Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 104
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Patsi']Nie ogłaszałam go na owczarkach...:-(:-(:-(

może daj znać do Anashara ...on chyba na owczarkach jest ....

kurcze ....i jest problem a miało być tak pięknie :shake:

Posted

Jutro rano skontaktuję się z Wandul ale myślę, że nie da rady-niby Lisek to jeszcze dzieciak ale jej Reks i Hektor to też chłopaki, pomijając fakt, że Wandul pewnie jest zakocona na maks.

Posted

[quote name='Patsi']Jutro rano skontaktuję się z Wandul ale myślę, że nie da rady-niby Lisek to jeszcze dzieciak ale jej Reks i Hektor to też chłopaki, pomijając fakt, że Wandul pewnie jest zakocona na maks.

to na 100% ale możeOna będzie miala jeszcze kogoś na oku :razz::razz:

Posted

P.Ela bardzo nie chce oddawać go do schroniska, bo istnieje ryzyko, że znowu trafi w nieodpowiedzialne rece albo coś. Jutro będę wiedziała, czy p.Ela gdzieś go upchnęła chociaż na kilka dni. Piesio jest w Świętochłowicach, nigdy go nie widziałam. Z ciekawości sprawdziłam-30cm w kłębie to bardzo mało (mój kot ma więcej), myślę, że on będzie wielkości "do kolana"-bo na jamnikowaty typ nie wygląda;) Ogłaszajcie Liska gdzie możecie, ja jutro cały dzień będę na uczelni. Gdyby była jakaś propozycja tymczasu-tel. do p.Eli: 0 605 583 084.Hotelik chyba odpada, przed majowym weekendem pewnie wszędzie pełno, poza tym te koszty:-( TYMCZAS POTRZEBNY! LISEK TO NIEKŁOPOTLIWY PIESIO, to nie jego wina, że ciągle ma pecha:-( Pytałam p.Elę o jego stosunek do kotów-prawdopodobnie będzie zainteresowany ale bez agresji.

Posted

Zaraz na początku wysłałam do wandul link Liskowy i bez odpowiedzi pewnie nie może pomóc :roll:

Wandul
nie ma internetu, albo ma z doskoku, nie jestem pewna , zadzwońcie lepiej do niej !!! . Wiem, bo wzięła świnkę z krakowskiego schroniska .

przy okazji podniosę :shake:

Posted

Podobno Lisek jest bardzo grzecznym psiakiem ....

może ktoś kto robi ogłoszenia dopyta p.Eli o faktyczną wielkość psiaka ...

Hoteliki mają rezerwacje na weekand majowy ...My też musimy zabrać naszego Qdłaczka :shake:

Posted

Dostałam smsa od p.Eli-Lisek ma dom!
Wieczorem będę wiedziała więcej ale to chyba dom stały, u znajomych szwagra p.Eli :)

Posted

Tak to domek docelowy!!!:laugh2_2:P.Ela jest bardzo zadowolona z nowej opiekunki Liska, która już od dłuższego czasu rozważała adopcję pieska. Decyzja o adopcji Liska jest przemyślana. Mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Liskowi życzę dużo miłości i spokoju w nowym domku, a dogomaniakom zaangażowanym w historię Liska-dziękuję:Rose: