Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 598
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Za duzo czasu nam na myslenie nie zostalo, a ja jeszce mam problem z transportem, moja mam nie pojedzie, samej mnie pociagiem niepusci... moze jedzie ktos z kujawsko-pomorskiego i chcialby zabrac mnie (1osoba+sredni pies) oczywiscie skladam sie na paliwko;), albo jedzie pociagiem i moglby mojej mamie powiedziec, ze rzuci na mnie okiem (mam 17 lat bez obaw zadnych pampersow:eviltong:)

Posted

[quote name='Impresja']Ja mogę pozyczyć jedną z moich seterek do JH. Będziemy na 100 %[/quote]
Co prawda mam już psa, ale będę o dziewczynkach pamiętać, a i tak na pewno do was zajrzę. Oczywiście wszystko zależy od tego czy znade transport.
[SIZE=5]Kto miałby miejsce dla jednej osoby bez psa, dokładam się do paliwa?[/SIZE]

Posted

[quote name='REDA&MELA']
Ja proponuje tak: Pod dworcem PKP wsiadasz w autobus 145 jedziesz do samej pętli, czyli wysiadasz na "Sępolnie"(i sepolno ma też pisac na autobusie żeby was nie wywiozło na drugi koniec wroc), na tym samym przystanku wsiadasz w 701 i na trzecim przystanku wysiadasz pod samym [B]stadionem[/B]:cool3:, w takich krzakach:p. Jest jeszcze opcja pójścia na piechote z sępolna na [B]stadion[/B];).[/quote]

[U]autobus 145 ma petle pod stadionem olimpijskim[/U] tyle ze od drugiej strony. mozna wysiasc na petli i wejsc od razu na teren stadionu ( przy akademiku spartakus i za jakies 5-7 min piechota przez sam stadion (zaleznie od tobołów)dotrze sie na miejsce wystawy, nei trzeba kombinowac z tramwajem bo poprostu sie podjedzie z innej storny- a z tramwaju pod wejscie glowne z ktorego de facto wcale nei ejst duzo blizej- a samo czekanie na ttramwaj i jazda zajmie pewnei wiecej :evil_lol:
poza tym tramwaj nr 17 jedzie na sepolno spod samego dworca, i nazezy albo przystanek przed petla albo 2 wczesniej( oby2 przystanki ("9 maja" "godebskiego" znajduja sie wzdluz stadionu) ajak ktos zajedzie z rozpedu na petle to tez nic sie nei stanie bo to tez przy stadionie (tam gdzie autobus 145) i tez mozna wejsc na stadion ;)

rozklady jazdy
tramwaj 17 z dworca
[URL]http://www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/17_43_2.html[/URL]
145 z dworca pkp
[URL]http://www.wroclaw.pl/rozklady/przystanki/145_9_1.html[/URL]

pozdrawiam

Posted

[quote name='Ventora']Zapominalskim przypominam, że do dziś jest termin przyjmowania zgłoszeń!!![/quote]

dzięki -mały włos by przeszło

chciałam sie przywitać jestem nowa izagubiona bo nie widze działu do przywitań

Posted

[quote name='Ventora']To jest jeszcze jedna szansa na wysłanie zgłoszenia:cool3:[/quote]
Jest szansa i to do końca tygodnia:cool3:.Wrocław znów przedłużył termin i tym razem do 29.08.
No i mam nad czym mysleć:loveu: jednego psa zgłosiłam a nad drugim się cały czas zastanawiam, nie lubię jeździć z wiekszą ilością :roll: olbrzymów a z drugiej strony kusi bo mój oddział, czyli bliziutko..

Posted

[quote name='Asiaczek']Zaryzykuj i weź drugiego psiaka.:lol: A sędzia ciekawy w Twojej rasie?
Pzdr.[/quote]

Ten drugi pieski to suńka, którą właśnie w tym tygodniu kryję, więc jednak nie zgłoszę:cool3: a szkoda.W dniu wystawy to juz będzie połówka ciązy a szkoda by było jakby coś "zgubiła" (o ile zajdzie oczywiście) :). Bernardyny sędziuje p. Kozłowska i z tego co wyczytałam na Dogo, lubi raczej szczuplejsze, moje takie nie są:loveu: więc sama ciekawa jestem tego sędziowania.Z drugiej strony bernardyn przecinkiem być nie powinien...
A w sumie to znam tą Panią ze sznaucerów czy terierów i pierwszy raz widzę,żeby sędziowała bernardyny :)
Wybierasz się Asiaczku na tą wystawę? Sędzia ciekawy? I jak słynne ciasto?Jeśli będziesz we Wrocku, to pojawi się z Tobą? Słuchy na forum chodzą że pieczesz wspaniałe i kolejki się po nie wśród Dogomaniaków ustawiają :loveu: pogratulować talentu! :)
Pozdrawiam!
Magda

Posted

Oj, [B]berdi, berdi....:lol:
[/B]
Tak, zgłosiłam do Wrocka 4 baski. Sędzia, a właściwie sędzina jest ciekawa, bo... z Belgii. Ciekawe, czy lubi baski i jak nam pójdzie ocena...
Jedziemy w ciemno...

Co do ciast. Tak, ciasto będzie. Nie wiem, jakie, ale coś tam upichcę. A czy kolejki się ustawiają, to nie wiem. Rzadko kiedy wracam z niedojedzoną brytfanką...:evil_lol:

Baski są w niedzielę. Jak będziesz - zapraszam.
Pzdr.

Posted

No do zagranicznego sedziego to bym w ciemno jechała:loveu:.Super,że w niedzielę wystawiasz, ja też, więc postaram się podlecieć na Wasz ring, bernaśki z reguły sedziowane są jako pierwsze,więc mam nadzieję,że zdążę i Wam pokibicować. No co Ty z tym ciastem to ja sie nie wpraszam tak nachalnie hehe:evil_lol::loveu: ale jak zapraszasz:loveu: to jasne,że nie odmówie:loveu:.
Ciekawe, czy Z.K Wrocław podaje stawki i plan sędziowania w internecie:cool3:, mój oddział a jakoś nie zwróciłam uwagi na to:evil_lol: nigdy...
Pozdr.
Magda

Posted

[quote name='Korenia']
[URL]http://images34.fotosik.pl/9/d192abaa72ddb297med.jpg[/URL][/quote]
Czegoś mi tu brakuje...wiem!
Basków do kompletu:evil_lol:.Przeciez Oni na wszystkich fotach razem :)

Posted

[quote name='Korenia']Asiu proszę powiedz mi jeszcze, który ring macie :) bo Ciebie to chyba poznam ;) To Ty prawda ;> ?
[URL]http://images34.fotosik.pl/9/d192abaa72ddb297med.jpg[/URL][/quote]
Tak, ta skrzywiona b aba w białym sweterku i aparatem to ja...:oops:

[quote name='berdi']No do zagranicznego sedziego to bym w ciemno jechała:loveu:.Super,że w niedzielę wystawiasz, ja też, więc postaram się podlecieć na Wasz ring, bernaśki z reguły sedziowane są jako pierwsze,więc mam nadzieję,że zdążę i Wam pokibicować. No co Ty z tym ciastem to ja sie nie wpraszam tak nachalnie hehe:evil_lol::loveu: ale jak zapraszasz:loveu: to jasne,że nie odmówie:loveu:.
Ciekawe, czy Z.K Wrocław podaje stawki i plan sędziowania w internecie:cool3:, mój oddział a jakoś nie zwróciłam uwagi na to:evil_lol: nigdy...
Pozdr.
Magda[/quote]
O/Wrocław jakieś wstępne informacje podaje. Ale na numer ringu i godzinę sędziowania to chyba jeszcze za wczesnie...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']

O/Wrocław jakieś wstępne informacje podaje. Ale na numer ringu i godzinę sędziowania to chyba jeszcze za wczesnie...

Pzdr.[/quote]

stawek na bank nie bylo w zeszlym roku ale plan sedziowania chyba tak :roll: