anouk92 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Uff i ja odetchnełam bo domek naprawdę super. Bardzo dobrze sięe przygotowali na przyjęcie Lulki. Mi od razu bardzo się spodobali - rzadko się zdarzają takie domki. Naprawdę strasznie się cieszę:multi: Quote
anouk92 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Wieści od Maji vel. Lulki:multi: "przesylam zdjecia. Nie sa zupelnie aktualne, tak mniej wiecej sprzed tygodnia, tych nowych nie mam jeszcze w komputerze. Teraz jest juz wieksza;-) Ogladajac zdjecia w necie, stwierdzilismy, ze najbardziej przypomina Rhodesiana ;-) Nawet prege ma na grzbiecie jak sie przestraszy innego psa na spacerku" Quote
tomcug Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Sunia miała ogromne szczęście, a było tak blisko tragedii. Tym bardziej się cieszę, zdjęcia piękne :loveu:. Quote
Zmysł Posted September 11, 2008 Author Posted September 11, 2008 A ja wczoraj kontaktowałem się z Opiekunem Lulki, aha! U Lulki(teraz maja) wszystkow porządku. Jest zdrowa, szczęśliwa i jej nowa rodzina też:multi: Quote
tomcug Posted September 11, 2008 Posted September 11, 2008 Zmysł napisał(a):A ja wczoraj kontaktowałem się z Opiekunem Lulki, aha! U Lulki(teraz maja) wszystkow porządku. Jest zdrowa, szczęśliwa i jej nowa rodzina też:multi: Ogromnie się cieszymy! Takie wieści zawsze mile widziane i bardzo podnoszą na duchu. :loveu: Quote
anouk92 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 To super:multi:. A czy nie pora już na sterylizację? Quote
Zmysł Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 anouk92 napisał(a):To super:multi:. A czy nie pora już na sterylizację? a Ty masz jakiś kontakt mailowy z nim? Quote
anouk92 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Zmysł napisał(a):a Ty masz jakiś kontakt mailowy z nim? Chyba nie bo ostatnio niechcący wyrzuciałam wszystkie maile ze swojej poczty. Quote
tomcug Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym, co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro, pomyślności, potęgi miłości, samych spokojnych, pogodnych dni, mnóstwa cudownych chwil oraz wielu udanych, wspaniałych adopcji. Quote
Recommended Posts