Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 151
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedawno byłam w schronisku i byłam zszokowana ze nasz CEZAREK jest takim malusim pieskiem i drobnym
Na fotach wyglada bardzo masywnie i na sporawego psiaka a on to taka drobina jest!

• 4 weeks later...
Posted

o matulo!!!!! A do Cezarka tak dawno nikt nawet nie zajrzał, nikt nie napisał :(:(:(:(:(

i spacerków ostatnio brak!

Cioteczki kochane, podnieście czasem naszego Cezarka, pomóżcie, on tak długo czeka:(

Posted

Cezarek jest boski :loveu: I ma taką zgrabną dupcię że niejeden pies mu zazdrosci :evil_lol:

A na poważnie to faktycznie moze reklamy mu trza...na allegro od ponad pół roku jest ale bez efektów... :roll:

Posted

Cezarek byl tez rozwieszany w lecznicach pabianickich, na slupach i przystankach...
Był tez na roznych portalach ogłoszeniowych, alegratce, allegro.
Był w gazecie lokalnej...

i nic niestety...nadal w schronie

Posted

[quote name='modliszka84']Cezarek byl tez rozwieszany w lecznicach pabianickich, na slupach i przystankach...
Był tez na roznych portalach ogłoszeniowych, alegratce, allegro.
Był w gazecie lokalnej...[/QUOTE]

trzeba od nowa.
widac, nie zobaczyla go TA osoba.
rundke raz jeszcze, niech zobacza fajniastego Cezarka!

Posted

jotpeg bardzo Cie prosze, pozaglądaj Ty do naszych innych wątków ;)

chyba nam dobrą energię zesłałaś bo dzisiaj Cezarek pojechał do domu! :multi:
Pan zadzwonił rano, wieczorem przyjechał. Chciał kupować rasowego collie miniaturkę, ale Cezarek przypomina ich poprzedniego psa... no i zdecydowali sie! Cezarek pojechał do Aleksandrowa Łódzkiego, ma tam domek z ogrodem, kolegę labradora, kocicę i dużą działkę do biegania. Psy z państwem mieszkają oczywiście w domu :lol: a na wakacje jeżdżą w góry.
Poprzedni piesek zmarł na raka prostaty, z winy lekarza.

Cezarek - obyś tylko grzeczny był...

Posted

JUz do mnie dzwoniła pani Cezarka dzisiaj!:loveu:
Cezarek spędził dobrze noc, pilnuje się łózka, z kocicą już się troszkę tolerują, labka przegonił :evil_lol: Bohater jeden....;)

Pan wziął 3 dni wolnego, żeby dotrzymać towarzystwa, wczoraj Cezraek został wykapny, za kilka dni ma iść do lekarza na oględziny.

No i jak będę w Aleksandrowie to mam Cezarka odwiedzić :lol:
Wreszcie sie maluszek doczekał na DOM!

Posted

mam nowe wieści z domu Cezarka :multi:
Cezarek się już czuje jak u siebie, szczeka na obcych, pilnuje domu razem z labkiem Amigo. Śpią juz z Amigo razem, bawią się, i myją sobie nawzajem pyski :evil_lol:
W niedziele byli na spacerze w lesie, Cezarek bardzo sie pilnuje, co chwila przychodził sprawdzic czy pan z panią mu nie znikneli. Apetyt ma ale nie jest pazerny ani łapczywy - z czego sie cieszy Amigo, bo co Cezraek zostawi to labek pożera ;)
Z kocicą stosunki sie układają, ale gdy tylko jest okazja to Cezarek lubi ją pogonić. Podobno jest takim wariatem - biega po podwórku, fikołki robi, wszędzie musi zajrzec, wszytsko sprawdzić.

Ale mu sie trafił domek...:loveu: