Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

OK, w takim razie poproszę o wizytę.
Dajmy ludziom z odleglych rejonów drugą szansę, może zatrą plamę, którą zrobili inni :angryy:

• Replies 266
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie nie macie czasu zaglądac na molosy więc dzisiejszy cytat z Embe który ma potencjalny domek dla Kazanka.
,,Po wczorajszej wieczornej rozmowie, ci Państwo bardzo chętnie przyjmą Kazana do swojego domu i ogrodu i otoczą go należnym uczuciem. Jak pisałem warunki i opiekunowie są doskonali. On nawet jest ojcem chrzestnym naszej córki.
Info o nich: Maryla i Kaziu . zamieszkują ..........., w krainie lasów, pól i jezior. Są zachwyceni moim Ramzesem i bardzo by chcieli mieć takiego. Kaziu (l. 57) jest nauczycielem zawodu mechanika w szkole zawodowej i technikum a popołudniami dorabia sobie w swoim warsztacie samochodowym. Pracoholik. Maryla pracuje tylko popołudniami, więc kontakt z nimi można nawiązać praktycznie tylko po 21oo. Do obiadu ona jest w domu. Jak już pisałem: ludzie dobrzy i spokojni, dom duży i ogród niemały.
Bardzo chętnie przyjmą Kazana pod swój dach.
Kontakt z nimi: [B].................. [/B]Kaziu ma komórkę, ale ma uszkodzenie słuchu w zakresie dźwięków wysokotonowych, więc w warunkach warsztatowych nie zawsze ją słyszy."
dane do kontaktu praktycznie wszystkie - spiszcie je dziewczyny - za jakiś czas je usunę, po co mają widnieć.
(edycja godz. 20.25 - usunięcie danych osob.)

Posted

Kastracje musimy zrobic przed adopcją.
Umarł tydzień temu ulubiony wet państwa, a jeszcze nie zorientowali się o innego godnego zaufania (ostatnio mieli psa 2 lata temu i nie znają jeszcze nowych wetów).

Posted

[quote name='Ulaa']Napisałam do nowego domku smsa z zapowiedzią o kastracji. Wówczas domek oddzwonił z informacją, że rezygnuje z Kazana :-([/quote]
O ble. Co za głupi domek.

Posted

[quote name='Ulaa']Napisałam do nowego domku smsa z zapowiedzią o kastracji. Wówczas domek oddzwonił z informacją, że rezygnuje z Kazana :-([/quote]

Wiecie co, to jest okropne !!! Zrezygnowali z psa tylko dlatego, że musi mieć zrobioną kastracje !!! No szczyt wszystkiego , no ! :angryy:

Posted

Nie, zwyczajni ludzie. Oni chcą młodego i "pełnosprawnego". Taki wiejski pogląd. Pies im raczej na pokaz potrzebny :roll:
Kazan oprócz tego że kastrat będzie, to za stary.

Posted

A ja ogłosiłam Kazana na [url]www.kupiepsa.pl[/url] , [url]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/url] ,
[url]www.mojpupil.pl[/url] , [url]www.animalia.pl[/url] oraz [url]www.petworld.pl[/url]. Może ktoś się zainteresuje... :roll: