Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Okamia']Akurat ten odcień różu lubie i sama ją wybrałam... bo reszta brzydka była:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]

Dobrze wiedzieć :eviltong:

A tak apropo twojej siostrzyczki, to nigdy w życiu nie zapomnę tego "czeeeść kochanieeee!" xD :roflt:

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='M&T']Dobrze wiedzieć :eviltong:

A tak apropo twojej siostrzyczki, to nigdy w życiu nie zapomnę tego "czeeeść kochanieeee!" xD :roflt:[/quote]

Nom ona tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Estera']Rush jest taki słitaśny :evil_lol:
To jednak jesteśmy spokrewnione ? :loveu:[/quote]

Na skype pytałaś się kim ja jestem w Waszej patologicznej rodzinie :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Nom ona tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Na skype pytałaś się kim ja jestem w Waszej patologicznej rodzinie :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]
ale powiedziałaś, że nie chcesz mieć z nami nic wspólnego :eviltong:

Posted

[quote name='bonsai_88']Jestem... w końcu mnie przywiało do twojej galerii :eviltong:[/quote]

Witamy Cię ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Estera']ale powiedziałaś, że nie chcesz mieć z nami nic wspólnego :eviltong:[/quote]

Po drobnych przemyśleniach stwierdzam że jednak może chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='kasia062']Przepiękny piesek:loveu:[/quote]

Dziękować :evil_lol:

[url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-w-typie-husky-7-miesiecy-pilnie-szuka-domu-miedzychod-124649/[/url]

Posted

[quote name='kasia062'][U]Nie ma za co , każdy przecież to potwierdzi;)[/U][/quote]

Wiem o tym ale trzeba udawać skromnisie :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mam najpiękniejsze coś w typie huszczaka na świecie :loveu::loveu::loveu:

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Estera']Każde wytłumaczenie się jest dobre :eviltong:[/quote]

Taaa... Dzisiaj spadł śnieg :evil_lol: i mój pies zniknął na 4 godziny jak poszłyśmy do lasu :shake: i wróciła do domu po tych 4 godzinach brudna i szczęśliwa jak by nigdy nic :loveu::loveu::loveu: Ale za to Gdzieś się naganiała na śniegu i mam spokój :loveu::loveu::loveu:

Posted

Ja bym chyba zawału dostała jakby mi pies tak zniknął :shake:... Dzisiaj mi dziewczyny na 5 minut zniknęły [tylko przebłyskiwały momentami za drzewami], a ja już czarne myśli miałam :evil_lol:

Posted

[quote name='bonsai_88']Ja bym chyba zawału dostała jakby mi pies tak zniknął :shake:... Dzisiaj mi dziewczyny na 5 minut zniknęły [tylko przebłyskiwały momentami za drzewami], a ja już czarne myśli miałam :evil_lol:[/quote]

Powiem szczerze że gdyby mnie mama do domu na obiad nie zaciągnęła to ja bym dalej jej szukała :evil_lol: ale byłam już przemarznięta i głodna :shake:

Posted

[quote name='Estera']Przecież to husky, a husky tak ma :cool3: To można jej wybaczyć, w końcu snieg zobaczyła :evil_lol:
U nas też spadł śnieżek :multi: Ale już stopniał :([/quote]
A u nas się trzyma :evil_lol:

Posted

[quote name='Estera']To niesprawiedliwe :placz:[/quote]

No bo my Vipy jesteśmy :evil_lol:

[quote name='bonsai_88']U nas też jest śnieg :multi:... dziewczyny dzisiaj hasały, dopóki Birmie tyłek nei zmarzł :evil_lol:[/quote]
Ty je lepiej do sanek zaczep :cool3: Ja właśnie sledy zamawiam i linke z amortyzatorem ;)