Okamia Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 [quote name='bonsai_88']A właśnie miałam się spytać, co to za zmiana tematu w galerii :eviltong:... Cudna ta piękniasta :cool3:[/quote] Taaa... charakterna też :evil_lol: przy misce warczy :mad: a wręcz szczeka :evil_lol: Będzie wesoło jak podrośnie :evil_lol: Quote
Estera Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Srebro, złoto w domu.... a gdzie brąz? Ma juz domek? :cool3: Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Estera']Srebro, złoto w domu.... a gdzie brąz? Ma juz domek? :cool3:[/quote] Pewnie :loveu: Ma świetnego młodego pana który ma iść z młodym na PT :evil_lol: a i śpi z nim w łóżku :loveu: Quote
bonsai_88 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 [quote name='Okamia']Pewnie :loveu: Ma świetnego młodego pana który ma iść z młodym na PT :evil_lol: a i [B]śpi z nim w łóżku[/B] :loveu:[/quote] Nie wnikam :diabloti: Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='bonsai_88']Nie wnikam :diabloti:[/quote] Czyż byś miała kosmate myśli :evil_lol:?? Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Karilka']Scenior:loveu:.[/quote] Nom scenior :evil_lol: i to wredna mała Menda :loveu: mówie Ci każdy dobek i pitbull w okolicy wymięka przy mojej dwójce :evil_lol: Quote
Karilka Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Niech se wymięka:obrazic: My nie dobki i nie pitbulle to nas nie wyganiaj :no-no-no: [CENTER]:diabloti: [/CENTER] Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='Karilka']Niech se wymięka:obrazic: My nie dobki i nie pitbulle to nas nie wyganiaj :no-no-no: [CENTER]:diabloti: [/CENTER] [/quote] Ja nie wyganiam :D ja się cieszę że nas odwiedzacie :loveu: Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Nom ba :evil_lol: A tu bestia mała [img]http://fc01.deviantart.com/fs49/i/2009/152/2/4/Bella_mia_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/img] Quote
Okamia Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 [quote name='KaRa_']Goldena sobie sprawiłaś?:crazyeye: :lol:[/quote] Powiedzmy że sobie ... Choć to mamina bestia :evil_lol: Ja będę się w agi bawić :eviltong: Quote
DODA&ALDA Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wspaniałe zdjęcie!!! Widać, ze małej dobrze u Was:loveu: Quote
Okamia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='DODA&ALDA']Wspaniałe zdjęcie!!! Widać, ze małej dobrze u Was:loveu:[/quote] Witamy:multi: Dziękujemy za odwiedziny :cool3: Pewnie że ma dobrze, dzisiaj klikałyśmy trochę małej aby móżdżek wytężył Quote
Okamia Posted June 2, 2009 Author Posted June 2, 2009 [quote name='DODA&ALDA']A co klikaliscie? Jak sobie radziła??:loveu:[/quote] Kojarzyłyśmy że jak klik to smakołyk ;) i że jak dotknie się wypustka niebieskiego to jest klik i smakołyk :loveu: oczywiście jest bardzo bystra:evil_lol: Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [B]Dzieńdoberek w deszczowy poranek ...[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2765/pogoda28.gif[/IMG] [url]http://fc01.deviantart.com/fs49/i/2009/152/2/4/Bella_mia_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/url] Fajny obrazek :evil_lol::evil_lol: Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: [/B] Quote
Okamia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='halgre58'][B]Dzieńdoberek w deszczowy poranek ...[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2765/pogoda28.gif[/IMG] [URL]http://fc01.deviantart.com/fs49/i/2009/152/2/4/Bella_mia_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL] Fajny obrazek :evil_lol::evil_lol: Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu: [/B][/quote] Witamy witamy :loveu::loveu: U nas właśnie luneło :evil_lol: czuje się jak dżungli Amazońskiej :evil_lol: Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Okamia']Witamy witamy :loveu::loveu: U nas właśnie luneło :evil_lol: czuje się jak dżungli Amazońskiej :evil_lol:[/quote] [B]A u nas przestało i nawet słońce wyszło (zachodzi i wychodzi) ...:roll: ale straaaaszny wiatr jest ! [/B] Quote
Okamia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='halgre58'][B]A u nas przestało i nawet słońce wyszło (zachodzi i wychodzi) ...:roll: ale straaaaszny wiatr jest ! [/B][/quote] To nie aż tak źle ;) u nasz jak nie przestanie padać to Królowa nawet z domu później nie wyjdzie bo ona łapek nie będzie brudzić :roll: Dobrze że zdążyłam z porannym spacerem :cool1: Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [quote name='Okamia']To nie aż tak źle ;) u nasz jak nie przestanie padać to Królowa nawet z domu później nie wyjdzie bo ona łapek nie będzie brudzić :roll: Dobrze że zdążyłam z porannym spacerem :cool1:[/quote] [B]Coś takiego :crazyeye: To rzeczywiście królowa :evil_lol: Dindkowi tam nie przeszkadza żaden deszcz - nawet ulewny :shake: łaziłby i łaził :evil_lol::evil_lol: Gorzej z burzą :crazyeye::crazyeye: Ale tak dmie, że aż huczy ... :-o i drzwi mi z kuchni latają ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
halgre Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 [B]Czemu brzydkie ... :shake: Faaajne:loveu: malutka sobie śpi, a królowa leeeeży, ale z głową podniesioną do pozowania ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B] Quote
Okamia Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 [quote name='halgre58'][B]Coś takiego :crazyeye: To rzeczywiście królowa :evil_lol: Dindkowi tam nie przeszkadza żaden deszcz - nawet ulewny :shake: łaziłby i łaził :evil_lol::evil_lol: Gorzej z burzą :crazyeye::crazyeye: Ale tak dmie, że aż huczy ... :-o i drzwi mi z kuchni latają ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/quote] Nom przecież ... :evil_lol: Ona w czasie deszczu woli łóżko ale jak jest śnieg to już jej nie przeszkadza że się pomoczy czy pobrudzi :loveu: Bo Dindek to normalny psiak a nie uważający się za nie wiadomo kogo potwór :evil_lol: Jak jest burza to nie mam psa :razz: taka odważna :evil_lol: Ja mam tak w zimę bo mam nieszczelne okna :evil_lol::shake: A teraz jedno foto :D trochę brzydkie ale cóż ^^ [img]http://fc01.deviantart.com/fs43/i/2009/154/d/d/Kelly_and_Menda_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/img] Quote
Recommended Posts