Okamia Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 [quote name='mrowa23']bueheheh idealy moje buhehe.. bulwa ideal...buehehe.... przepraszam...hehehe dobre :lol: nam tez zazdroszcza dozkow wtedy mowie ze moge oddac ale najpierw dam sloik gluto i niech rekom nakladaja na wyjsciowe ubrania sufit i na talerze potem niechcacy wjada w to palcami albo wyleja 2 kartoniki soku jablkowego na podloge jak wlasnie zamykali drzwi wychodzac do pracy :diabloti: od razu sie odechciewa :diabloti:[/quote] Nom wiem że dobre :evil_lol: ale za to jak wesoło masz jak się zaczną bawić razem z Kasi dziewczynami :evil_lol: a glutki są słodkie :loveu: nigdy ich nie zapomnę na swojej twarzy jak mnie Lila na zmianę z Fan chciały zmolestować :loveu: a bączki bulwiastej :loveu: niezapomniane zgniłe jajka :loveu::evil_lol: Ja poproszę nawet wiadro glutków :evil_lol: Bo w pokoju muszę zmienić dekoracje więc się przydadzą :loveu: Quote
mrowa23 Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 bueheheh idealy moje buhehe.. bulwa ideal...buehehe.... przepraszam...hehehe dobre :lol: nam tez zazdroszcza dozkow wtedy mowie ze moge oddac ale najpierw dam sloik gluto i niech rekom nakladaja na wyjsciowe ubrania sufit i na talerze potem niechcacy wjada w to palcami albo wyleja 2 kartoniki soku jablkowego na podloge jak wlasnie zamykali drzwi wychodzac do pracy :diabloti: od razu sie odechciewa :diabloti: Quote
Okamia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 nikt nas nie odwiedza:mad: My to sobie zapamiętamy :diabloti: Quote
mrs.ka Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 gratuluję,piękny pies i piękne zdjęcia! ale wiesz co mi się jeszcze w oczy rzuciło,avatar mrowa23,porównaj z fotką LEO w moim podpisie;) Quote
Okamia Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 [quote name='mrs.ka']gratuluję,piękny pies i piękne zdjęcia! ale wiesz co mi się jeszcze w oczy rzuciło,avatar mrowa23,porównaj z fotką LEO w moim podpisie;)[/quote] Możliwe że Leoś ma coś z dożka :evil_lol: albo bulDożka :loveu: Dziękujemy za odwiedziny i pochwałę :) staram się jak mogę i pracujemy ale jak to z huskaczem potrzeba mase cierpliwości :evil_lol: a z fotek jestem średnio zadowolona :roll: mogły by być lepsze :p Quote
bonsai_88 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Przyszłam... co by nie było, że nikt nie odwiedza :razz: Quote
Okamia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='bonsai_88']Przyszłam... co by nie było, że nikt nie odwiedza :razz:[/quote] :mad::mad::mad: nom w końcu Ja wiem że do pięknych nie należę i straszę wyglądem dlatego już moich fotek wrzucać nie będę skoro zmniejsza to popularność Kellowatego... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Albo wrzuce ale dopiero na Halloween :loveu: Nom a Kellowate cieknie:shake: oczywiście na spacerach jest proszenie się aby psy były zasmyczowane...:angryy::angryy: bo z własnej woli to nie łaska :mad: Ostatnio spotkaliśmy młodziutką akitke i już się boje co będzie za parę miesięcy jak ją potkamy:shake: Ci ludzie nie mają za grosz pomyślunku ani chęci chyba do pracy z psem:shake: Choć akitka piękna:loveu: Quote
basia bonnie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ciachnij Kellowatą i będzie spokój :cool3: u mnie po ostatniej cieczce, matka caly czas prosi żebyśmy już umówiły Chomika na sterylke :evil_lol: Quote
Okamia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='basia bonnie']Ciachnij Kellowatą i będzie spokój :cool3: u mnie po ostatniej cieczce, matka caly czas prosi żebyśmy już umówiły Chomika na sterylke :evil_lol:[/quote] w planach to mam już chyba od czerwca ale ciągle gdy już uzbieram większą sumkę to wychodzą jakieś kłopoty :roll: Ale zebrać się w końcu muszę i jakiegoś dobrego weta w Pozku dorwać i na ciachanie się umówić :/ A mamy my pecha bo zawsze w marcu cieczkę ma i nici z sterylki z akcji :shake: Quote
basia bonnie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Okamia']w planach to mam już chyba od czerwca ale ciągle gdy już uzbieram większą sumkę to wychodzą jakieś kłopoty :roll: Ale zebrać się w końcu muszę i jakiegoś dobrego weta w Pozku dorwać i na ciachanie się umówić :/ A mamy my pecha bo zawsze w marcu cieczkę ma i nici z sterylki z akcji :shake:[/quote] Ja mam podobnie :shake: bo kase to i tak mamusia płaci :evil_lol: a spróbowałaby tylko powiedzieć,że nie, to miałaby piekło w domu:diabloti: ale jak już kurna wydaje mi się,że mam czas (no bo trzeba liczyć jeszcze kilka dni po na przypilnowanie) to zawsze coś wypadnie :angryy: ale chyba już umówie się na ten tydzień i po prostu zrezygnuje z wszystkego innego, bo inaczej nigdy jej nie ciachne:/ hehe ja mam w sumie drogiego weta.. bo za sterylke chyba 300zł biorą:eviltong: no i jakieś 40min. drogi autem;) ale przynajmniej będę spokojna,bo wiem,że chomiś będzie w rękach fachowców ;) Quote
Okamia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='basia bonnie']Ja mam podobnie :shake: bo kase to i tak mamusia płaci :evil_lol: a spróbowałaby tylko powiedzieć,że nie, to miałaby piekło w domu:diabloti: ale jak już kurna wydaje mi się,że mam czas (no bo trzeba liczyć jeszcze kilka dni po na przypilnowanie) to zawsze coś wypadnie :angryy: ale chyba już umówie się na ten tydzień i po prostu zrezygnuje z wszystkego innego, bo inaczej nigdy jej nie ciachne:/ hehe ja mam w sumie drogiego weta.. bo za sterylke chyba 300zł biorą:eviltong: no i jakieś 40min. drogi autem;) ale przynajmniej będę spokojna,bo wiem,że chomiś będzie w rękach fachowców ;)[/quote] Mój wet mieszka 3 min drogi ode mnie i tam też ma gabinet :evil_lol: ale mimo iż Kelly go lubi to ja nie wiem czy umie poprawnie powycinać a komplikacji nie chcę :shake: Wolę się do Pozka przejechać gdzie ceny wahają się od 200 chyba, ale chcę takiego weta co dobrze wytnie a najlepiej by mi go ktoś polecił komu sunię wycinał. Abym nie musiała się martwić o głupka :loveu: Quote
basia bonnie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Okamia']Mój wet mieszka 3 min drogi ode mnie i tam też ma gabinet :evil_lol: ale mimo iż Kelly go lubi to ja nie wiem czy umie poprawnie powycinać a komplikacji nie chcę :shake: Wolę się do Pozka przejechać gdzie ceny wahają się od 200 chyba, ale chcę takiego weta co dobrze wytnie a najlepiej by mi go ktoś polecił komu sunię wycinał. Abym nie musiała się martwić o głupka :loveu:[/quote] Hehe ja też mam weta w Porąbce :diabloti::evil_lol: ale wole jechać do tego Auschwitz i być spokojna :loveu: Quote
Okamia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='basia bonnie']Hehe ja też mam weta w Porąbce :diabloti::evil_lol: ale wole jechać do tego Auschwitz i być spokojna :loveu:[/quote] To wiele rzeczy wyjaśnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='Okamia']To wiele rzeczy wyjaśnia:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :evil_lol::evil_lol: może znasz jakieś dowcipy o żydach? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='basia bonnie']:evil_lol::evil_lol: może znasz jakieś dowcipy o żydach? :evil_lol::evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] To moi koledzy je uwielbiają :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [FONT=Arial][SIZE=1]Ale: [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1] [/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1]Leci w samolocie w jednym rzędzie: 2 Arabów (od strony okna)i Żyd (od przejścia). Żyd w jarmułce, pejsy - wyluzowany kompletnie - rozpiął kołnierzyk, zdjął buty. Arabowie patrzą na niego nienawistnie. Po godzinie lotu jeden z nich wstaje i mówi: - Idę po Colę. Żyd na to: - Ależ nie, ja pójdę, po co się przeciskać. I poszedł. W tym czasie Arab napluł mu do buta. Żyd wraca, daje Colę Arabowi. Po kolejnej godzinie drugi Arab mówi: - Idę po Colę. Żyd jak poprzednio: - Ja pójdę. I poszedł. Drugi Arab napluł mu do drugiego buta. Żyd wraca, daje Cole Arabowi. Po godzinie samolot ląduje, Żyd zbiera się zapina kołnierzyk, założył jednego buta, skrzywił się i mówi: - Znowu ta straszna nienawiść między naszymi narodami - to plucie do butów, to szczanie do Coli...[/SIZE][/FONT][FONT=Arial][SIZE=1] [/SIZE][/FONT][SIZE=1]Jaki tekst ze znanego dyskotekowego kawałka spiewa 80 letni Żyd starej Żydowce jak chce szpanersko zagadać na imprezie - Whats your name, whats your number...[/SIZE] [FONT=Arial][SIZE=1]Hitler przyjeżdża do obozu, w którym dowodził Hans i pyta go: - Ile ważą średnio Żydzi - 50 kg - odpowiada Hans. - Za dużo. Odchudzić! - rozkazuje Hitler. Po miesiącu Hitler wraca i pyta: - Ile ważą średnio Żydzi - 25 kg - mówi Hans. - Za dużo. Odchudzić! - nakazuje Hitler. Wraca po miesiącu i znów pyta: - Ile ważą średnio żydzi - 8 kg - odpowiada Hans. - Za dużo. Odchudzić!- mówi Hitler. Wraca po miesiącu, patrzy a Hans siedzi i płacze więc pyta: - Co się stało, że płaczesz - Żydzi na komarach uciekli.[/SIZE][/FONT] Quote
halgre Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [B]Witam :multi: Husky - śliczny :loveu: Mój Dinduś też ma kolegów huskich:evil_lol::loveu::evil_lol: [URL]http://fc64.deviantart.com/fs44/i/2009/067/e/b/my_lovely_wolf_____by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL] [URL]http://fc44.deviantart.com/fs45/i/2009/067/a/4/Kelly_and_Me_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL] - te podobają mi się najbardziej :loveu: [/B] Quote
Okamia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='halgre58'][B]Witam :multi: Husky - śliczny :loveu: Mój Dinduś też ma kolegów huskich:evil_lol::loveu::evil_lol: [URL]http://fc64.deviantart.com/fs44/i/2009/067/e/b/my_lovely_wolf_____by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL] [URL]http://fc44.deviantart.com/fs45/i/2009/067/a/4/Kelly_and_Me_by_OkamiaAmaterasu.jpg[/URL] - te podobają mi się najbardziej :loveu: [/B][/quote] Dziękujemy za odwiedziny :loveu: i pochwały :evil_lol: Śliczne moje cieknące jest bo ma w genach (po mnie oczywiście:diabloti::eviltong:) A fotki to takie aby były bo i pogoda taka se i ogólnie :shake: Może jakoś w następny weekend będą jeszcze jakieś :evil_lol: Quote
halgre Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Okamia']Dziękujemy za odwiedziny :loveu: i pochwały :evil_lol: Śliczne moje cieknące jest bo ma w genach (po mnie oczywiście:diabloti::eviltong:) A fotki to takie aby były bo i pogoda taka se i ogólnie :shake: Może jakoś w następny weekend będą jeszcze jakieś :evil_lol:[/quote] [B]No prooooszę :crazyeye: nie bądź taka skromna - foty są super i ... już :multi::multi: PS.: dałam ci odpowiedź na : "proszę o całk.usunięcie ...." I przykład. Zobacz sobie :p [/B] Quote
mrs.ka Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 foty są naprawdę super:loveu: ...ale te dowcipy to mnie powaliły:evil_lol: Quote
Okamia Posted March 22, 2009 Author Posted March 22, 2009 [quote name='mrs.ka']foty są naprawdę super:loveu: ...ale te dowcipy to mnie powaliły:evil_lol:[/quote] Ma się te głupie pomysły :evil_lol: [quote name='halgre58'][B]No prooooszę :crazyeye: nie bądź taka skromna - foty są super i ... już :multi::multi: PS.: dałam ci odpowiedź na : "proszę o całk.usunięcie ...." I przykład. Zobacz sobie :p [/B][/quote] Ja skromna... nie:evil_lol: Widziałam widziałam :cool3: i mnie twoja odp załamała :shake: Quote
halgre Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 [quote name='Okamia']Ma się te głupie pomysły :evil_lol: Ja skromna... nie:evil_lol: Widziałam widziałam :cool3: i mnie twoja odp załamała :shake:[/quote] [B]Nigdy nie załamuj się :shake: - myśl zawsze pozytywnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tacy złodzieje zdjęć istnieją i będą istnieli (niestety). Wrzucają je niekoniecznie na NK - ale i na inne galerie :mad: [/B] Quote
Okamia Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Dzisiaj była ładniutka pogoda ale niestety nie wzięłyśmy aparata i fotek ze spacerku nie ma :evil_lol: Zamówiłam mendzie porządną linkę 20 m i czekam aż przyjdzie :cool3: jak będzie ładna pogoda to może wtedy porobimy kilka fotek :eviltong: Quote
halgre Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 [FONT=Georgia][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/6202/puiwpplq.gif[/IMG] A gdzie śliczna Kelly ? Niiiima ... :roll: [/FONT] Quote
Okamia Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 [quote name='halgre58'][FONT=Georgia][IMG]http://img105.imageshack.us/img105/6202/puiwpplq.gif[/IMG] A gdzie śliczna Kelly ? Niiiima ... :roll: [/FONT][/quote] Nom nima:evil_lol: ale może niedługo będzie:eviltong: jak będziecie grzeczni :diabloti: Quote
Recommended Posts