Jump to content
Dogomania

** MEGA PILNIE... nieudana adopcja... = JEDNAK BARDZO UDANA !!! ZOSTAJE !!!!

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[SIZE=5]SUNIA ZOSTAJE W DOMU !!!!!!!!!!!!!!!!

napisałam ostrożnego smska - oddzwonił syn i powiedział ze moja taktyka był skuteczna - powiedział to takim tonem - jakby z przekąsem - że tylko czekałam aż powie ze sunia zeżarła im tego dzidziusia :roll: wiec juz stan przedzawałowy .... a okazało sie, ze przemęczyli się, dali jej szansę i PRZYZWYCZAIŁA SIĘ !!!!!!! i ZOSTANIE !!!!!! I JEST KOCHANA !!!!!

kurcze, czułam ze ludzie są super, nie mogłam sobie darować ze pozwoliłam im zabrać tą sunię... ale UDAŁO SIE :):multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

wiedziałam wiedziałam wiedziałam :)
w ostatecznosci zabrałabym sunie do siebie, ale czułam, ze TAKIEGO domku to ona nie znajdzie - to była miłość od pierwszego wejrzenia, kazali szukać czarnej podpalanej z miękką sierścią a babcia nie chciała oglądac nic dalej, wróciła do suni chyba ze 3 razy, mimo, że chciałam pokazac inne psiaki :)

strasznie się cieszę, bo czułam sie winna tej "nieudanej" adopcji..

• 1 year later...
Posted

niestety, nie mam kontaktu z Nowym Domem.

Państwo adoptowali sunię ze Schroniska w Częstochowie , sami ją wybrali, ja byłam z nimi dla towarzystwa (zresztą proponowałam im innego psiaka, oni wybrali własnie ją, mama nie chciała nawet słyszeć o innym, przyrosła do boksu i koniec )

Kiedy okazało się ze podgryza dziecko - zgłosili się do mnie, żeby znaleźć jej nowy dom, nie chcieli, żeby wróciła do schroniska, później jednak sunia się przyzwyczaiła. Kilka razy do mnie dzwonili (syn) i opowiadali co u suni, bardzo sympatyczna rodzina, zapraszali , jednak nigdy u nich nie byłam. Miałam nr tel zapisany - ale niestety telefon mi padł - a danych nie da się odzyskać... Zgłosili się do naszego pana doktora na sterylizację suni. I tyle...