Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 526
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ło jejeku! Już sobie wyobrażam! Uwielbiam te pieski z mordkami w serku!Pimek serek uwielbia! A Kanapka jednak przepada za mięskiem- szczególnie tym z krzaków!

Posted

Tak trzymaj, Ecci - mała głodówka jej nie zaszkodzi.

A co u Pimka? Jak zdróweczko? Pewnie nienajgorzej - widzę, że dobrze się odżywia - nabiał, a nie padlina z krzaków - to i figura, i forma bez zarzutu. Doranoc, piesku.

Posted

Agatko! A gdzie Ty się ukrywałaś cały dzień??? U Pimka wszystko dobrze był wczoraj na spacerku, resztę dnia przespał, w nocy łaził! Teraz też łazi i nie nawidzi Kanapci!!!

Posted

Pimeczku, dlaczego twoja Pancia cię nie odwiedza? Oj, Pimeczku, tyle psich bid do przytulenia. A twoja Pancia jest chciałaby wszystkie przygarnąć do serca. Musisz to zrozumieć. Akurat. Od miesiąca tłumaczę to Mixerowi. Nienawidzi Bafusia jak ty Kanapki. Ty nie masz szans, ja dziękuję Bogu, że Mixer jeszcze nie pożarł biednego Bafka.

Posted

Dobrze, że chociaż jemu orzeszków w ostrej polewie nie podtykasz. To coś tylko moja córka jest w stanie przełknąć (jeśli myślimy o tym samym), chociaż ostre lubię, nie powiem, a gębę mam przepaloną papierosiskami i byle co mnie nie rusza.