Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

domek sprawdzony ale nie dla niej ... namówiłam ich na innego psa - teraz czekam na kontakt z katowicami... - czy ktoś sprawdzi go dla mnie?

Domek musi być świadomy, że sunia może niszczyć jesli zostanie sama - dlatego powinien mieć kojec i budę - jesli ludzie są w domu Leda moze byc w mieszkanku :)

• Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ULa rozmawiałaz ta kobieta ...i tam przynajmniej z rozmowy sprawa była jasna ..sunia w domu jak i ludzie w domu a w kojcu jak dom pusty ...ale czy sie odezwie ...zobaczymy .....

Posted

wiesz ten domek w katowicach to co nie zdecydowany ..........pani kupila u mnie na allegro benia z czestochowy bez tel kontaktu klikla kup teraz dzwonilam do niej powiedziala ze oddzwoni i cisza do dzisiaj ....wiem gadała z ULa ale tez po fakcie

adres jaki mi sie wyswietli po kupnie na allegro to mieszkanie w bloku ....wiec trzeba te niezdecydowaną osobe dobrze przeswietlic jesli sie odezwie :shake::shake::shake::shake:ale osobiscie cos ja bym na nią nie liczyła ...cos tam mam przeczucie

Posted

pod Wawa babka ma domek i duzy ogrod
mieli psa ale odszedl, szuka nastepnego - mieszka sama z dzecmi - pies moze mieszkac w domu ale musi byc lagodny dla dzieci i kotow

Posted

jest super łagodna do dzieci, na jednym ze zdjec była razem z kotem jak jadły z sąsiednich misek, zresztą oni tez mówili ze lubi koty.... Czy jest szansa na sprawdzenie domku Gameboy? ktoś mieszka w okolicy? Adopcja Ledy jest bardzo pilna juz ...

Posted

nie przyjedzie
oni nawet netu nie maja
oni mieli wziac odemnie psa, ktory na koniec nie zostal oddany - fanaberie wlascicielki
ja nei wiem czy oni ja chca na 100% - mowie tylko, ze dom sprawdzony

a wiadomo jaka ona do dzieci i kotów? ktos za nia poreczy?