Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']Cieszkam ;) W taki szoku byłam jak z sali wyszłam ;) Jedyna taka ocena z egzaminu na całym roku w ciągu 4 lat ;) Dziękuję :loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:calus: a teraz uciekam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-159.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 Hehe widzę że tu kącik wzajemnej adoracji ;) Nie dołować, iść do przodu. Ja to sobie chciałem niby "odpoczynek" zrobić od psich tematów ... taaa :roll: przez 2 lata pracy w schronach, przez ostatni czas nie mając życia prywatnego, znajomych itd i waląc 2 etaty daleko od domu, wychodząc gdy ciemno i takoż wracając ... ale co, moje pieskie życie i koniec :p Wpadam tylko na chwile do schrona to mnie nosi co ja bym tam nie zrobił :p ale dobrze że już tam nie pracuję, bo to człowieka jak szmate do podłogi wyrzyma ze wszystkiego. A potem się kończy % :roll: Winc do przodu trzeba cisnąć i już, do swego, nie zważając że krytykując, co najwyżej rozpatrzyć czy oby racji nie mają ;-) Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:calus: a teraz uciekam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-159.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dobranoc :sleep2: :sleep2: Quote
Selket Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Fenris']Hehe widzę że tu kącik wzajemnej adoracji ;) Nie dołować, iść do przodu. Ja to sobie chciałem niby "odpoczynek" zrobić od psich tematów ... taaa :roll: przez 2 lata pracy w schronach, przez ostatni czas nie mając życia prywatnego, znajomych itd i waląc 2 etaty daleko od domu, wychodząc gdy ciemno i takoż wracając ... ale co, moje pieskie życie i koniec :p Wpadam tylko na chwile do schrona to mnie nosi co ja bym tam nie zrobił :p ale dobrze że już tam nie pracuję, bo to człowieka jak szmate do podłogi wyrzyma ze wszystkiego. A potem się kończy % :roll: Winc do przodu trzeba cisnąć i już, do swego, nie zważając że krytykując, co najwyżej rozpatrzyć czy oby racji nie mają ;-)[/quote] A co ;) Chcesz do kącika trafić to zapraszamy :diabloti: Iść, iść...czasem się nie da, bo ta górka przed mną to jakąś wielka jest. No nie mam weny co by tu napisać, nie mam i już:placz: Wybaczysz:cool3: Im dłużej patrzę na wszystko to bardziej się uwtierdzam w przekonaniu, anjpierw włąsna rzyć, a potem inni i rób to co uważasz za słuszne i nie patrz na innych. Jeśłi coś robisz, niekrzywdzisz innych, to znaczy, żę jest to dobre..chyba... A teraz znikam spać. Dobranoc Kochani :sleep2: :sleep2: Quote
Fenris Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='Selket']A co ;) Chcesz do kącika trafić to zapraszamy :diabloti: Iść, iść...czasem się nie da, bo ta górka przed mną to jakąś wielka jest. No nie mam weny co by tu napisać, nie mam i już:placz: Wybaczysz:cool3: Im dłużej patrzę na wszystko to bardziej się uwtierdzam w przekonaniu, anjpierw włąsna rzyć, a potem inni i rób to co uważasz za słuszne i nie patrz na innych. Jeśłi coś robisz, niekrzywdzisz innych, to znaczy, żę jest to dobre..chyba... A teraz znikam spać. Dobranoc Kochani :sleep2: :sleep2:[/quote] O widzisz, cuś zaczynasz rozumieć :evil_lol: Wpierw rzyć swoja, wraz z psią :diabloti: potem piesy ... a ludzie to wiesz, gdzieśtam, bo im i tak pomogą zresztą jakby chcieli to sami dadzą rade :diabloti::diabloti::diabloti: (nie mówię tu o tych co nie są w stanie sami się sobą zająć oczywiście) Więc - ja wybaczam, ale żeby mi to było ostatni raz :eviltong: Trzymać się trza twardo gleby, może i ja facet ale takich maratonów jak ja miałem to Ci naprawdę nie życzę :eviltong: i to wszystko dla piesków :roll: tyle że moja i psia rzyć na tym ucierpiały winc nadrabiam. PS. Dogobranockaj :D Quote
apple Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poczytałam i normalnie oczom własnym nie wierze :crazyeye: ja z jakims prymuskiem klikam[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-479.gif[/IMG] :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Brawo Selketko -oby tak dalej:multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
gops Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 hej :razz: wystarczylo tylko kuc przez tydz i widzisz udalo sie :evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']O widzisz, cuś zaczynasz rozumieć :evil_lol: [B]Wpierw rzyć swoja, wraz z psią :diabloti: potem piesy ... a ludzie to wiesz, gdzieś tam[/B], bo im i tak pomogą zresztą jakby chcieli to sami dadzą rade :diabloti::diabloti::diabloti: (nie mówię tu o tych co nie są w stanie sami się sobą zająć oczywiście) Więc - ja wybaczam, ale żeby mi to było ostatni raz :eviltong: Trzymać się trza twardo gleby, może i ja facet ale takich maratonów jak ja miałem to Ci naprawdę nie życzę :eviltong: i to wszystko dla piesków :roll: tyle że moja i psia rzyć na tym ucierpiały winc nadrabiam. PS. Dogobranockaj :D[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]oooooo o to się rozchodzi :cool2: ...słusznie i prosto powiedziane ...tylko czasem trzeba cokolwiek głosno rzec co by wszyscy nie mówili jak to cukierkowo na tym świecie [/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]Berczesław poranny :multi::loveu::multi:u Mnie suoneczko aż się morda raduje :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hellloł ;) :loveu::loveu::multi: przynoszę siebie z rana tutaj żeby życzyć miłego dnia :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']O widzisz, cuś zaczynasz rozumieć Wpierw rzyć swoja, wraz z psią :diabloti: potem piesy ... a ludzie to wiesz, gdzieśtam, bo im i tak pomogą zresztą jakby chcieli to sami dadzą rade (nie mówię tu o tych co nie są w stanie sami się sobą zająć oczywiście) Więc - ja wybaczam, ale żeby mi to było ostatni raz Trzymać się trza twardo gleby, może i ja facet ale takich maratonów jak ja miałem to Ci naprawdę nie życzę :eviltong: i to wszystko dla piesków tyle że moja i psia rzyć na tym ucierpiały winc nadrabiam. PS. Dogobranockaj [/quote] No jednak mi się gdzieś ta szara komóreczka samotniczka ostała i zaczyna działać:diabloti: Trzymam się tej gleby, trzymam mocno tylko czasem się odrywam. Dzień dobry :multi: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Poczytałam i normalnie oczom własnym nie wierze ja z jakims prymuskiem klikam[/B][/COLOR][/FONT] Oj, jaki ze mnie prymusik:oops: [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Brawo Selketko -oby tak dalej[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Staram się:oops: Dziękuję:oops: CZeść :multi: [quote name='gops']hej wystarczylo tylko kuc przez tydz i widzisz udalo sie [/quote] Dziękuję:oops: Cześć :multi: [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]oooooo o to się rozchodzi ...słusznie i prosto powiedziane ...tylko czasem trzeba cokolwiek głosno rzec co by wszyscy nie mówili jak to cukierkowo na tym świecie [/B][/COLOR][/FONT] Właśnie, ale i tak już mi się oberwało od osób zajmujących się tamtym psem:roll: [FONT=Arial][COLOR=red][B]Berczesław poranny :multi::loveu::multi:u Mnie suoneczko aż się morda raduje :loveu::multi:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Cześć:multi: U mnie brak słońca i duchota okropelna:shake: [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hellloł [/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]przynoszę siebie z rana tutaj żeby życzyć miłego dnia :loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Cześć:multi: A Tobie nawzajem miłego dnia:loveu: Quote
jonQuilla Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Selket'] Cześć:multi: A Tobie nawzajem miłego dnia:loveu:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]dziękuje bardzo :) :loveu::loveu: jest miły ale nudny :eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]dziękuje bardzo :) :loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]jest miły ale nudny :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No wiesz nie można mieć wszystkiego:cool3: Mój też nie za ciekawy, musze uczyć na jutrzejsze zaliczenie, ale mi się nie kce...To tak sobie siedzam na dogo:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Selket']No wiesz nie można mieć wszystkiego:cool3: Mój też nie za ciekawy, musze uczyć na jutrzejsze zaliczenie, ale mi się nie kce...To tak sobie siedzam na dogo:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]a ja gotuję obiadek na jutro , bo jeżeli będzie pogoda to zaraz rano chciałabym zabrać Ozzulka na Bezludzie ,a o 13 to TZ już do pracy wyrusza :cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]a ja gotuję obiadek na jutro , bo jeżeli będzie pogoda to zaraz rano chciałabym zabrać Ozzulka na Bezludzie ,a o 13 to TZ już do pracy wyrusza :cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] A co dobrego gotujesz?:diabloti: U nas pizza od wczoraj jest i na jutro jeszcze będzie :eviltong: Ooo....Ozzulek ma wycieczkę na bezludzie i będą fotaski:loveu: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Selket']A co dobrego gotujesz?:diabloti: U nas pizza od wczoraj jest i na jutro jeszcze będzie :eviltong: Ooo....Ozzulek ma wycieczkę na bezludzie i będą fotaski:loveu:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B] na razie zrobiłam zupkę ogórkową ...ale wena twórcza mnie odeszła :diabloti: Pizza będzie na Dzień Dziecka ;)...[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'] [B][FONT=Arial][COLOR=red]na razie zrobiłam zupkę ogórkową ...ale wena twórcza mnie odeszła :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=red]Pizza będzie na Dzień Dziecka ;)...[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ogórkowa pyszna:diabloti: Daj troszeczkę ;) A pizza to ja często robię bo nam taka porcja wystarcza na 3-4 dni, i wtedy jest to całkiem opłącalne z finansowego punktu widzenia ;) Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [quote name='Selket']Ogórkowa pyszna:diabloti: Daj troszeczkę ;) A pizza to ja często robię bo nam taka porcja wystarcza na 3-4 dni, i wtedy jest to całkiem opłącalne z finansowego punktu widzenia ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Red][B]przepycham zupkę przez łącza :p ja bardzo lubiam pizzę :oops:moi panowie też :diabloti:ale za dużo czasu potem spędzają w kuchni :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 A wy znowu o jedzeniu ... pizze, ogórkowe ... niam :p Ja miał karkóweczkę z grilla i pyry w tzatzykowym sosie :p a tyra wtryniam sorówko-sałatkę co to miała być na dwa dni :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]przepycham zupkę przez łącza :p[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=red]ja bardzo lubiam pizzę :oops:moi panowie też :diabloti:ale za dużo czasu potem spędzają w kuchni :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Nadstawiam miseczkę, żeby zupkę złapać:diabloti: Pizza jest dobra ;) I lubiam jeszcze taką zapiekankę, ale to wtedy ja mam ciągłe kurys do kuchnu, coby sobie jej podjeśc:oops: [quote name='Fenris']A wy znowu o jedzeniu ... pizze, ogórkowe ... niam :p Ja miał karkóweczkę z grilla i pyry w tzatzykowym sosie :p a tyra wtryniam sorówko-sałatkę co to miała być na dwa dni :roll: :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] ooo....Ja też kcem grillaa:placz: Z karkóweczką, uwielbiam karkóweczkę:diabloti: Podziel się:mad:] Sałatki tyż lubiam, też się podziel:mad: Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Oj ... ale ja zjadł wszystko już ... :-( bo ja łakomy (gdzie mie sie to chowa to ja niewiem) Ale nie martw, ja grillmaster, to zawsze możesz się załapać na kolejne :p Taras wielki więc grillki często :p Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']Oj ... ale ja zjadł wszystko już ... :-( bo ja łakomy (gdzie mie sie to chowa to ja niewiem) Ale nie martw, ja grillmaster, to zawsze możesz się załapać na kolejne :p Taras wielki więc grillki często :p[/quote] Nie ładnie:mad::placz: A ja już tu z talerzykiem stojem i czekam na karkóeczkę biegnącą przez łącza:placz::placz::placz: Następny grill i jadę do Cia na pychotki:diabloti: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=red][B]:razz::razz: karkóweczkę powiadasz :roll:......noooooo........lubiam ..nie powiem że nie ;)...w ogóle lubię gotować , lubię kombinować , lubię jeść :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Powiadał, już zeżarł:angryy: Ja lubiam jeść...czasem gotować:eviltong: Ale ja to się szybko denerwuję jak mi nie wychodzi:diabloti: Quote
Alicja Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz: karkóweczkę powiadasz :roll:......noooooo........lubiam ..nie powiem że nie ;)...w ogóle lubię gotować , lubię kombinować , lubię jeść :multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Fenris Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Spoczko, następny grillek w następnym tygodniu :p A gotować lubię ... tylko jak za wszystko - ciężko mnie się zabrać ... ale jak już się zabiorę to kuchnia moja :diabloti: no ew moja i siostry :p W domu panuje niepisana zasada, że grille i jajecznice robimy tylko ja i ojciec :diabloti: Quote
Selket Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 [quote name='Fenris']Spoczko, następny grillek w następnym tygodniu :p A gotować lubię ... tylko jak za wszystko - ciężko mnie się zabrać ... ale jak już się zabiorę to kuchnia moja :diabloti: no ew moja i siostry :p W domu panuje niepisana zasada, że grille i jajecznice robimy tylko ja i ojciec :diabloti:[/quote] To lecę sobie rezerwowac ciuchcię do Cia..Wezmę Księciunia to Santa bedzie miała kogo schrupać:diabloti: Jajecznica:shake: Nie lubiam, żadnej:shake: Quote
Recommended Posts