Asiunia02 Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Witam serdecznie nowych akitomaniaków. [B]Kateczka:[/B] nie dosyć, że blisko siebie mieszkamy to jeszcze chyba nasze pieski są spokrewnione. Czy mamusią twojego psiaka jest Hanu ?? jeśli tak, to witam naszą daleką rodzinkę. Quote
Kateczka Posted July 20, 2009 Posted July 20, 2009 Niestety Tanoshii jest po Kamie...nie Hanu, chociaż moze i stety bo mimo wielkiej urody pręguski Tanka bym nie zamieniła ;) Quote
INU Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 Strony Fukashka nie ma już w sieci, więc proszę o usunięcie jej z listy. Prosiłabym też o dopisanie, że nazywam się Karolina. ;) Quote
Marcin Z Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Marcin Z. suka:[COLOR=Red]Naomi Migoto Inu[/COLOR] ŁÓDŹ Quote
Tomonari Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Prosimy uzupełnić dane o adres www. [quote name='Agappe'] [SIZE=3][B]Tomonari[/B][/SIZE] suki: [COLOR=plum][B]KINGYO Halne Wzgórze, T'OREI KAMI Halne Wzgórze[/B][/COLOR] hodowla: [B][COLOR=#ff0000]of Tomonari[/COLOR][/B] rasa: akita [URL="http://www.tomonari.pl"][COLOR=red][B]www.tomonari.pl[/B][/COLOR][/URL] [/quote] Quote
Ashita Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Więc pora chyba na nasze przedstawienie się :) Kasia z Bełchatowa będąca niesamowicie szczęśliwą właścicielką psa o imieniu Ashita (przydomek Urajiro) z Łódzkiej domowej hodowli :) :multi: Quote
Kateczka Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 :roll: przyznam,z ę nie pamietam co napisałam ale prosze o poprawę Tanoshii na drugie ma HaruMi nie HaruNi :cool3: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Do naszych suń dopisz proszę [B]MEISHI Kazoku Kanshin[/B] - ślicznie dziękuję :lol: Quote
Kasia_i_Łukasz Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie przedstawiają się sami, to ja ich przedstawię ;) [B]Kasia_Dawid[/B] suki: NASHI Kazoku Kanshin psy: NATSUKASHII Kazoku Kanshin rasa: akita Rzeczyce [B]Madziadalena[/B] psy: NEGAI Kazoku Kanshin rasa: akita Nowy Węgrzynów [B]Jurki :oD[/B] suki: MASSHIRO Kazoku Kanshin rasa: akita Tychy Quote
Agappe Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 pododawałam.. i policzyłam ile nas - 92 osoby!!!!! gdyby tak wszyscy z forum podpisaliby deklaracje dotyczącą klubu akit + 8 osób mielibysmy klub!!! Quote
yulquen Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 no to jedziem oficjalnie: [B]yulquen [/B]Monika pies: URESHII Mała Yakuza rasa: akita Siechnice k. Wrocławia Quote
Uruwashii Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 No to i my;) [I][B]Uruwashii [/B][/I][B][COLOR=DarkRed] [COLOR=Black]Laura i Paweł [/COLOR][/COLOR][/B][COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Pies:[/COLOR][/COLOR][I][B]Uruwashii [/B][/I][B][COLOR=DarkRed]- Mała Yakuza[/COLOR][/B] [COLOR=DarkRed][COLOR=Black]Rasa: Akita Inu [COLOR=SeaGreen][B]KRAKÓW :)[/B][/COLOR] [/COLOR][/COLOR] Quote
damjag Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 damjag rasa: akita suka: TAURA Yamabushi pies: BANDIT Keddef Lee Quote
Angelika_Roser Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 [quote name='damjag']damjag rasa: akita suka: TAURA Yamabushi pies: BANDIT Keddef Lee[/QUOTE] [CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]witamy !:lol: A galeria będzie?! :razz:[/FONT][/B] [/CENTER] Quote
damjag Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='Angelika_Roser'][CENTER][B][FONT=Comic Sans MS]witamy !:lol:[/FONT][/B] [B][FONT=Comic Sans MS]A galeria będzie?! :razz:[/FONT][/B][/CENTER] [/QUOTE] Będzie i będzie też strona www ( w trakcie przygotowań). Pozdrawiam Quote
Gosica Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Witam :) Gosica Rasa: pies w typie akity :) Quote
fotolaf Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Utusukushii Yamamoto rasa: akita Pierwsze zdjecia na [url]www.fotolaf.blox.pl[/url] - reszta w przygotowaniu :) Quote
Asiunia02 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='fotolaf']Utusukushii Yamamoto rasa: akita Pierwsze zdjecia na [url]www.fotolaf.blox.pl[/url] - reszta w przygotowaniu :)[/QUOTE] Witam serdecznie :) piękny jest Wasz / Twój nuniek :) podoba mi się :loveu: Quote
fotolaf Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 a dziekuje bardzo :) i ciesze sie ze sie podoba :) a jaki kochany :) do tego len nad lenie :) tylko by spal :) Quote
fotolaf Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 wiecej zdjec na [url]http://www.facebook.com/album.php?aid=65794&id=1609579083[/url] - zapraszam tez na sesje z pieskami :) Quote
Fibra Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Pora i na mnie :) jakoś nie zauważyłam tego watku :( Fibra suka: Akinameiko Sfora z Krasnego Boru, po domowemu Akina rasa: akita zachodniopomorskie Witamy Was serdecznie :) Quote
Miawko Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 Nie wiem czy nas już przedstawiano, też przeoczyłam wątek :oops: Miawko pies: NIKKOU GO Shiyo-Mokuteki (FCI) rasa: akita śląskie/wielkopolskie/zachodniopomorskie ja i mąż/rodzice/teściowie :P Quote
Agappe Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 no to koniec z dodawaniem wiadomości do pierwszego postu.. przekroczony limit znaków :/ Miwako przykro mi już sie nie mieścisz :/ napisałam do administracji co da się z tym zrobić.. zobaczymy jaki będzie odzew.. Quote
Recommended Posts