Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Tengusia']tadam :multi::multi::multi:

jak fajnie i tak zupelnie bez wysilku pierwsza jestem :eviltong:[/quote]

:roll: coś Ci to za łatwo Ciotka to przychodzi :eviltong:, trzeba jakieś "kłody" rzucić Ci w najbliższym czasie pod nogi :evil_lol:
a tak w ogóle to gratuluję :loveu:

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]chętnie porobiłabym za kłode ale kurde ostatnio coś do 24 nie siedzę na pc :placz::placz:[/B][/FONT][/COLOR]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

:cool1: to może posiedz na .......laptopie do 24 :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:cool1: to może posiedz na .......laptopie do 24 :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jesteś chętna mi go zasponsorować? ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jesteś chętna mi go zasponsorować? ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

sama bym taki przyjęła, jakby ktoś mi chciał ofiarować :razz: :p
ale Selketowa ma, może ona nam da......:hmmmm:

:diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']sama bym taki przyjęła, jakby ktoś mi chciał ofiarować :razz: :p
ale Selketowa ma, może ona nam da......:hmmmm:

:diabloti:[/quote]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm...pogadaj z nią, grzecznie zapytaj :)
[SIZE=1]
[/SIZE][/B][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=Pink] i jak się nie zgodzi to możesz jej powiedziec że ma wrogów w Gdańsku... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmm...pogadaj z nią, grzecznie zapytaj :)[/B][/COLOR][/FONT]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=pink]i jak się nie zgodzi to możesz jej powiedziec że ma wrogów w Gdańsku... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/quote]

:niewiem: nie ma jej, nie ma jak pogadać :roll: i laptopa też zabrała :shake:
może Ty go niej zagadaj :cool1:

Posted

[quote name='Iv_']:niewiem: nie ma jej, nie ma jak pogadać :roll: i laptopa też zabrała :shake:
może Ty go niej zagadaj :cool1:[/quote]

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zagadam ale wtedy to mnie przestanie lubić :oops::oops: :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zagadam ale wtedy to mnie przestanie lubić :oops::oops: :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote]

:crazyeye: Żonkilcia-Ciebie nie da się nie lubić :loveu:

Posted

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]Selkecik[/COLOR], myyy?
no przestań, jak możesz nas posądzać o takie zUe czyny :crazyeye::crazyeye:

[/B][/COLOR][/FONT][quote name='ZAKAZANE DLA SELKETOWEJ :)'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][SIZE=1][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][COLOR=Black]Iv,[/COLOR] trzymaj kamienną twarz...
nie daj po sobie poznać że mamy pewien szatański[/B][B] :diabloti: plan [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=1] :siara:[/SIZE][/QUOTE]

[FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::multi::loveu:

a swoją drogą to dzisiaj jestem niechcący pierwsza :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']To ja tradycyjnie druga ;)[/quote]

:mdleje: boszszsz znowu mi wypadło na trzecią :roll: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B][COLOR=black]Selkecik[/COLOR], myyy? [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=olive]
[B][FONT=Georgia]no przestań, jak możesz nas posądzać o takie zUe czyny :crazyeye::crazyeye:[/FONT][/B]

[/COLOR]

[FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a swoją drogą to dzisiaj jestem niechcący pierwsza :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Selketowa, my nic nie kombinujemy:crazyeye: :obrazic: :roll:

Posted

[quote name=' '][B][I]Zakazane dla Selketowej[/I][/B][COLOR=olive][B][/B][/COLOR]

Trzymam kamienną twarz o tak.....[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/060.gif[/IMG] i ani mru mru :siara: :roll: :evil_lol:

[/quote]

Ale Ci się udało z tą.......pierwszą :evil_lol: :loveu: :p

Posted

[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[/B][/FONT][/COLOR][quote name='ZAKAZANE DLA SELKETOWEJ'][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]ona pewnie nic nie podejrzewa :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]

[quote name='TYLKO DLA SELKACIKA']
[COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Iv nie wie że ją wrabiam...
więc jak możesz to nie mów jej o naszym potajemnym pakcie :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name=' '][B][I]Zakazane dla Selketowej[/I][/B]

nie wiem czy na pewno nic :hmmmm: to inteligentne dziecko.......po mamusi :eviltong: :evil_lol:

[/quote]

:diabloti: :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name=' '][B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][I]Zakazane dla Selketowej i Żonkili[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[I][COLOR=black] [/COLOR][/I]

[B][I][COLOR=darkorchid]Własne przemyślenia[/COLOR][/I][/B]......:hmmmm: coś mi tutaj śmierdzi ......:roll:

[/quote]

.......................:roll:

Posted

[quote name='OSOBISTE PRZEMYŚLENIA ŻONKILA'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale dwulicowa jędza ze mnie[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

[quote name='APEL DO WSZYSTKICH'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]BĄDŹCIE ZAWSZE SZCZERZY TAK JAK JA[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: