Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 te fora fotograficzne to swietna sprawa :) sama ostatnio zalogowalam sie na Sony- minolty, potrafia doradzic, i mozna trafic na ciekawe okazje sprzetu na sprzedaz :D Quote
Iza. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 bett, nie wysilaj się deer i tak w dupie, co jej napiszemy ... Ona jest mistrzem fotografii i wszyscy powinniśmy sie przed nią kłaniać, nigdy nie dojdziemy do takiego poziomy jak ona :( Quote
Iza. Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Marta_Ares']te fora fotograficzne to swietna sprawa :) sama ostatnio zalogowalam sie na Sony- minolty, potrafia doradzic, i mozna trafic na ciekawe okazje sprzetu na sprzedaz :D[/QUOTE] nawet bardzo fajna, potrafią sprowadzić na ziemię domniemanych mistrzów ;P Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Iza.']bett, nie wysilaj się deer i tak w dupie, co jej napiszemy ... Ona jest mistrzem fotografii i wszyscy powinniśmy sie przed nią kłaniać, nigdy nie dojdziemy do takiego poziomy jak ona :([/QUOTE] a myslalam ze tym razem cos dotrze :P ale chyba faktycznie powinnam sie zacząc uczyc od deer jak robic the best zdjecia :lol: ;) Marta-to rpawda-jak sie trafi do dobrego grona ludzi, co potrafia doradzic i sluchac to mozna wyjsc na tym dobrze :) Quote
Unbelievable Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='deer_1987']Betty ale to musisz miec psa co nizej skacze zeby udalo ci sie go zmiescic na tle :) Ja moge przyjac rady ale jakies sensowne :)[/QUOTE] ale pies jak skacze to nie znajduje się od razu w górze, przebywa jakąś drogę i w trakcie tej drogi TEŻ można mu zrobić zdjęcie poza tym nikt nie chce oglądać zdjęcia na którym główny punkt stanowi psi odbyt(to tak do ostatniego zdjęcia z jamniczką) [quote name='betty_labrador'][B]ten pies tez nie skacze nisko...[/B][URL="http://www.pixdaus.com/index.php?pageno=8221&sort=upvoted"][/URL] [/QUOTE]Malina :loveu: swoją drogą, bett, wypadałoby napisać czyje to zdjęcie ;) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Unbelievable'] poza tym nikt nie chce oglądać zdjęcia na którym główny punkt stanowi psi odbyt(to tak do ostatniego zdjęcia z jamniczką) Malina :loveu: swoją drogą, bett, wypadałoby napisać czyje to zdjęcie ;)[/QUOTE] odbytu akurat nie dostrzeglam przerzucając nieciekawy kadr :evil_lol: ale ten jamnik sie tam wtrynil od razu psując zdjecie ;) no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza? Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 to coś ode mnie, proszę tylko o pozytywne opinie :diabloti: [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/fotografia/1.jpg[/url] [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/fotografia/DSC00080.jpg[/url] [url]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/fotografia/DSC08829.jpg[/url] zapomnialam o wymiarach jakie mzna dawac max :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 kurcze jak ktos robi tak cudowne zdjecia! [img]http://www.pixdaus.com/pics/1231872180iNism29.jpg[/img] [B]zdjecie by Wojtek Kwiatkowski [/B] Quote
Ewa&Duffel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Marta, gdzie było robione to pierwsze zdjęcie ? Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Marta Ares nie mam NIC do dodania , ah , oh :D nie no, ale naprawde fajne fotki. Moze ostatnie nieco nieostre na psie,(albo to mi sie wydaje bo mozliwe ze tak jest ;) ) no i ja bym psa przesunęła w nasze prawo :) Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Marta, gdzie było robione to pierwsze zdjęcie ?[/QUOTE] most Włocławski [quote name='betty_labrador']Marta Ares nie mam NIC do dodania , ah , oh :D nie no, ale naprawde fajne fotki. Moze ostatnie nieco nieostre na psie,(albo to mi sie wydaje bo mozliwe ze tak jest ;) ) no i ja bym psa przesunęła w nasze prawo :)[/QUOTE] hehe dziekuje, to drugie wlasnie ten kadr tez mi przeszkadza taki srodkowy Quote
Unbelievable Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='betty_labrador']odbytu akurat nie dostrzeglam przerzucając nieciekawy kadr :evil_lol: ale ten jamnik sie tam wtrynil od razu psując zdjecie ;) no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza?[/QUOTE] no co ty, zarzucasz deer że jej jamnik jest brzydki?! :diabloti: chyba wystarczy, jak cytowałam to jeszcze nie było linku ;) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Marta_Ares']most Włocławski hehe dziekuje, to drugie wlasnie ten kadr tez mi przeszkadza taki srodkowy[/QUOTE] nie, powinnas powiedziec ze tak bylo, to nie od Ciebie zależało ze tak wyszlo! ;) Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Unbelievable']no co ty, zarzucasz deer że jej jamnik jest brzydki?! :diabloti: chyba wystarczy, jak cytowałam to jeszcze nie było linku ;)[/QUOTE] :D :evil_lol: no tak, dodalam nieco za chwilkę :) Quote
LeCoyotte Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']do analogów jest[/QUOTE] A po czym to poznałaś?:razz: [quote name='deer_1987']Betty ale to musisz miec psa co nizej skacze zeby udalo ci sie go zmiescic na tle :) [/QUOTE] Trzeba się dostosować do warunków, a nie zrzucać winę na psa, który za wysoko skacze:evil_lol: [quote name='betty_labrador'] no tak.. w sumie pod spodem podalam link do strony z ktorej zdjecie zostalo wziete. a autor.. musialabym poszukac raz jeszcze :) chyba ze link wystarcza?[/QUOTE] Jak chcesz wkleić czyjeś zdjęcie to wklej sam link do niego, a nie całe zdjęcie. [B]deer[/B] o jakim Tamronie pisałaś? Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 2 pierwsze fotki robione byly hybryda h5 ze statywem, tylko ostatnia lustrem :) Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='LeCoyotte']A po czym to poznałaś?:razz: [/QUOTE] po opisie ? specyfikacji mocowania ? :) Quote
taxelina Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 tamron 55-200 ktory mamy od paru lat i wypraszam sobie nigdzie nie napisalam ze kazde moje fotki sa idealne Quote
betty_labrador Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='LeCoyotte'] Jak chcesz wkleić czyjeś zdjęcie to wklej sam link do niego, a nie całe zdjęcie. [/QUOTE] no tak, dzieki za rade ;) [B]a jak skomentujecie to zdjecie? [/B] [img]http://img28.imageshack.us/img28/1988/dscf7360.jpg[/img] Quote
LeCoyotte Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Vectra']po opisie ? specyfikacji mocowania ? :)[/QUOTE] A jakieś szczegóły? Gdzie jest napisane, że tylko do analoga, bo ja nie widzę przeciwwskazań użycia go w cyfrze:razz: Quote
Ewa&Duffel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Zdjęcie tego mostu strasznie mi się podoba, super kolorystyka ! [URL]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/fotografia/1.jpg[/URL] Quote
Vectra Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='LeCoyotte']A jakieś szczegóły? Gdzie jest napisane, że tylko do analoga, bo ja nie widzę przeciwwskazań użycia go w cyfrze:razz:[/QUOTE] powiem Ci tak , chciałam to kupić , ale w cyfrze nie będzie AF ... i trzeba kupić taki wynalazek .... który połączy korpus cyfrowy i ten obiektyw ..... Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 [quote name='Ewa&Duffel']Zdjęcie tego mostu strasznie mi się podoba, super kolorystyka ! [URL]http://i1014.photobucket.com/albums/af269/Marta_Ares/fotografia/1.jpg[/URL][/QUOTE] dziekuje :) wiesz co my sie wybralismy tam z Tztem w zime jak byla minusowa temp + wiatr, ja ucieklam do samochodu po kilku fotkach bo mialam dosyć:D musimy tam teraz jechac jak cieplej sie zrobiło i cos nowego porobic :) Quote
Ewa&Duffel Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Koniecznie ;) Ja bardzo lubię robić takie nocne zdjęcia, niektóre wychodzą naprawdę niesamowicie. Quote
Marta_Ares Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 a wlasnie jakie najlepiej ustawienia na tego typu zdjecia, ze statywem oczywiscie?? Quote
Recommended Posts