M&T Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Okamia']Akurat ten odcień różu lubie i sama ją wybrałam... bo reszta brzydka była:eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] Dobrze wiedzieć :eviltong: A tak apropo twojej siostrzyczki, to nigdy w życiu nie zapomnę tego "czeeeść kochanieeee!" xD :roflt: Quote
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Rush jest taki słitaśny :evil_lol: To jednak jesteśmy spokrewnione ? :loveu: Quote
Okamia Posted November 4, 2008 Author Posted November 4, 2008 [quote name='M&T']Dobrze wiedzieć :eviltong: A tak apropo twojej siostrzyczki, to nigdy w życiu nie zapomnę tego "czeeeść kochanieeee!" xD :roflt:[/quote] Nom ona tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Estera']Rush jest taki słitaśny :evil_lol: To jednak jesteśmy spokrewnione ? :loveu:[/quote] Na skype pytałaś się kim ja jestem w Waszej patologicznej rodzinie :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
bonsai_88 Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Jestem... w końcu mnie przywiało do twojej galerii :eviltong: Quote
Estera Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Okamia']Nom ona tak ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Na skype pytałaś się kim ja jestem w Waszej patologicznej rodzinie :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote] ale powiedziałaś, że nie chcesz mieć z nami nic wspólnego :eviltong: Quote
Okamia Posted November 5, 2008 Author Posted November 5, 2008 [quote name='bonsai_88']Jestem... w końcu mnie przywiało do twojej galerii :eviltong:[/quote] Witamy Cię ciotka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Estera']ale powiedziałaś, że nie chcesz mieć z nami nic wspólnego :eviltong:[/quote] Po drobnych przemyśleniach stwierdzam że jednak może chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Okamia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='kasia062']Przepiękny piesek:loveu:[/quote] Dziękować :evil_lol: [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-w-typie-husky-7-miesiecy-pilnie-szuka-domu-miedzychod-124649/[/url] Quote
Estera Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Okamia'] Po drobnych przemyśleniach stwierdzam że jednak może chcę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]:loveu: wie co dobre :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Estera']:loveu: wie co dobre :evil_lol:[/quote] Dobre to dopiero będzie jak w lutym się spotkamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Estera Posted November 11, 2008 Posted November 11, 2008 [quote name='Okamia']Dobre to dopiero będzie jak w lutym się spotkamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]Już się nie mogę doczekać :diabloti: Quote
Okamia Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 [quote name='Estera']Już się nie mogę doczekać :diabloti:[/quote] Ja też :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
kasia062 Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 [U]Nie ma za co , każdy przecież to potwierdzi;)[/U] Quote
Okamia Posted November 12, 2008 Author Posted November 12, 2008 [quote name='kasia062'][U]Nie ma za co , każdy przecież to potwierdzi;)[/U][/quote] Wiem o tym ale trzeba udawać skromnisie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mam najpiękniejsze coś w typie huszczaka na świecie :loveu::loveu::loveu: Quote
Okamia Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 [quote name='Estera']Ktoś tu się obija :evil_lol:[/quote] Lub cierpi na syndrom kompletnego braku czasu :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Estera Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 [quote name='Okamia']Lub cierpi na syndrom kompletnego braku czasu :eviltong::eviltong::eviltong:[/quote]Każde wytłumaczenie się jest dobre :eviltong: Quote
Okamia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='Estera']Każde wytłumaczenie się jest dobre :eviltong:[/quote] Taaa... Dzisiaj spadł śnieg :evil_lol: i mój pies zniknął na 4 godziny jak poszłyśmy do lasu :shake: i wróciła do domu po tych 4 godzinach brudna i szczęśliwa jak by nigdy nic :loveu::loveu::loveu: Ale za to Gdzieś się naganiała na śniegu i mam spokój :loveu::loveu::loveu: Quote
bonsai_88 Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Ja bym chyba zawału dostała jakby mi pies tak zniknął :shake:... Dzisiaj mi dziewczyny na 5 minut zniknęły [tylko przebłyskiwały momentami za drzewami], a ja już czarne myśli miałam :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 22, 2008 Author Posted November 22, 2008 [quote name='bonsai_88']Ja bym chyba zawału dostała jakby mi pies tak zniknął :shake:... Dzisiaj mi dziewczyny na 5 minut zniknęły [tylko przebłyskiwały momentami za drzewami], a ja już czarne myśli miałam :evil_lol:[/quote] Powiem szczerze że gdyby mnie mama do domu na obiad nie zaciągnęła to ja bym dalej jej szukała :evil_lol: ale byłam już przemarznięta i głodna :shake: Quote
Estera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 Przecież to husky, a husky tak ma :cool3: To można jej wybaczyć, w końcu snieg zobaczyła :evil_lol: U nas też spadł śnieżek :multi: Ale już stopniał :( Quote
Okamia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Estera']Przecież to husky, a husky tak ma :cool3: To można jej wybaczyć, w końcu snieg zobaczyła :evil_lol: U nas też spadł śnieżek :multi: Ale już stopniał :([/quote] A u nas się trzyma :evil_lol: Quote
Estera Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 [quote name='Okamia']A u nas się trzyma :evil_lol:[/quote]To niesprawiedliwe :placz: Quote
bonsai_88 Posted November 23, 2008 Posted November 23, 2008 U nas też jest śnieg :multi:... dziewczyny dzisiaj hasały, dopóki Birmie tyłek nei zmarzł :evil_lol: Quote
Okamia Posted November 23, 2008 Author Posted November 23, 2008 [quote name='Estera']To niesprawiedliwe :placz:[/quote] No bo my Vipy jesteśmy :evil_lol: [quote name='bonsai_88']U nas też jest śnieg :multi:... dziewczyny dzisiaj hasały, dopóki Birmie tyłek nei zmarzł :evil_lol:[/quote] Ty je lepiej do sanek zaczep :cool3: Ja właśnie sledy zamawiam i linke z amortyzatorem ;) Quote
Recommended Posts