kiwi Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 właśnie dzwoniła Pani z nowego domu astry! Astra jest super, spaceruje 5 razy dziennie, trzyma sie blisko nogi, zaaklimatyzowała sie nadspodziewanie szybko i dobrze :D ANI RAZU JEJ SIE NIE ZDARZYłO NABRUDZIC!!! A nie mówiłam :D ? cudo suczka :loveu: Już była u weta i została oglądnieta przez pania doktor małgosie :) Ogolnie jest super, opanowała nawet bieganie po stole :mdleje: i czy etriery nie szczekają? bo ona jeszcze ani razy nie wydała z siebie Dźwięku ;) Quote
rita60 Posted June 26, 2008 Posted June 26, 2008 [B]kiwi[/B] teriery szczekaja,tylko musza miec konkretny powod,domofon,szczekajacy pies za oknem itp jeszcze sie pani doczeka:evil_lol: Quote
Mona4 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Lepszej wiadomosci dzis jescze niemialam:multi::multi: super Quote
AgaG Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Mam pełną "kontrolę" bo to osiedle obok mojego. Moja wetka Małgosia mówiła, że państwo zakochani w suni a ona jest słodka. Już zarastają wyłysienia na jej skórce. A chodzić jest gdzie z nia, bo zaraz za osiedlem są pola:p Quote
Recommended Posts