dlatego nasza Aria Griffon Land ma nowe imię i przydomek : Szczurella von Pershing :))) Quote
kermita Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 He he to fakt. Największy ubaw mamy z Tojki, gdy rozpędzona za piłką, ma problemy z wyhamowaniem:eviltong:. Quote
Recommended Posts