Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bonsai_88']A właśnie miałam się spytać, co to za zmiana tematu w galerii :eviltong:...

Cudna ta piękniasta :cool3:[/quote]
Taaa... charakterna też :evil_lol: przy misce warczy :mad: a wręcz szczeka :evil_lol: Będzie wesoło jak podrośnie :evil_lol:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Estera']Srebro, złoto w domu.... a gdzie brąz? Ma juz domek? :cool3:[/quote]

Pewnie :loveu: Ma świetnego młodego pana który ma iść z młodym na PT :evil_lol: a i śpi z nim w łóżku :loveu:

Posted

[quote name='Okamia']Pewnie :loveu: Ma świetnego młodego pana który ma iść z młodym na PT :evil_lol: a i [B]śpi z nim w łóżku[/B] :loveu:[/quote]
Nie wnikam :diabloti:

Posted

[quote name='Karilka']Scenior:loveu:.[/quote]

Nom scenior :evil_lol: i to wredna mała Menda :loveu: mówie Ci każdy dobek i pitbull w okolicy wymięka przy mojej dwójce :evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Niech se wymięka:obrazic:

My nie dobki i nie pitbulle to nas nie wyganiaj :no-no-no:

[CENTER]:diabloti:
[/CENTER]
[/quote]

Ja nie wyganiam :D ja się cieszę że nas odwiedzacie :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_']Goldena sobie sprawiłaś?:crazyeye: :lol:[/quote]
Powiedzmy że sobie ... Choć to mamina bestia :evil_lol: Ja będę się w agi bawić :eviltong:

Posted

[quote name='DODA&ALDA']Wspaniałe zdjęcie!!! Widać, ze małej dobrze u Was:loveu:[/quote]

Witamy:multi: Dziękujemy za odwiedziny :cool3:
Pewnie że ma dobrze, dzisiaj klikałyśmy trochę małej aby móżdżek wytężył

Posted

[quote name='DODA&ALDA']A co klikaliscie? Jak sobie radziła??:loveu:[/quote]

Kojarzyłyśmy że jak klik to smakołyk ;) i że jak dotknie się wypustka niebieskiego to jest klik i smakołyk :loveu: oczywiście jest bardzo bystra:evil_lol:

Posted

[B]Dzieńdoberek w deszczowy poranek ...[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2765/pogoda28.gif[/IMG]

[url]http://fc01.deviantart.com/fs49/i/2009/152/2/4/Bella_mia_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/url]
Fajny obrazek :evil_lol::evil_lol: Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu:
[/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B]Dzieńdoberek w deszczowy poranek ...[IMG]http://img223.imageshack.us/img223/2765/pogoda28.gif[/IMG]

[URL]http://fc01.deviantart.com/fs49/i/2009/152/2/4/Bella_mia_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL]
Fajny obrazek :evil_lol::evil_lol: Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu:
[/B][/quote]
Witamy witamy :loveu::loveu: U nas właśnie luneło :evil_lol: czuje się jak dżungli Amazońskiej :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Witamy witamy :loveu::loveu: U nas właśnie luneło :evil_lol: czuje się jak dżungli Amazońskiej :evil_lol:[/quote]
[B]A u nas przestało i nawet słońce wyszło (zachodzi i wychodzi) ...:roll:
ale straaaaszny wiatr jest !
[/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B]A u nas przestało i nawet słońce wyszło (zachodzi i wychodzi) ...:roll:
ale straaaaszny wiatr jest !
[/B][/quote]

To nie aż tak źle ;) u nasz jak nie przestanie padać to Królowa nawet z domu później nie wyjdzie bo ona łapek nie będzie brudzić :roll: Dobrze że zdążyłam z porannym spacerem :cool1:

Posted

[quote name='Okamia']To nie aż tak źle ;) u nasz jak nie przestanie padać to Królowa nawet z domu później nie wyjdzie bo ona łapek nie będzie brudzić :roll: Dobrze że zdążyłam z porannym spacerem :cool1:[/quote]
[B]Coś takiego :crazyeye: To rzeczywiście królowa :evil_lol:
Dindkowi tam nie przeszkadza żaden deszcz - nawet ulewny :shake: łaziłby i łaził :evil_lol::evil_lol: Gorzej z burzą :crazyeye::crazyeye:

Ale tak dmie, że aż huczy ... :-o i drzwi mi z kuchni latają ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B]

Posted

[B]Czemu brzydkie ... :shake:
Faaajne:loveu: malutka sobie śpi, a królowa leeeeży, ale z głową podniesioną do pozowania ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B]

Posted

[quote name='halgre58'][B]Coś takiego :crazyeye: To rzeczywiście królowa :evil_lol:
Dindkowi tam nie przeszkadza żaden deszcz - nawet ulewny :shake: łaziłby i łaził :evil_lol::evil_lol: Gorzej z burzą :crazyeye::crazyeye:

Ale tak dmie, że aż huczy ... :-o i drzwi mi z kuchni latają ...:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
[/B][/quote]

Nom przecież ... :evil_lol: Ona w czasie deszczu woli łóżko ale jak jest śnieg to już jej nie przeszkadza że się pomoczy czy pobrudzi :loveu: Bo Dindek to normalny psiak a nie uważający się za nie wiadomo kogo potwór :evil_lol: Jak jest burza to nie mam psa :razz: taka odważna :evil_lol:

Ja mam tak w zimę bo mam nieszczelne okna :evil_lol::shake:

A teraz jedno foto :D trochę brzydkie ale cóż ^^

[img]http://fc01.deviantart.com/fs43/i/2009/154/d/d/Kelly_and_Menda_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/img]