Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOORENIAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i wlazłam na tą stronę! Jeszcze wezmę pewnie i świnkę, albo dwie, a jak już będą dwie to i 3 bo małe i mało je i mało miejsca zajmuje i mało pachnie, takim sposobem zrobiło mi się 5 chomików!

Posted

Ja w sprawie świnek. Nic do nich nie mam, przeciwnie - kiedyś nawet myślałam, ale miałam już królika i szczury, więc chęć zdławiłam w zarodku.
Ale chyba należy zapytać Bafusia, czy sobie życzy. Zakładam, że Kanapka i Pimek wyraziły zgodę.

Posted

nie wiem czy sobie życzą! Kanuli nie pytałam czy sobie Bafka życzy! Jak będzie to mają akceptowac, bo inaczej ciocia będzie krzyczec!!!:mad:

Posted

Bafek! Mam oczywiście stopera w postaci mężczyzny, ale gdyby nie on...oj działoby się!!! A o 2 w nocy to Pimek sobie wstał i łaził, obijał się o wszystko co możliwe na jego drodze, warczał na buty itd TYeraz śpi i do 13 nikt nie ma prawa go budzic, bo będzie miał zły humor i będzie ganiał Kanapkę!

Posted

ecci jesteś urocza z tymi fotkami moich zwierzakow, ale juz nie rob konkurencji Pimkowi!:), bo nie bede musiala watku oddzielnego zakladac.
Agatko spokojnie, nie denerwuj się. Ja juz gdzies wczesniej zauwazylam ze w czyms Ci podpadlam, a tu krzyki na ecci, ze 5 swinek i 10 chomików. Spokojnie, ecci nic nie wezmie więcej:).

Posted

[quote name='Olena84']Agatko spokojnie, nie denerwuj się. Ja juz gdzies wczesniej zauwazylam ze w czyms Ci podpadlam, a tu krzyki na ecci, ze 5 swinek i 10 chomików. Spokojnie, ecci nic nie wezmie więcej:).[/QUOTE]
Olenko, na Boga, w czym ty mogłaś mi podpaść, dziewczyno?! Przepadam za tobą - ty najczęściej odwiedzasz Bafusia - i za twoim poczuciem humoru. A Ecci niech bierze świnki, chomiki, koszatniczki, myszoskoczki i co tylko chce. Sama bym coś takiego sprowadziła do domu (najchętniej szczura), ale nie chcę jeszcze bardziej stresować Mixera.To by dopiero było, gdyby biegało po mnie jakieś zwierzątko! :lol::lol::lol:

Posted

No to Agatko w porządku:D.
Ecci najpierw skombinuj sobie dziecko od kogoś, ja tez chcialam mieć i nadal chce ale do 1 roku, potem musze komus oddac na jakies 10 lat, bo wiem ze to ciężka sprawa te pierwsze lata... Dzis mam 3 latke w domu i schudłąm z 5 kilo już..