Jagoda1 Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Wczoraj przekazałam zainteresowanej Pani z Piły Twoje namiary, odezwała się? Quote
Szczurosława Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Jagoda* napisał(a):Wczoraj przekazałam zainteresowanej Pani z Piły Twoje namiary, odezwała się? Nie, nikt się ze mną nie kontaktował:shake: Quote
Szczurosława Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Bagi równiez wczoraj miał przymusową kąpiel,troszke sie zdziwił gdy rzeka okazała sie być głębsza niż przypuszczał;) Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Moja Funia też raz chciała się napić a tu buch wpadła do wody że ja na chwile całkiem z oczu straciłam :evil_lol: Teraz zawsze bada brzeg zanim "wejdzie" :loveu: Quote
Szczurosława Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Luzia&Funia napisał(a):Moja Funia też raz chciała się napić a tu buch wpadła do wody że ja na chwile całkiem z oczu straciłam :evil_lol: Teraz zawsze bada brzeg zanim "wejdzie" :loveu: Teraz i on pewnie będzie badał;) Quote
Recommended Posts