Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agata51']To tak jak mnie. Oj, poleżałabym sobie z Pimkiem na kanapie![/quote]

to wpadaj, ile to z łodzi do Wrocławia!!!

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Monisia'][COLOR=Indigo]ojej faktycznie :oops:
wybacz Pimusiu :roll:[/COLOR][/quote]
nie szkodzi!
cieszę się, że Ci się podoba!:loveu:

Posted

bo Pimek jest już w takim stanie, że musi nosic pampersy:oops::roll::oops::roll::oops::roll:
A tak na poważnie to uszkodzili mu coś podczas operacji i on nie czuje kiedy się załatwia, a załatwia się praktycznie cały czas:-(

Posted

[quote name='Olena84']to skoro rzut beretkiem, to do Warszawy z Łodzi blisko, to Agata wpadnij i po mnie po drodze (bardzo po drodze)[/QUOTE]

Jasne, że bez ciebie nie pojadę.

Posted

jak to rzadko bywam!!! Przecież jestem! Fotki wam wklejam!!!

Ale wiecie co! Fajowo by było jakbyście wpadły!:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='Olena84']albo spotkajmy sie same z Pimkiem, bo ecci to zadko tu bywa wogole;)[/QUOTE]

Tak zrobimy. Nie potrzebujemy przyzwoitki. Ale potem wpadniemy z wizytą do Kanapki.

Posted

[quote name='ecci']jak to rzadko bywam!!! Przecież jestem! Fotki wam wklejam!!![/QUOTE]

Bywasz, Ecci, bywasz. A fotki to tak pięknie wklejasz, że głowa mała. Nie wiem, czy kiedykolwiek się nauczę.

Posted

[quote name='Olena84']Dokładnie, noi z Bafusiem sie spotkamy, taka potrójna randka.. noi może nażeczony ecci zrobi nam kolacje:D[/QUOTE]

Ale on ma takie makabryczne pomysły. Aż strach coś tam zjeść. Możemy wpaść do Taty na krupniczek. Tylko, żeby był bez wkładki, bo wkładek nie jadam.