Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pimeczku, słodkości, wykończył cię ten grill. Ledwie dychasz. Ale za to jaki szczęśliwy pychol! Też się tak obżerałeś jak Kanapka? Pimku, Kanapka jest stracona, ale ty powinieneś dbać o linię. Bafek pozdrawia.

Posted

[quote name='Olena84']Nie wątpiłam w Twoje zdolności fotograficzne!;)[/quote]
Nie oszukujmy się, w dzisiejszych czasach wystarczy mieć dobry aparat i wiedzieć gdzie pstrykać a reszta robi się sama!!!:razz:

Posted

[quote name='ecci']Ja mam dobry aparat, zdjęcia Agaty przy moich wysiadaja!!![/quote]

Przecież to nie ja je robiłam. Od tych rzeczy mam córkę. Ja najwyżej komórką coś pstryknę i do Ecci wyślę. Jak nie wstawi, to przepadło.

Posted

Ja poprostu nie wyrabiam czasowo, dziś mam wolne więc postaram się wstawic, ale tak czy inaczej, zdjęcia córka robi piękne!!!

Posted

[quote name='agata51']Mialas wolne i co? Mnie nie zalezy, zdjecia komorkowe Bafka sa tylko dla ciebie. Ale Bafek by sie ucieszyl.[/quote]
poniedziałki i piątki mam wolne:loveu:

Posted

[quote name='agata51']Ja wciąż sprawdzam u siebie i za każdym razem wychodzi mi, że NIE żyję.
Nie wiem, co o tym myśleć.[/quote]
:evil_lol: dobre!!! Ja też czasem tak mam!!!dzisiaj to mnie głowa boli wyjątkowo!!!

Posted

[quote name='agata51']Pimeczku, oglądamy mecz, prawda? Też jesteś za Austrią? :eviltong:[/quote]
Pimek po myciu doopki łazi po ogródku!!! Sądzę, że mecz Polski prześpi!