Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']:evil_lol: miasto się zaczyna powyzej 500 tys. mieszkanców. :diabloti:[/QUOTE]

Miastem powinno się nazywać te, które są ładne :diabloti: I jest co zwiedzać :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oooo a u ciebie Kopernik i pierniki... Ale MY w WARSZAWIE też mamy Kopernika, więc już nie ma po co tam jeździć na północ albo południe do ciebie :evil_lol:

Posted

Nieee, uprawiam satyrę na "warszawiaka" co przyjechał do Warszawy w 2007 r. i się zachowuje jakby tu mieszkał od przedwojnia :eviltong: psując przy tym opinię innym mieszkańcom miasta takimi tekstami...

Posted

zostaw je na półgodziny a ci stronę przegadają :mad::diabloti:

Jedynym słusznym miastem jesz Szczecin :eviltong: Zamek, port i kilka innych i Gryfino pod nosem gdzie jest najlepsiejszy basen i ładna baszta :razz: Poznań jak dla mnie teraz to zbyt duży burdel, Wawa szaro-bura, a Toruń miastem gejów (a może to Polkowice były :roll:)... W sumie mi się żadne z polskich miast jakoś specjalnie nie podoba :diabloti:

Amber - czemu się śmiejesz z mojego szwagra :evil_lol:

Posted

NAS w WARSZAWIE nie uczą geografii polski innej niż WARSZAWY bo nie warto. Poza WARSZAWĄ to same wilcy, trolle i wilkołaki mieszkajom :shake: :evil_lol:

[QUOTE][COLOR=#000000]Amber - czemu się śmiejesz z mojego szwagra [/COLOR]:evil_lol:[/QUOTE]
A co? Wozi się po warszaffce? ;)

Posted

[quote name='Amber']
A co? Wozi się po warszaffce? ;)[/QUOTE]

No ba :evil_lol: On w ogóle specyficzna persona jest - artysta, aktor i gej... chodź w sumie jak wybierała bym się na galę oscarów to nie muszę szukać stylisty :evil_lol:

Posted

Ho ho to widzę, że wysokie progi ;). Ja tam niby z warszawy, a wieśniak jednak, bo zamiast do centrum jechać do młodnego klubu wolę się tarzać w błocie z psami, albo palić ognisko :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Ho ho to widzę, że wysokie progi ;). Ja tam niby z warszawy, a wieśniak jednak, bo zamiast do centrum jechać do młodnego klubu wolę się tarzać w błocie z psami, albo palić ognisko :eviltong:[/QUOTE]

:stupid: dziwna jakas jesteś. Borze z kim ja się tu zadaje. Zero ogłady, zero taktu i dobrego smaku i jeszcze z psem morderca co drze ryja :shake:

Posted

[quote name='Amber']Nie za dobrze ci? Po [B]cienżkiej[/B] pracy się jeziorka zachciewa? :evil_lol:[/QUOTE]

oj tam oj tam, jakoś człowiek sięmusi zrelaksować, w koncu taki nawał obowiązków dzisiaj, że heej :diabloti: a poza tym jakoś czeba te gnojki zmeczyć bo mi znowu chałupę zaczną przemeblowywać :shake:

Posted

[quote name='Amber']Ja :p Nie zanosi się dziś, żebym wyszła o 15 :eviltong:[/QUOTE]
:multi:
[quote name='asiak_kasia']wrócę nic się nie bój :cool3:
koło 18, albo później bo pewnie się kopsniemy nad jeziorko z futrami :diabloti:[/QUOTE]
ee ja kończę o 16 i jadę na obiadek do mamusi i z Brutim też nad wisełkę,potem za kupy do galerii :evil_lol: i będę pewnie po 20 :diabloti:

Posted

Hehe a ja jednak chyba wyjdę o 15 :diabloti: Może też gdzieś pojadę... Jak mi się będzie chciało. Bo jak nie, to je wystawie na balkon i też dobrze :evil_lol:

Posted

[quote name='Rinuś']:multi:

ee ja kończę o 16 i jadę na obiadek do mamusi i z Brutim też nad wisełkę,potem za kupy do galerii :evil_lol: i będę pewnie po 20 :diabloti:[/QUOTE]

łe tam, myślałam, ze Ty znowu do 22 kwitniesz :shake: a tak to hef a najs dej :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Hehe a ja jednak chyba wyjdę o 15 :diabloti: Może też gdzieś pojadę... Jak mi się będzie chciało. Bo jak nie, to je wystawie na balkon i też dobrze :evil_lol:[/QUOTE]
to już by musiało nie być, a jesteś :diabloti:
[quote name='asiak_kasia']łe tam, myślałam, ze Ty znowu do 22 kwitniesz :shake: a tak to hef a najs dej :evil_lol:[/QUOTE]
nieeeee ten tydzień do 16 i potem tydzień wolnego :multi:
[quote name='Amber']Ja nie powiem, bardzo miło się z wami pracuje :lol:[/QUOTE]
Żeby praca zawsze taka była...