florida_blue Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 domek sprawdzony ale nie dla niej ... namówiłam ich na innego psa - teraz czekam na kontakt z katowicami... - czy ktoś sprawdzi go dla mnie? Domek musi być świadomy, że sunia może niszczyć jesli zostanie sama - dlatego powinien mieć kojec i budę - jesli ludzie są w domu Leda moze byc w mieszkanku :) Quote
ANETTTA Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ULa rozmawiałaz ta kobieta ...i tam przynajmniej z rozmowy sprawa była jasna ..sunia w domu jak i ludzie w domu a w kojcu jak dom pusty ...ale czy sie odezwie ...zobaczymy ..... Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 nie mam jeszcze namiarów na Katowice - czy jakas zmiana planów?> Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 wiesz ten domek w katowicach to co nie zdecydowany ..........pani kupila u mnie na allegro benia z czestochowy bez tel kontaktu klikla kup teraz dzwonilam do niej powiedziala ze oddzwoni i cisza do dzisiaj ....wiem gadała z ULa ale tez po fakcie adres jaki mi sie wyswietli po kupnie na allegro to mieszkanie w bloku ....wiec trzeba te niezdecydowaną osobe dobrze przeswietlic jesli sie odezwie :shake::shake::shake::shake:ale osobiscie cos ja bym na nią nie liczyła ...cos tam mam przeczucie Quote
Magda 007 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Proszę sprawdżcie dokładnie ten domek w Katowicach,żeby nie wyszedł z tego jakis czarny kwiatek jak ten z wątku Kabo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108609 Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czy ona jest nadal do adopcji? mam chetny dom na wysterylizowana sunie lagodna do kotow i dzieci Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Gameboy ..skad T:multi::multi::multi::multi::multi::multi:y biezesz te domki .........byłoby cudownie Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 pod Wawa babka ma domek i duzy ogrod mieli psa ale odszedl, szuka nastepnego - mieszka sama z dzecmi - pies moze mieszkac w domu ale musi byc lagodny dla dzieci i kotow Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 jest super łagodna do dzieci, na jednym ze zdjec była razem z kotem jak jadły z sąsiednich misek, zresztą oni tez mówili ze lubi koty.... Czy jest szansa na sprawdzenie domku Gameboy? ktoś mieszka w okolicy? Adopcja Ledy jest bardzo pilna juz ... Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 kto sprawdzi domek na cito dziewczyny a pod warszawa to gdzie dokladnie napiszcie ..............Gameboy nie znasz tego domku osobiscie ......... Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 ale zaszalałaś literkami Anetta :D:D: Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 Gameboy ręczysz za niego? a przyjedzie sobie po psine? Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 TO PO CO GO 2 RAZ SPARWDZAC .....DOGADUJCIE SIE ...hoopaj sunia do domku Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nie przyjedzie oni nawet netu nie maja oni mieli wziac odemnie psa, ktory na koniec nie zostal oddany - fanaberie wlascicielki ja nei wiem czy oni ja chca na 100% - mowie tylko, ze dom sprawdzony a wiadomo jaka ona do dzieci i kotów? ktos za nia poreczy? Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 GameBoy, NADAJE SIĘ :) niech jedzie :) Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 czyli do dzieci i kotow jest ok? jutro rano ja pokaze - ona jest po sterylce prawda? to tez plus Quote
ANETTTA Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 same plusy ona nie ma minusów..............:evil_lol: jak beniu kazdy:evil_lol: do tego piekna szykuj ten dom Quote
florida_blue Posted April 2, 2008 Author Posted April 2, 2008 sterylke miała w poniedziałek - szwy rozpuszczalne nie ma szczepienia na wsciekłość :-o nie zrobili jej :roll: ma minusa ogromnego - robi demolke w domu jak zostaje sama Quote
GameBoy Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 o tym wiem, ale tam jest podworko z buda a babka ma malenkie dziecko plus dwoje szkolnych i non stop jest w domu Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wyslalam te fotki Pani sie zastanawia miedzy wasza sunia a mlodziutkim CC ktory jest do adopcji w Wawie Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Pani się zdecydowała na Waszą sunię - tak na 100% będę wiedziała po rozmowie z nią rozmawiała wieczorem - teraz w pracy nie mam jak dam znać Quote
florida_blue Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 :multi: GameBoy - chyba ............. :loveu: buziaka masz :) Quote
GameBoy Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 babka dzwonila na 100% ją chcą - czy jakoś w sobotę lub niedzielę dałby się ją dowieźć do Wawy? jakie są koszta transportu? Quote
Recommended Posts