Selket Posted October 19, 2008 Author Posted October 19, 2008 Najlepiej to czuć Gonzika :grins: :grins: Quote
Tengusia Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 tadam :multi::multi::multi: jak fajnie i tak zupelnie bez wysilku pierwsza jestem :eviltong: Quote
Iv_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Tengusia']tadam :multi::multi::multi: jak fajnie i tak zupelnie bez wysilku pierwsza jestem :eviltong:[/quote] :roll: coś Ci to za łatwo Ciotka to przychodzi :eviltong:, trzeba jakieś "kłody" rzucić Ci w najbliższym czasie pod nogi :evil_lol: a tak w ogóle to gratuluję :loveu: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]chętnie porobiłabym za kłode ale kurde ostatnio coś do 24 nie siedzę na pc :placz::placz: cześć :multi::loveu: [/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]chętnie porobiłabym za kłode ale kurde ostatnio coś do 24 nie siedzę na pc :placz::placz:[/B][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]cześć :multi::loveu:[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] :cool1: to może posiedz na .......laptopie do 24 :evil_lol: :eviltong: :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Iv_']:cool1: to może posiedz na .......laptopie do 24 :evil_lol: :eviltong: :evil_lol:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]jesteś chętna mi go zasponsorować? ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]jesteś chętna mi go zasponsorować? ;) :evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] sama bym taki przyjęła, jakby ktoś mi chciał ofiarować :razz: :p ale Selketowa ma, może ona nam da......:hmmmm: :diabloti: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Iv_']sama bym taki przyjęła, jakby ktoś mi chciał ofiarować :razz: :p ale Selketowa ma, może ona nam da......:hmmmm: :diabloti:[/quote] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]hmm...pogadaj z nią, grzecznie zapytaj :) [SIZE=1] [/SIZE][/B][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=Pink] i jak się nie zgodzi to możesz jej powiedziec że ma wrogów w Gdańsku... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B]hmm...pogadaj z nią, grzecznie zapytaj :)[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Georgia][COLOR=olive][FONT=Garamond][SIZE=1][COLOR=pink]i jak się nie zgodzi to możesz jej powiedziec że ma wrogów w Gdańsku... :evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/quote] :niewiem: nie ma jej, nie ma jak pogadać :roll: i laptopa też zabrała :shake: może Ty go niej zagadaj :cool1: Quote
jonQuilla Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='Iv_']:niewiem: nie ma jej, nie ma jak pogadać :roll: i laptopa też zabrała :shake: może Ty go niej zagadaj :cool1:[/quote] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]zagadam ale wtedy to mnie przestanie lubić :oops::oops: :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR] Quote
Iv_ Posted October 20, 2008 Posted October 20, 2008 [quote name='jonQuilla'][COLOR=olive][FONT=Georgia][B]zagadam ale wtedy to mnie przestanie lubić :oops::oops: :evil_lol::evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/quote] :crazyeye: Żonkilcia-Ciebie nie da się nie lubić :loveu: Quote
Selket Posted October 20, 2008 Author Posted October 20, 2008 A Wy potfornickie co siem za mymi plecami umawiacie????:crazyeye::crazyeye::mad::mad::mad: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B][COLOR=Black]Selkecik[/COLOR], myyy? no przestań, jak możesz nas posądzać o takie zUe czyny :crazyeye::crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT][quote name='ZAKAZANE DLA SELKETOWEJ :)'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][/COLOR][/FONT][SIZE=1][COLOR=Olive][FONT=Georgia][B][COLOR=Black]Iv,[/COLOR] trzymaj kamienną twarz... nie daj po sobie poznać że mamy pewien szatański[/B][B] :diabloti: plan [/B][/FONT][/COLOR][/SIZE][SIZE=1] :siara:[/SIZE][/QUOTE] [FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]witam :multi::multi::loveu: a swoją drogą to dzisiaj jestem niechcący pierwsza :multi::multi::multi:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='jbk']To ja tradycyjnie druga ;)[/quote] :mdleje: boszszsz znowu mi wypadło na trzecią :roll: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='jonQuilla'][FONT=Georgia][COLOR=olive][B][COLOR=black]Selkecik[/COLOR], myyy? [/B][/COLOR][/FONT][COLOR=olive] [B][FONT=Georgia]no przestań, jak możesz nas posądzać o takie zUe czyny :crazyeye::crazyeye:[/FONT][/B] [/COLOR] [FONT=Georgia][COLOR=olive][B]witam :multi::multi::loveu:[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Georgia][COLOR=olive]a swoją drogą to dzisiaj jestem niechcący pierwsza :multi::multi::multi:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Selketowa, my nic nie kombinujemy:crazyeye: :obrazic: :roll: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name=' '][B][I]Zakazane dla Selketowej[/I][/B][COLOR=olive][B][/B][/COLOR] Trzymam kamienną twarz o tak.....[IMG]http://emoty.blox.pl/resource/060.gif[/IMG] i ani mru mru :siara: :roll: :evil_lol: [/quote] Ale Ci się udało z tą.......pierwszą :evil_lol: :loveu: :p Quote
jonQuilla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/FONT][/COLOR][quote name='ZAKAZANE DLA SELKETOWEJ'][B][FONT=Georgia][COLOR=Olive]ona pewnie nic nie podejrzewa :eviltong::eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE] [quote name='TYLKO DLA SELKACIKA'] [COLOR=Olive][FONT=Georgia][B]Iv nie wie że ją wrabiam... więc jak możesz to nie mów jej o naszym potajemnym pakcie :evil_lol:[/B][/FONT][/COLOR][/QUOTE][COLOR=Olive][FONT=Georgia][/FONT][/COLOR] Quote
łapeczek Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 jejku ile tu nagadane jest ;] nic pozostaj mi tylko nadrabiac ;/. Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name=' '][B][I]Zakazane dla Selketowej[/I][/B] nie wiem czy na pewno nic :hmmmm: to inteligentne dziecko.......po mamusi :eviltong: :evil_lol: [/quote] :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name=' '][B][FONT=Georgia][SIZE=3][COLOR=black][I]Zakazane dla Selketowej i Żonkili[/I][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [I][COLOR=black] [/COLOR][/I] [B][I][COLOR=darkorchid]Własne przemyślenia[/COLOR][/I][/B]......:hmmmm: coś mi tutaj śmierdzi ......:roll: [/quote] .......................:roll: Quote
jonQuilla Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='OSOBISTE PRZEMYŚLENIA ŻONKILA'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]ale dwulicowa jędza ze mnie[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] [quote name='APEL DO WSZYSTKICH'][FONT=Georgia][COLOR=Olive][B]BĄDŹCIE ZAWSZE SZCZERZY TAK JAK JA[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jbk Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ke? O co chodzi? Ktoś tu nieszczery jest? Ja myślałam, że na dogo wszyscy grzeczni jak aniołki, i prawdomówni i w ogóle :diabloti: Quote
Selket Posted October 21, 2008 Author Posted October 21, 2008 Bossszzzzz............... :mdleje: :mdleje: :mdleje: Quote
Recommended Posts