AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 To tym drugim pieskiem po Qdlaczku był Lisek???????????????? :angryy: :angryy: :angryy: W jaki sposób odebraliście mu Liska?? F*ck :shake: :placz: Quote
Patsi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Pan oddał Liska bez problemu, Lisek jest w dobrej formie. Tylko tymczas potrzebny!!! Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Cholera, co robić, co robić?????? :placz: :placz: :placz: Ja nie mogę dać dt, napisalam do Petera ale nie wiem kiedy sie odezwie bo chyba wyjechal do Czech. Czy Lisek jest wrzucony na forum owczarkow? Quote
Patsi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Nie ogłaszałam go na owczarkach...:-(:-(:-( Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Patsi']Nie ogłaszałam go na owczarkach...:-(:-(:-( może daj znać do Anashara ...on chyba na owczarkach jest .... kurcze ....i jest problem a miało być tak pięknie :shake: Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja właśnie probuje go tam oglosic ale ciezko mi idzie bo pierwszy raz cos robie na tym forum. A mam pytanie- w pierwszym poscie napisane jest ze on ma 30cm w klebie- cos mi tu nie pasi.. :???: Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Ja właśnie probuje go tam oglosic ale ciezko mi idzie bo pierwszy raz cos robie na tym forum. A mam pytanie- w pierwszym poscie napisane jest ze on ma 30cm w klebie- cos mi tu nie pasi.. :???: Quote
Patsi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 No bo to mieszaniec, i dlatego jest niższy. Nie wiem, jak wygląda na żywo. Tu siedzi w koszyku dziecięcego wózka. Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 przewinęło mi się imię wandul w trakcie czytania wątku ...moze ona dalaby rade na kilka dni Quote
Patsi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Jutro rano skontaktuję się z Wandul ale myślę, że nie da rady-niby Lisek to jeszcze dzieciak ale jej Reks i Hektor to też chłopaki, pomijając fakt, że Wandul pewnie jest zakocona na maks. Quote
Alicja Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 [quote name='Patsi']Jutro rano skontaktuję się z Wandul ale myślę, że nie da rady-niby Lisek to jeszcze dzieciak ale jej Reks i Hektor to też chłopaki, pomijając fakt, że Wandul pewnie jest zakocona na maks. to na 100% ale możeOna będzie miala jeszcze kogoś na oku :razz::razz: Quote
ATLANTYDA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Zaraz na początku wysłałam do wandul link Liskowy i bez odpowiedzi pewnie nie może pomóc :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Wiem ze mieszaniec, ale taki mi sie wydawal jakos duzo wiekszy... No nic, tak czy siak załozyłam mu watek na owczarku.. http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13400&PID=684014#684014 Quote
Patsi Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 [quote name='AguśSosnowiec']Wiem ze mieszaniec, ale taki mi sie wydawal jakos duzo wiekszy... No nic, tak czy siak załozyłam mu watek na owczarku.. http://www.owczarek.pl/forum/forum_posts.asp?TID=13400&PID=684014#684014 Dzięki:Rose:Lisku, Lisku gdzie ten Twój domek....? Quote
AguśSosnowiec Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chcialabym go tez wrzucic na OWP ale nie przychodzi mi link aktywacji konta.. Lisku przesliczny co tu robic? :-( Quote
Patsi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Pozostaje nam ogłaszać i czekać na cud-byle nie taki jak ostatnio :roll: Quote
AguśSosnowiec Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Patsi a Ty go widzialas? Jak duzy on jest? Tzn. dokad siega? A ta pani nei moglaby nam dac czasu np do srody, kilka dni wiecej na znalezienie dt..?? A moze hotelik? Ale skad kasa... :placz: Quote
AguśSosnowiec Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Lisek na OWP http://owczarekwpotrzebie.com/forum/showthread.php?p=12342#post12342 Quote
Patsi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 P.Ela bardzo nie chce oddawać go do schroniska, bo istnieje ryzyko, że znowu trafi w nieodpowiedzialne rece albo coś. Jutro będę wiedziała, czy p.Ela gdzieś go upchnęła chociaż na kilka dni. Piesio jest w Świętochłowicach, nigdy go nie widziałam. Z ciekawości sprawdziłam-30cm w kłębie to bardzo mało (mój kot ma więcej), myślę, że on będzie wielkości "do kolana"-bo na jamnikowaty typ nie wygląda;) Ogłaszajcie Liska gdzie możecie, ja jutro cały dzień będę na uczelni. Gdyby była jakaś propozycja tymczasu-tel. do p.Eli: 0 605 583 084.Hotelik chyba odpada, przed majowym weekendem pewnie wszędzie pełno, poza tym te koszty:-( TYMCZAS POTRZEBNY! LISEK TO NIEKŁOPOTLIWY PIESIO, to nie jego wina, że ciągle ma pecha:-( Pytałam p.Elę o jego stosunek do kotów-prawdopodobnie będzie zainteresowany ale bez agresji. Quote
AguśSosnowiec Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Ehh rety rety.. A wiesz coś o jego zachowaniu jeszcze..? Schronisko po raz drugi.. :shake: :placz: Quote
agamika Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Zaraz na początku wysłałam do wandul link Liskowy i bez odpowiedzi pewnie nie może pomóc :roll: Wandul nie ma internetu, albo ma z doskoku, nie jestem pewna , zadzwońcie lepiej do niej !!! . Wiem, bo wzięła świnkę z krakowskiego schroniska . przy okazji podniosę :shake: Quote
Alicja Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Podobno Lisek jest bardzo grzecznym psiakiem .... może ktoś kto robi ogłoszenia dopyta p.Eli o faktyczną wielkość psiaka ... Hoteliki mają rezerwacje na weekand majowy ...My też musimy zabrać naszego Qdłaczka :shake: Quote
Patsi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Dostałam smsa od p.Eli-Lisek ma dom! Wieczorem będę wiedziała więcej ale to chyba dom stały, u znajomych szwagra p.Eli :) Quote
AguśSosnowiec Posted April 21, 2008 Posted April 21, 2008 Boże żeby to tylko nie była kolejna nieudana adopcja... ! Lisku:loveu: trzymam kciuki i czekam na wieści!!!!!!! Quote
Patsi Posted April 21, 2008 Author Posted April 21, 2008 Tak to domek docelowy!!!:laugh2_2:P.Ela jest bardzo zadowolona z nowej opiekunki Liska, która już od dłuższego czasu rozważała adopcję pieska. Decyzja o adopcji Liska jest przemyślana. Mam nadzieję, że to już koniec niespodzianek. Liskowi życzę dużo miłości i spokoju w nowym domku, a dogomaniakom zaangażowanym w historię Liska-dziękuję:Rose: Quote
Recommended Posts