Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Snoopi czy Maniek - dla pudelka róznicy nie ma :evil_lol:
Moim zdaniem powinien mieć na imię Dżino (z włoskiego tzn Ludwik) jak król Francji Ludwik :lol: I by było arystokratyczne imię dla sędziwego pudelka.

Zajmę się bazarkiem.

Posted

Weronika niestety ma rację..
Już niestety wydałam wczoraj 165zł na małego.
40zl opłata schroniskowa
70zł fryzjer
25zl taxi ze schroniska
20zł taxi do fryzjera
10zł puszka Hills
Będą potrzebne pieniądze na leczenie Snoopiego. Dzwoniłam dziś do kliniki. Przed ewentualnym ściąganiem kamienia i usunięciem martwych zębów trzeba będzie zrobić badania krwi..
Pewnie pomyślicie, ze te zęby to nic takiego, ale zapewniam was, że jakbyście zajrzały mu do pyska to byłby dla was szok:oops: ISTNA TRAGEDIA.. Siedlisko bakterii i podłoże chrób, nie wspominając o potwornym zapachu..:oops: Koszt badań, usuwanie kamienia i martwych zębów to około 250zł..
Ja wystawie dziś bazarek, ale to wciąż mało..:roll:

Posted

Snoopi ma się dobrze, ładnie je, chętnie wychodzi na spacerki.. Troszkę mnie martwi, że resztę czasu przesypia.. W ogóle się nie kręci po mieszkaniu, tylko zajmuje swoje legowisko..
I jeszcze zauważyłam, że albo go boli albo swędzi nos.. Pociera łabkami nochal i piszczy przy tym głośno..
No nie wiem, jutro trzeba się wybrać do lekarza..:oops:

Posted

[quote name='_beatka_']ale piękniś:loveu:
a są strony adopcyjne dla pudelków?:cool3::roll:

Dałam ogłoszenie na stronie adopcyjnej pudli, ale tam straszna cisza.. Nie wiem, czy to jakieś nowe forum.. Nikt tam nie zagląda..:shake:
http://www.pudle.wirtualnie.pl/
Jeśli znacie jakieś inne pudlowe strony, to dajcie znać, proszę..

Posted

[quote name='Weronia']do góry pudel fajniusi
love napisz co u weta

Nie bylismy jeszcze u weta.. Nie mam jeszcze tyle pieniędzy:oops: Jutro chyba już pójdę..
Przed chwilą zrobiłam Snoopiemu foteczki jak śpi..:p

Posted

[quote name='lovefigaro']Nie bylismy jeszcze u weta.. Nie mam jeszcze tyle pieniędzy:oops: Jutro chyba już pójdę..
Przed chwilą zrobiłam Snoopiemu foteczki jak śpi..:p

Nie ma co, słodki jest! :loveu:

Posted

_beatka_ napisał(a):
a co to za inny tytuł?:roll:
on już jest w nowym domku?:crazyeye:

Taaaaaaak!!! Snoopi wczoraj pojechał do domku stełego!!! Zgłosiła się pani, która ma już sunie 12-letnią ze schroniska w Swarzędzu.
Bardzo kocha starsze pieski, Snoopi spodobał się jej od razu!
Już drugi psiak dzięki rozklejanym przeze mnie ogłoszeniom znalazł domek na Górczynie. Niedaleko mnie!!! Noc minęła Snoopiemu spokojnie. Dziś pani pójdzie z nim do weterynarza i zadzwoni do mnie, więc napisze jak juz bedę coś wiedzieć.
W przyszłym tygodniu pójdę go odwiedzić i zrobie foteczki.:loveu:
Płakałam za nim niesamowicie.. Przez te kilka dni zdążyłam go już pokochać. To chyba najgrzeczniejszy pies, z jakim miałam do czynienia. Kurcze, gdybym miała warunki, to chyba zostałby u mnie kochany..