Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, tylko domów jakoś nie widać.... I co? kto odwiezie psa do chronu? Może jak już nas sytuacja dobije, to wynajmiemy kogoś z busem? Ja psa do schronu odwieźć nie pojadę!@!!:shake:

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chętnych zero!!! Dom się kończy, w kasie dno absolutne, drugiego dna brak...Sunia kochana. P. u której jest zakochana w niej, ale zostać u Państwa nie może:placz:

Posted

jak zwykle....

Justyna, ale zobacz jaka jest zmiana w ogladajacych allegro - jak jest wpisana jakas rasa to ogladajacych jest duuuzo wiecej.
Mysle, ze to byl dobry plan.

Posted

Witajcie,
przez przypadek wczoraj weszłam na allegro/psy gdzie znalazłam ogłoszenie, że szukacie domu m.in. dla grzybka. Pozniej weszłam na strone stowarzyszenia niczyje, gdzie dowiedziałam się m.in o zolce
Kurcze, aż mi się nie chce wierzyć, że takie sliczne psy nie mogą znaleźć domu.
Sama mam psa "po przejściach", który jest z nami już 13 lat. Wiem, że takie psy potrafią być niesamowicie wdzięczne i oddane.
Trzymam kciuki, żeby wszystkie "wasze" psy znalazły kochający dom i wreszcie były czyjeś!!

PS w rudzielcach -Zolce i Grzybku - zakochałam sie od pierwszego wejrzenia (mimo że to nie moje "typy ras" - ale obecny pies, jak sie na niego decydowałam też nie był "tej rasy", która chciałam mieć - nie zamieniłabym go na żadnego innego ;)).
Wiem, że pewnie wiele osób tak mówi- ale jakbym mogła wziełabym oba psiaki! ale niestety nie mam nawet własnego mieszkania. :-( Mimo to trzymam kciuki, zeby w końcu znalazły dom, będę śledzić ich losy.

• 2 weeks later...
Posted

kopiuję z watku ostrowskiego:

przyjechali na SGGW dzien wczesnie, zeby od samego rana sie promowac:

nora napisał(a):

nora napisał(a):

nora napisał(a):
Dodus wypatrywal domku

a Zolka straszyla dzieci :evil_lol: