Rinuś Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Amber']Spróbuj, Jari się ucieszy :evil_lol:[/QUOTE] ale psy nie wchodzą w grę :diabloti: Quote
Okamia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='Rinuś']ale psy nie wchodzą w grę :diabloti:[/QUOTE] Boisz się Jareczka? :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Okamia']Boisz się Jareczka? :evil_lol:[/QUOTE] wszyscy siem go bojom, tylko nikt się nie chce przyznać bo wstyd :diabloti: Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 nieee, po prostu nie chciałabym aby ta schorowana psinka musiała spędzać dodatkowy czas u weta po tym jak mój morderca go skrzywdzi :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']wszyscy siem go bojom, tylko nikt się nie chce przyznać bo wstyd :diabloti:[/QUOTE] Ja się nie boję bo jest daleko :evil_lol: btw paczcie jakie ładne widoczki pstryknęłam :loveu: [URL]http://fc09.deviantart.net/fs71/i/2013/134/d/f/zamorze_by_okamiaamaterasu-d659k1r.jpg[/URL] [URL]http://fc04.deviantart.net/fs70/i/2013/134/c/4/zamorze_i_by_okamiaamaterasu-d659kmr.jpg[/URL] [URL]http://fc09.deviantart.net/fs70/i/2013/134/4/f/zamorze_ii_by_okamiaamaterasu-d659lmo.jpg[/URL] [URL]http://fc02.deviantart.net/fs71/i/2013/134/1/9/zamorze_iii_by_okamiaamaterasu-d659pu2.jpg[/URL] Jednak filtr polaryzacyjny wiele daje :loveu: Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 ehjjjj fajne :loveu: dobierz mi jakiś fajny do canona 50mm :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 fajnie, tak sielsko-wiejsko :loveu: gdzie to? Quote
Okamia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='Rinuś']ehjjjj fajne :loveu: dobierz mi jakiś fajny do canona 50mm :diabloti:[/QUOTE] właśnie mam taki ale do sigmy 50mm one mają tę samą średnicę? to ja mam B+W 77 ksm c-pol mrc [quote name='asiak_kasia']fajnie, tak sielsko-wiejsko :loveu: gdzie to?[/QUOTE] Zamorze (kilka km od Pniew) - w przyszłym tygodniu jadę tam od rana z sukami dopóki ludzi tam nie ma ;) Quote
Rinuś Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 [quote name='Okamia']właśnie mam taki ale do sigmy 50mm [B]one mają tę samą średnicę[/B]? to ja mam B+W 77 ksm c-pol mrc[/QUOTE] myślałam, że Ty mi odpowiesz :diabloti: chyba lepiej się orientujesz w fotografii niż ja :evil_lol: Quote
Amber Posted May 17, 2013 Posted May 17, 2013 Też mam filtr polaryzacyjny, ale nie umiem z niego korzystać :eviltong: Quote
Okamia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 [quote name='Rinuś']myślałam, że Ty mi odpowiesz :diabloti: chyba lepiej się orientujesz w fotografii niż ja :evil_lol:[/QUOTE] wiem kiedy go używać i tyle. Jak potrzebuje filtra to dzwonie do szefa, że ma mi przywieść do takiego i takiego obiektywu :evil_lol: [quote name='Amber']Też mam filtr polaryzacyjny, ale nie umiem z niego korzystać :eviltong:[/QUOTE] Czemu nie umiesz? Używa się go głównie przy mocnym słońcu - fajne efekty daje przy fot. krajobrazowej (odbicia w wodzie jak wyżej), podbija kolory. Quote
Okamia Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 (edited) [quote name='Rinuś']jesso jaki drogi , jednak nie chce :evil_lol:[/QUOTE] Ale jest zajebisty ;) - poszukaj na alle jakiś tańszych ale nie obiecuje, że będą dobre ;) Podobno przez niektóre filtry ostrość ucieka itp. [quote name='Amber']Ja nie widzę różnicy z czy bez :evil_lol:[/QUOTE] Mówisz o filtrze polaryzacyjnym czy UV? :eviltong: po polarek jest ciemny i jest ciemniej a UV niweluje podobno błyski. Edit: tu sie jeszcze nie chwaliłam ale moje zdjęcia znalazły się na wystawie :loveu: Edited May 17, 2013 by Okamia Quote
Okamia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 przyszłam się pożalić! W końcu to moja galeria a co! Jako, że jestem najlepsiejszym fotografem pod polskim słońcem jeśli chodzi o futsal - to fakt i sobie nie wlewam :evil_lol: To mi wszystkie ch... portale tegoż sportu wzięły zdjęcia z wczoraj i przedwczoraj :angryy: Mam taki lekki wkurw i jednocześnie trochę się podminowałam :shake: Quote
Amber Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Aż musiałam sobie wygooglować co to jest futsal :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Amber']Aż musiałam sobie wygooglować co to jest futsal :evil_lol:[/QUOTE] Jak byś się mnie zapytała to bym ci wyjaśniła że to bardziej zajebista odmiana piłki kopanej na hali :loveu: Takie szybkie i całkiem dużo ładnych panów gra :evil_lol: i mam nawet kilku adoratorów po tym przedłużonym weekendzie :evil_lol: :loveu: A i dzięki temu mam 2 winka z Mołdawii :diabloti: Quote
Amber Posted May 22, 2013 Posted May 22, 2013 Google szybciej odpowiedziało niż ty :evil_lol: Nie lubię piłki w żadnej konfiguracji ale grunt, że ty masz z tego fun ;) Quote
Okamia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Amber']Nie lubię piłki w żadnej konfiguracji ale grunt, że ty masz z tego fun ;)[/QUOTE] Ja piłki jedenastoosobowej nie oglądam bo zasypiam :evil_lol: Ostatnio mi się ktoś pytał czemu tam zdjęć nie chcę robić to dziwił się że mnie to nudzi. Ale to jest tak jak byś jeździła ferrari i miała się przesiąść do malucha :evil_lol: Albo nawiązując do pewnej dyskusji miała terriera i wzięła labradora - nie ta prędkość, nie ten speed ;) Załamałaś mnie, że nie jestem tak szybka jak google :placz::diabloti: Quote
Okamia Posted May 22, 2013 Author Posted May 22, 2013 [quote name='Rinuś']A jakieś prawa autorskie?[/QUOTE] No właśnie niektórzy uważają, że jeżeli zdjęcie jest podpisane to przecież nie ma co się czepiać... :angryy: Quote
Rinuś Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 [quote name='Okamia']No właśnie niektórzy uważają, że jeżeli zdjęcie jest podpisane to przecież nie ma co się czepiać... :angryy:[/QUOTE] Pociśnij im :diabloti: Quote
Okamia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 [quote name='Rinuś']Pociśnij im :diabloti:[/QUOTE] Prawniczy bełkot wystarczył - wszyscy się go boją :evil_lol: Quote
Okamia Posted May 23, 2013 Author Posted May 23, 2013 Wlasnie się dowiedzialam ze wrzucanie zdjec swojego psa z roznych dziwnych sytuacji codziennych na facebooka jest porownywalne do wrzucania zdjec jedzenia ... [LIST] [/LIST] Quote
Amber Posted May 23, 2013 Posted May 23, 2013 Jak ktoś się psami nie interesuje, to pewnie uważa to za zbędne ;) Quote
Recommended Posts