Weronia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Imię Maniek do niego pasuje jak świni siodło :D tak jak Snoopi :) Quote
Weronia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Kto się dorzuci do leczenia ząbków Pudelka?????? :( Quote
fizia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Lovefigaro!!:loveu: Super, że mały już bezpieczny - a jaki z Niego przystojniak!! Ja muszę powiedzieć, że Snoopy mi się podoba:) Quote
joanika Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Snoopi czy Maniek - dla pudelka róznicy nie ma :evil_lol: Moim zdaniem powinien mieć na imię Dżino (z włoskiego tzn Ludwik) jak król Francji Ludwik :lol: I by było arystokratyczne imię dla sędziwego pudelka. Zajmę się bazarkiem. Quote
Weronia Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 a po co po włosku????? po polsku! Ludwik:D Ludwiczek :D pysiak. Ponawiam moje pytanie o zrzutkę małą... kto rzuci grosika???? Quote
lovefigaro Posted April 12, 2008 Author Posted April 12, 2008 Weronika niestety ma rację.. Już niestety wydałam wczoraj 165zł na małego. 40zl opłata schroniskowa 70zł fryzjer 25zl taxi ze schroniska 20zł taxi do fryzjera 10zł puszka Hills Będą potrzebne pieniądze na leczenie Snoopiego. Dzwoniłam dziś do kliniki. Przed ewentualnym ściąganiem kamienia i usunięciem martwych zębów trzeba będzie zrobić badania krwi.. Pewnie pomyślicie, ze te zęby to nic takiego, ale zapewniam was, że jakbyście zajrzały mu do pyska to byłby dla was szok:oops: ISTNA TRAGEDIA.. Siedlisko bakterii i podłoże chrób, nie wspominając o potwornym zapachu..:oops: Koszt badań, usuwanie kamienia i martwych zębów to około 250zł.. Ja wystawie dziś bazarek, ale to wciąż mało..:roll: Quote
Atkaaaa Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 No no ale przystojniak się z niego zrobił... :D Quote
lovefigaro Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 Snoopi ma się dobrze, ładnie je, chętnie wychodzi na spacerki.. Troszkę mnie martwi, że resztę czasu przesypia.. W ogóle się nie kręci po mieszkaniu, tylko zajmuje swoje legowisko.. I jeszcze zauważyłam, że albo go boli albo swędzi nos.. Pociera łabkami nochal i piszczy przy tym głośno.. No nie wiem, jutro trzeba się wybrać do lekarza..:oops: Quote
Weronia Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Pudel do góry!!!!!!!!!!! Lovefigaro, napisz co u lekarza... Quote
_beatka_ Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 ale piękniś:loveu: a są strony adopcyjne dla pudelków?:cool3::roll: Quote
lovefigaro Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 [quote name='_beatka_']ale piękniś:loveu: a są strony adopcyjne dla pudelków?:cool3::roll: Dałam ogłoszenie na stronie adopcyjnej pudli, ale tam straszna cisza.. Nie wiem, czy to jakieś nowe forum.. Nikt tam nie zagląda..:shake: http://www.pudle.wirtualnie.pl/ Jeśli znacie jakieś inne pudlowe strony, to dajcie znać, proszę.. Quote
lovefigaro Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Snoopi, staruszku, biegnij do domku! Quote
Weronia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 do góry pudel fajniusi love napisz co u weta Quote
lovefigaro Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Weronia']do góry pudel fajniusi love napisz co u weta Nie bylismy jeszcze u weta.. Nie mam jeszcze tyle pieniędzy:oops: Jutro chyba już pójdę.. Przed chwilą zrobiłam Snoopiemu foteczki jak śpi..:p Quote
fizia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Wygląda na baaardzo zadowolonego i zrelaksowanego! :) Quote
_beatka_ Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 o kurcze ale poza:evil_lol: koniecznie daj ja na allegro;) Quote
klaudia77 Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 [quote name='lovefigaro']Nie bylismy jeszcze u weta.. Nie mam jeszcze tyle pieniędzy:oops: Jutro chyba już pójdę.. Przed chwilą zrobiłam Snoopiemu foteczki jak śpi..:p Nie ma co, słodki jest! :loveu: Quote
_beatka_ Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 a co to za inny tytuł?:roll: on już jest w nowym domku?:crazyeye: Quote
lovefigaro Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 _beatka_ napisał(a):a co to za inny tytuł?:roll: on już jest w nowym domku?:crazyeye: Taaaaaaak!!! Snoopi wczoraj pojechał do domku stełego!!! Zgłosiła się pani, która ma już sunie 12-letnią ze schroniska w Swarzędzu. Bardzo kocha starsze pieski, Snoopi spodobał się jej od razu! Już drugi psiak dzięki rozklejanym przeze mnie ogłoszeniom znalazł domek na Górczynie. Niedaleko mnie!!! Noc minęła Snoopiemu spokojnie. Dziś pani pójdzie z nim do weterynarza i zadzwoni do mnie, więc napisze jak juz bedę coś wiedzieć. W przyszłym tygodniu pójdę go odwiedzić i zrobie foteczki.:loveu: Płakałam za nim niesamowicie.. Przez te kilka dni zdążyłam go już pokochać. To chyba najgrzeczniejszy pies, z jakim miałam do czynienia. Kurcze, gdybym miała warunki, to chyba zostałby u mnie kochany.. Quote
_beatka_ Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 super wieści:loveu::loveu::loveu::loveu: powodzenia na nowej drodze życia- -snoopi:multi::multi::multi: i koniecznie wklej fotki z nowego domku:cool3: Quote
Recommended Posts