Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ZALICZYŁAM:multi::multi::multi::multi::multi: zdałam tą pieprzoną biologię komórki i jestem dopuszczona do egzaminu:multi::multi::multi::multi: Zdałam teorię - test jeszcze gorszy niż poprzedni i te durne, durne elektronogramy:multi::multi::multi::multi:

[SIZE=1]Dziś gadałam z moją "psiapsiółką", nie wiem jak to określić, ale znów dała mi odczuć jakie ze mnie dno, a z niej gwiazda[/SIZE]:-( [SIZE=1]Niestety takie durnoty mnie bolą, chociaż staram się nie reagować, ale jest mi trudno. Poza tym pojawił się problem mego zaliczenia przedmiotów na zoot (humanistycznych), bo na nie chodziłam, a teraz z tego wiem to mogę tej durnej trójki nie mieć. Ale 'psiapsiółka' musiała już mi się przez tel chwalić jak to ona zdawała w tamtym tygodniu przed terminem egzamin z tego na 5, bo ona sobie nie zepsuje średniej 3 z humanistycznych fakultetów. I jeszcze w takim chamski tonie, do mnie, jak się zapytałam dokiedy trzeba mieć wpisy by składać podanie po stypednium naukowe, "och, to CI tak świetnie idzie na wecie?! ojej to gratuluje" - a słowa ociekały jadem, aż kapało:-( Przykro mi:-( Bo niestety na wet nie idzie mi najlepiej, wszystko zdaje w drugim terminie na 3, rzadko w pierwszym na 3... WIem, że można lepiej, ale ja nie wiem jak to osiągnąć. Uczę się, ale nie wychodzi, a to też mnie frustruje i dołuje.[/SIZE] wiem, że to głupie

[B][SIZE=3]Dziękuję za odwiedziny, jesteście Kochane [/SIZE][/B]:calus: :calus: :calus: :calus:.

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]Selkeciku ....cóż napisać ... taka psiapsiółka to tylko znajoma a nie psiapsiółka .... nie taką miarą się mierzy przyjaźń ... przyjacielem się bywa... na miano przyjaciela trzeba sobie zasłużyć , przyjaciel powinien umieć podnieść na duchu ale też ustawic do piony , być wsparciem w trudnych chwilach a też potrafić dać wskazówki , nawet jeśli przychodzi to z ciężkim sercem .... i uwierz to nie tak że powiesz ONA jest moją psiapsiółą i tak jest ...przyjaźni nie nazywa się po imieniu .... przyjaźń poznaje się po czynach ...

No a teraz gratulki i do przodu :calus:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

To samo chciałam, co Alicja, jakim sposobem taką osobę nazywasz przyjaciółką??? Przecież to harpia jakaś, emocjonalny wampir, żywi się Twoim dołem po tym, co Ci powie....

Posted

Alutka, :calus:
jbk, to nie ja ją tak nazywam, to ona się nazywa "moją psiapsiółką" dla mnie już dawno nią jest, chociaż kiedyś była. Bo kiedyś była naprawdę kimś, a teraz jest egoistyczną żmiją, która wyżej sra niż dupę ma... a na dodatek mi podstawia świnię, a potem udaje świętą. Przecież wiem, co zrobiła, i komu mnie obgadywała i robi to nadal. I dlaczego nie stanęła w mojej obronie kiedy powinna, tylko knuła razem z Ewą, żebym nie zaliczyła praktyk bym wyleciała ze studiów. I tego typu sytuacje. Ja to wszystko wiem, ale mimo ograniczenia moich kontaktów z nią, nie mogę się uwolnić od niej i jej "pseudomiłości" do mnie:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka mi tę modliszę...ja się z nią rozprawię po Jabłkowemu:mad:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Moje dzielne bojownicze Jabłuszko tititititi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze wymachujące pałą :loveu::loveu::loveu::loveu:

A mogę Ci pokazać, prosiem bardzo:loveu:
Oć do mnie na profila na naszej klasie, wejdź w moich znajomych, i znajdź sobie postać ze Świndka lub Lublina o imieniu Justyna a nazwisku Zawada, i Cię się pojawi jej profl ze zdjęciami i wtedy ją zobaczysz:loveu:

Posted

[quote name='Selket']Alutka, :calus:
jbk, to nie ja ją tak nazywam, to ona się nazywa "moją psiapsiółką" dla mnie już dawno nią jest, chociaż kiedyś była. Bo kiedyś była naprawdę kimś, a teraz jest egoistyczną żmiją, która wyżej sra niż dupę ma... a na dodatek mi podstawia świnię, a potem udaje świętą. Przecież wiem, co zrobiła, i komu mnie obgadywała i robi to nadal. I dlaczego nie stanęła w mojej obronie kiedy powinna, tylko knuła razem z Ewą, żebym nie zaliczyła praktyk bym wyleciała ze studiów. I tego typu sytuacje. Ja to wszystko wiem, ale mimo ograniczenia moich kontaktów z nią, nie mogę się uwolnić od niej i jej "pseudomiłości" do mnie:roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Poka mi tę modliszę...ja się z nią rozprawię po Jabłkowemu:mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Selket']Moje dzielne bojownicze Jabłuszko tititititi:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Jak zawsze wymachujące pałą :loveu::loveu::loveu::loveu:

A mogę Ci pokazać, prosiem bardzo:loveu:
Oć do mnie na profila na naszej klasie, wejdź w moich znajomych, i znajdź sobie postać ze Świndka lub Lublina o imieniu Justyna a nazwisku Zawada, i Cię się pojawi jej profl ze zdjęciami i wtedy ją zobaczysz:loveu:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjęłam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i jak Selkeciku .....działasz już ???;)

[SIZE=1]
Tysz dostałam dziś po doopie :-(nawet nie wiem dlaczego ..... ale trudno mus z tym żyć .... ;)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Tengusia']cze Selkeciku kofany moj [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-424.gif[/IMG][/quote]
Cześć Tengusiu moja Kochana:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyjęłam [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-464.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
I rozpoczynasz działania??:diabloti:

Posted

dzieki skakajacym postom ja witam sie dzis a ty witasz sie ze mna za wczoraj [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-341.gif[/IMG] takie cuda tylko ... na dogomanii [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-07.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial][COLOR=Red][B]:razz::razz:i jak Selkeciku .....działasz już ???;)

[SIZE=1]
Tysz dostałam dziś po doopie :-(nawet nie wiem dlaczego ..... ale trudno mus z tym żyć .... ;)[/SIZE][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Alutka :calus: :calus: :calus: Nie można dawać po dupie Alutce, siem nie zgadzam:mad::shake: :calus:
Z czym działam???:oops:
Narazie zdziałałam tyle, że mam nie zaliczony cały semestr łaciny:placz::placz::placz::placz: A ta kretynka mnie zwolniła, że mam nie chodzić, mam 3 na koniec i jak chcę więcej to wtedy się umówić na zdawanie.... Daję dziś index.... najpierw wyleciał index, a potem ja:roll::oops: O******* od góry do dołu i w ogóle, mam zaliczyć całą łacinę którą moja grupa zaliczyła.... I tak wszyscy "zwolnieni":roll:

Posted

[quote name='Tengusia']dzieki skakajacym postom ja witam sie dzis a ty witasz sie ze mna za wczoraj [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-341.gif[/IMG] takie cuda tylko ... na dogomanii [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-07.gif[/IMG][/quote]
Hmm........no tak...... czasem mi ręce opadają do tego skakania:roll: Dobrze, ze dojrzałam posta, bo potem będzie, ze Selketowa to krowa i się nie wita:diabloti:
:calus:

Posted

Myślałam, że chcę na studia, ale jak Cię czytam, to mi się nieco odechciewa...

A "psiapsiółkę" to najlepiej wykop z życia, zanim Ci bardziej namiesza, naprawdę....

Posted

:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:Cześć!!!:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:

Melduję, że życie jest do dupy :roll:, ale trza i tak dalej żyć :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

[B]Alicja[/B], nooo...delikatnie to ujęłaś:roll: A jak chcesz pójśc na konsultacje i zaliczyć semestr to musisz przepuścić wszystich....a ta kobieta ma konsultacje trwające godzinkę, i ani minutki dłużej nie posiedzi:roll: Iza i Diana od grudnia chodziły do niej dwa razy w tygodniu.... Wczoraj wreszcie je wpuściła:roll:
[B]jbk[/B], to jest tak, ze na każdym semetrze masz dupków w liczbie co najmnej jednego prowadzącego, ja mam teraz 3 dupków, i masz osoby super, i jakoś to daję radę :) nie wiem czy są jakieś semstry gdzie zawsze jest różowo, ale ogólnie studia są fajne. Tylko trzeba wybrać to co się lubi :loveu: I trzeba się liczyć z tym, że będą durnowate przedmioty, które trzeba przepchnąć.
[B]agbar[/B], cześć:loveu::loveu::loveu: Dzięki za fotki, będę czekała:loveu:
[B]Iv[/B], no jest dupiaste:roll: Ale, ale... dzisiaj dotarł mój atlas do histologii:multi::multi::multi: Ale jest fajowy, a zdjęcia superaśne i strasznie się cieszkam, że go zakupiłam:multi::multi::multi: I Iv mi sprezentowała połową atlasiku:loveu::loveu::loveu:

Posted

[CENTER]cze Selkeciku przyszlam z samolocikiem pobawisz sie ze mna
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-209.gif[/IMG]
urlopik mam wiec mam duzo czasu teraz
[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-41.gif[/IMG][/CENTER]

Posted

[quote name='Selket'] I Iv mi sprezentowała połową atlasiku:loveu::loveu::loveu:[/quote]
no coś Ty :roll: dałam na niego tylko "3 zł" :evil_lol: