KasiaM Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 By nicole20 By nicole20 P.S Ja chcę zobaczyć ta fotke!!!:razz: Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ale o co chodzi z tą agresywnością? :P a fotki po prostu przepiękne!!!!! :O:O:O:O *o* Quote
KasiaM Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 M&T napisał(a):ale o co chodzi z tą agresywnością? :P a fotki po prostu przepiękne!!!!! :O:O:O:O *o* Mam podłych sasiadów , którzy wysypuja pod blok trutkę aby psy się truły a moich to wręcz nienawidza bo sa duze i niby agresywne!! Mam ochote ich zabić!!:mad: Nigdy więcej nie bedę mieszkać na strzezonym osiedlu!!:angryy::angryy::angryy: Quote
KasiaM Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 M&T napisał(a):no to weź na nich donieś !! Jakby to było takie łatwe...:placz: Nie wiedomo kto wysypuje...ale ktoś wysypuje...:angryy: Quote
Rottie Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 http://img237.imageshack.us/img237/9326/xenyana886zm2.jpg Słodkie :D Quote
Jagoda1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Daj się pobawić...;):lol: http://img237.imageshack.us/img237/592/obraz044il6.jpg Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 normalnie widząc te zdjęcia zaczynam chcieć mieć doga jako następnego psa! :D Quote
KasiaM Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 ha ha Dogi to podstawa dla dzieci:):) Weroniczka na tych zdjęciach ma 10 miesięcy jest córeczką mojej przyjaciółki. Quote
M&T Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 przesłodka jest :D i Weronika i dożka :D [to była Yena? ^^ czy nie? bo ja już się zgubiłam w imionach xP mam nadzieję, że w płciach jeszcze nie xD] jak będę miała dzieci to se kupię doga xD i będzie je woził na barana :evil_lol::evil_lol: Quote
KasiaM Posted April 4, 2008 Author Posted April 4, 2008 M&T napisał(a):przesłodka jest :D i Weronika i dożka :D [to była Yena? ^^ czy nie? bo ja już się zgubiłam w imionach xP mam nadzieję, że w płciach jeszcze nie xD] jak będę miała dzieci to se kupię doga xD i będzie je woził na barana :evil_lol::evil_lol: ha ha ha to była Xenia nie Yana :loveu: Quote
Ad@ Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Nie no ja musze miec doga jak dorosne!one sa takie piekne ,ogromne a przy tym takie delikatne.Moj pies(5 kg) by chyba predzej malemu dziecku zrobil krzywde niz taki dozek. pozdrawiam was serdecznie ,wycaluj wszystkie zwierzaczki odemnie dobrej nocki zycze. Quote
Medorowa Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Aaaaaaaaaaaale cuda:loveu::loveu: Dlaczego nas tu wcześniej nie było:niewiem: Teraz będziemy nachodzić Was notorycznie:grins: Quote
M&T Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 kasia19 napisał(a):ha ha ha to była Xenia nie Yana :loveu: Oopss, sorrki xD ale przynajmniej płcie mi się nie pomyliły :evil_lol: Quote
KasiaM Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Medorowa napisał(a):Aaaaaaaaaaaale cuda:loveu::loveu: Dlaczego nas tu wcześniej nie było:niewiem: Teraz będziemy nachodzić Was notorycznie:grins: Hey hey:):) Zapraszamy cześciej:) Quote
Dobermania Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kasia19 napisał(a):Mam podłych sasiadów , którzy wysypuja pod blok trutkę aby psy się truły a moich to wręcz nienawidza bo sa duze i niby agresywne!! Mam ochote ich zabić!!:mad: Nigdy więcej nie bedę mieszkać na strzezonym osiedlu!!:angryy::angryy::angryy: Taaa, skąd my to znamy... A ja w domku mieszkam! :/ Więc to nie jest wcale sprawa strzeżonego osiedla... Takie śmiecie, złe, zawistne i głupie, się wszędzie trafiają :/ Quote
Dobermania Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 kasia19 napisał(a):Ha ha no to dobrze w takim razie nie mam o co sie martwić:evil_lol: Nie, nie, masz, on jest ze schroniska, więc nie kryłabym nim tak czy owak;) To po cieczce, rozumiem:cool3:? Z jakiej dzielnicy jesteście, jeśli wolno spytać? My z Wawra:razz: Quote
KasiaM Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 Dobermania napisał(a):Nie, nie, masz, on jest ze schroniska, więc nie kryłabym nim tak czy owak;) To po cieczce, rozumiem:cool3:? Z jakiej dzielnicy jesteście, jeśli wolno spytać? My z Wawra:razz: My jesteśmy z Białołeki:) Na PM często przyjedżamy w weekendy;) Quote
Izabela124. Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Witanko Ale sliczne fotki, ale mi nadal malo, czekamy na nastepne Quote
karusiap Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 przepiekne zdjecia...no i....Xenia:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
eria Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 czesc ! przypadkiem tu trafilam i chyba tu zostane :cool3: nie ukrywam ze weszlam ze wzgledu na kaukaza - hmm nie ma ich wiele na dogo a lubie ta rase i chetnie fotki poogladam:loveu: dozki oczywiscie tez cudne ale ja gustuje w psach kudlatych :eviltong::loveu: Quote
KasiaM Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 wieczorkiem może jakies nowe jeszcze wrzuce jak tylko nabiore sił bo troche chora jestem :):) Quote
Izabela124. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Hej To czekamy na foteczki :) I duuuzo zdrowka zycze Quote
Recommended Posts